واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مدیرعامل شرکت مخابرات لرستان خبر داد
وجود 83 سایت تریجی در لرستان
مدیرعامل شرکت مخابرات لرستان از وجود 83 سایت تریجی در شهرستانهای استان خبر داد.
هومان محمودی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در خرمآباد، با تاکید به اینکه در سالهای گذشته کارها و زحمتهای خوبی در این شرکت توسط مدیران قبلی انجام گرفته است، در خصوص اقدامات و عملکرد خود در چند ماه مدیریت وی در استان لرستان اظهار داشت: از آنجایی که کارهای اجرایی مانند حلقههای زنجیر به هم متصل هستند و از طرف دیگر مخابرات یک تکنولوژی است، بنابراین زمانی که با تکنولوژی سروکار داریم، نمیتوان به دلیل تغییرپذیری زیاد آن سرمایهگذاری در این زمینه انجام داد.
مدیرعامل شرکت مخابرات لرستان ادامه داد: سیستمهای مخابرات همیشه به روز و جدید میشوند و باید همیشه هم گام با تکنولوژی پیش رفت.
وی در خصوص بحث تلفن همراه در استان بیان کرد: برخی از سایتها در این حوزه نیاز به راهاندازی داشتند، زیرا در برخی از مناطق مانند شهرستان پلدختر قطعی این شبکه زیاد بوده است.
این مسئول ادامه داد: سایتهایی که در روستاها نصب میشود، پوشش تلفن همراه را کامل میکند و در این زمینه به مناطق دارای مشکل، رسیدگی و سایتها نصب شدند.
محمودی در خصوص سایتهای تریجی در سطح استان گفت: تریجی در گذشته تنها در دو شهر بروجرد و خرمآباد قابلیت پوششدهی را داشت، اما امسال 38 سایت تریجی در شهرستانهای نورآباد، دورود و الیگودرز راهاندازی شده است.
مدیرعامل شرکت مخابرات لرستان تعداد سایتهای تریجی استان را 83 واحد اعلام کرد و افزود: از این تعداد سایت راهاندازی شده در استان 40 سایت در خرمآباد، 23 سایت در بروجرد، شش سایت در الیگودرز، چهار سایت در دورود، چهار سایت در نورآباد و دو سایت نیز در کوهدشت راهاندازی شده، لازم به ذکر است که اکنون چهار سایت دیگر در شهرستان دورود در حال راهاندازی است.
وی از راهاندازی سایت تریجی در دیگر شهرستانهای استان خبر داد و افزود: تجهیزات راهاندازی این سایت در شهرستانهای الشتر، پلدختر و ازنا با پیگیریهای صورت گرفته تا پایان سال دریافت و نصب خواهد شد.
محمودی با بیان اینکه در سال جاری 19 سایت توجی در سطح استان راهاندازی شده، اضافه کرد: هر سایت حدود 500 میلیون تومان هزینه داشته است.
مدیرعامل شرکت مخابرات لرستان تعداد ثبت نام و خریداری شده تلفن همراه در سال جاری را 66 هزار و 405 عدد اعلام کرد و در خصوص تلفن ثابت افزود: تنها در محدوده شهرها تلفن ثابت بر عهده مخابرات است و در روستاهای فاقد ارتباط و نیازمند به توسعه بر عهده مجموعه زیرساخت میباشد و شرکت مخابرات مسئولیتی ندارد.
وی ادامه داد: در سال جاری 12 هزار تلفن ثابت به مردم استان واگذار شده و در 15 روستا روپودر نصب شده است.
مدیرعامل شرکت مخابرات لرستان مجموع مشترکان تلفن ثابت را در سطح استان 463 هزار شماره و تعداد شمارههای تلفن همراه را یک میلیون و 400 هزار اعلام کرد.
محمودی در پایان تاکید کرد: شرکت مخابرات در برخی از مناطق استان امکانات واگذاری تلفن ثابت را دارد، ولی به دلایل مختلف اعم از مستاجر بودن افراد و داشتن تلفن همراه تمایل به خریداری آن در بین خانواده کم است.
انتهای پیام/2304/س40
http://fna.ir/PGLPGS
94/10/05 - 09:35
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]