تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 9 دی 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):از حقيقت ايمان اين است كه حق را بر باطل مقدم دارى، هر چند حق به ضرر تو و باطل به نفع ت...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1846726921




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ظریف: اگرعین قانون کنگره رفتار شود نقض برجام است/ ما با دولت آمریکا طرفیم نه کنگره


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:
ظریف ظریف: اگرعین قانون کنگره رفتار شود نقض برجام است/ ما با دولت آمریکا طرفیم نه کنگره

در نشست خبری مشترک با وزیر خارجه مغولستان؛
ظریف: اگرعین قانون کنگره رفتار شود نقض برجام است/ ما با دولت آمریکا طرفیم نه کنگره
وزیر امور خارجه گفت: اگرعین قانون کنگره رفتار شود حتما نقض برجام است اما اگر دولت آمریکا همانطور که وزیر خارجه این کشور اعلام کرده، از امکانات خود استفاده کند، مانع از اجرای برجام نخواهد شد؛ باید ببینیم این قانون (ویزا) چگونه اجرا می شود.



به گزارش سرویس سیاسی جام نیـوز، محمد جواد ظریف امروز -چهارشنبه- در نشست خبری مشترک با لوندگ سورسورن وزیر خارجه مغولستان در پاسخ به سوالی پیرامون مصوبه اخیر کنگره امریکا و محدودیت سفر به ایران اظهار داشت:  اگرعین قانون کنگره رفتار شود حتما نقض برجام است اما اگر دولت آمریکا همانطور که وزیر خارجه این کشور اعلام کرده، از امکانات خود استفاده کند، مانع از اجرای برجام نخواهد شد؛ باید ببینیم این قانون (ویزا) چگونه اجرا می شود.   دکتر محمد جواد ظریف گفت: همانطور که قبلا اعلام کردم ما با دولت آمریکا به عنوان نماینده کل آمریکا مواجه هستیم و کاری به کنگره و قوانین آن نداریم. دولت آمریکا وظایف مشخصی را بر اساس مقررات بین الملل، حقوق بین الملل و ضوابطی که بین دولت ها وجود دارد، عهده دار است.
وی اضافه کرد: خود دولت آمریکا باید مشکلات داخلی اش را به روش هایی که خودش می داند حل کند و این قاعده روابط بین المللی است. تصمیم گیری داخلی نمی تواند هیچ دولتی را از تعهدات بین المللی اش مصون کند و یا تعهدات بین المللی را از دوش یک دولت بردارد؛ این توقعی است که ما از دولت آمریکا داریم.
وزیر امورخارجه با بیان اینکه نامه آقای کری در این زمینه قابل توجه است، گفت: اینکه وزیر امورخارجه ایالات متحده آمریکا رسما اعلام کرده که اجازه نخواهند داد قانون جدید مانعی در جهت اجرای برجام باشد و از امکاناتی که در خود این قانون وجود دارد از جمله امکان عدم اجرای قانون و یا امکاناتی که خارج از قانون وجود دارد، استفاده خواهند کرد.
ظریف اضافه کرد: این یک اعلام سیاست توسط دولت آمریکاست، ما باید ببینیم که این سیاست چگونه اجرا می شود. نحوه اجرای این سیاست و اینکه آیا ایالات متحده در ارائه ویزا تبعیضی قائل می شود و این مسئله تعیین کننده خواهد بود که نقضی صورت گرفته است یا نه.
وزیر امورخارجه ادامه داد: اگر عین قانون کنگره بخواهد رفتار شود حتما نقض برجام است اما اگر دولت از امکانات خود استفاده کند و همانطور که وزیر خارجه آمریکا اعلام کرده مانع از اجرای برجام نخوهد شد؛ باید ببینیم این قانون چگونه اجرا می شود و آن وقت می توانیم تصمیم بگیریم که نقض صورت گرفته است یا نه.
رییس دستگاه دیپلماسی همچنین در پاسخ به سوالی درباره نامه اعضای کمیسیون امنیت ملی به شورای عالی امنیت ملی درباره برجام اظهار داشت: من هم در اخبار ملاحظه کردم که گروهی از دوستان در مجلس نامه ای به شورای عالی امنیت ملی نوشته اند؛ البته هیات نظارت بر اجرای برجام که بر اساس نامه مقام معظم رهبری تشکیل شده است، مسئول نظارت بر حسن اجرای برجام هست و وزارت امور خارجه هم یک عضو این هیات است.
وی اضافه کرد: حتما در اولین جلسه هیات نظارت این نامه – اگر به هیات نظارت نوشته شده باشد – مورد بررسی قرار می گیرد و هیات نظارت درباره آن تصمیم گیری می کند.
ظریف گفت: ما هم به سهم خودمان گزارشی از اقداماتی که انجام داده ایم و تحولاتی که در این زمینه صورت گرفته، ارائه می کنیم.
وی با بیان اینکه کماکان پیگیر این مسئله هستیم اظهار کرد: شاید در طول 10 روز گذشته علاوه بر ملاقات حضوری که بنده با آقای کری در نیویورک داشتم، ده ها ایمیل و تماس دیگر بین بنده و ایشان و بین همکاران من با همکاران ایشان صورت گرفته است.
وی ادامه داد: همین طور تماس هایی با اتحادیه اروپا در این راستا انجام شد و اعضای 1+5 منافع زیادی دارند که مانع از اجرای چنین قوانین تبعیض آمیزی شوند.
رئیس دستگاه دیپلماسی کشور خاطرنشان کرد: تماس هایی در گذشته بوده و کماکان هم ادامه دارد؛ امیدواریم این روش ها مانع از ایجاد هرگونه خللی در اجرای جدی برجام شوند.
ظریف گفت: گزارش به هیات نظارت ارائه خواهد شد و این هیات نظارت است که در نهایت باید تصمیم بگیرد که شرایط چگونه است.
وی در ادامه، درباره روابط دوجانبه ایران و مغولستان گفت: در چهار سال گذشته گفت وگوهای خوبی برای گسترش روابط و همکاری های دوجانبه داشتیم و در زمینه های علمی، تاریخی و فرهنگی و میراث مشترک تاریخی بحث و تبادل نظر کردیم.
ظریف کشاورزی، انرژی و معدن را از جمله حوزه های اقتصادی عنوان کرد که ایران و مغولستان می توانند فعالیت ها و همکاری های مشترکی در آن داشته باشند.
به گفته ظریف، وزیر امور خارجه مغولستان همچنین گفت وگوهایی درباره مبادلات فرهنگی در دفتر مطالعات وزارت امور خارجه خواهند داشت ضمن این که در زمینه های کشاورزی، نفت و صنعت هم با مقامات کشورمان گفت وگو می کند.
ظریف همچنین در پاسخ به سوالی پیرامون دیپلماسی اقتصادی و برنامه وزارت امور خارجه در این خصوص گفت: وزارت امور خارجه از ابتدای دولت تدبیر و امید دیپلماسی اقتصادی را به عنوان یکی از اهداف خود انتخاب کرده است.
وزیر امور خارجه ادامه داد: دولت به دلیل شرایط ویژه ای که بعد از انقلاب با آن روبه رو بود از جمله جنگ تحمیلی و فشارهای مختلف، گرایش کلی آن در سطح بین الملل، سیاسی و امنیتی بوده است و نیاز است که این گرایش به گرایش توسعه ای تبدیل شود.
وی تصریح کرد: وزارت خارجه بنا دارد که در خدمت توسعه باشد، نه باری بر توسعه و معیشت مردم و امیدواریم با حرکتی که صورت گرفته در این زمینه گام برداشته باشیم.
ظریف خاطرنشان کرد: ملاک ارزیابی سفارتخانه ها، میزان کمک به توسعه اقتصادی و نقشی است که برای پیشبرد اهداف اقتصاد مقاومتی در سفارتخانه ها ایفا می کنند.
وی اضافه کرد: سفارتخانه ها موظف شدند به صادرات کالاهای غیرنفتی و خدمات فنی مهندسی کمک کنند.
وزیر امور خارجه با بیان این که زمینه همکاری با کشورهای در حال توسعه فراهم است، به زمینه های نسبی جمهوری اسلامی در مواردی همچون خدمات فنی و مهندسی اشاره کرد و اظهار داشت: سفارتخانه ها باید تسهیل کننده روابط بخش های خصوصی و دولتی باشند که تمایل دارند در خارج از کشور فعال باشند.
وی با بیان این که برنامه ریزی وزارت خارجه در این راستاست، در عین حال گفت:البته کار ما محدود به موارد اقتصادی نیست، اولویت ما روابط با همسایگان و تقویت ثبات در منطقه است به ویژه این که با خطر جدی افراط گرایی مواجه هستیم و در دو سال گذشته دولت این رویکرد را پیگیری کرده است.
لوندگ سورسورن وزیر خارجه مغولستان به منظور گفت وگو با مقامات کشورمان امروز در راس هیاتی سیاسی و اقتصادی وارد تهران شده است.
به گزارش ایرنا وزیر امور خارجه مغولستان هم در این نشست خبری با اشاره به گفت و گوهای دو طرف در زمینه های تاریخی ،فرهنگی و علمی اظهار کرد: دو طرف می توانند در زمینه های مختلف اقتصادی به ویژه در حوزه های کشاورزی، انرژی و معدن همکاری داشته باشند.
سورسورن افزود : روابط ایران و مغولستان محدود به 45 سال اخیر که رسما آغاز شده، نیست بلکه دو طرف دارای زمینه های تاریخی و فرهنگی مشترک گسترده ای هستند .
وی با اشاره به ظرفیت های مغولستان در زمینه کشاورزی،صنایع و حفاری گفت: نباید تنها به بازار مغولستان نگاه کرد بلکه باید به آن به عنوان بازار بزرگ منطقه ای نگریست.
سورسورن ضمن استقبال از سرمایه گذاری ایران در حوزه انرژی و حفاری مغولستان گفت: کشور ما حدود یک میلیون بشکه نفت به چین صادر می کند و ایران می تواند در صنعت انرژی و حفاری و استخراج در مغولستان سرمایه گذاری کند.علاوه بر این، در مغولستان 70 میلیون راس دام زنده وجود دارد که می توان به سرمایه گذاری در این بخش و صادرات دام به ایران نگاه کرد.
وی در پایان با بیان اینکه مغولستان به سمت متنوع سازی اقتصادی حرکت می کند اظهار داشت دو طرف می توانند در زمینه های زیر ساختی و محصولات تمام شده صنعتی سرمایه گذاری کنند.       444



۰۲/۱۰/۱۳۹۴ - ۲۱:۳۵




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن