تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 8 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دلى كه در آن حكمتى نيست، مانند خانه ويران است، پس بياموزيد و آموزش دهيد، بفهميد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1845961818




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

76 نفر از ایرانیان مقیم خارج از کشور به ایران بازگشتند/ابلاغ سند دیپلماسی علوم و فناوری


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: 76 نفر از ایرانیان مقیم خارج از کشور به ایران بازگشتند/ابلاغ سند دیپلماسی علوم و فناوری
معاون امور بین‌الملل و تبادل فناوری معاونت علمی گفت: در ده ماه گذشته 596 نفر از ایرانیان مقیم خارج از کشور برای بازگشت به ایران و استفاده از تسهیلات ثبت‌نام کردند که در حال حاضر 76 نفر از آ‌ن‌ها به ایران بازگشته و فعالیت خود را آغاز کرده‌اند.


به گزارش خبرنگار حوزه فن‌آوری‌های نوین  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ علی‌ مرتضی بیرنگ معاون امور بین‌المللی و تبادل فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در نشست خبری با اصحاب رسانه که صبح امروز در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار شد؛ گفت: رویکردی که در معاونت امور بین‌الملل طی دو سال گذشته داشته‌ایم این است که زیرساخت‌های لازم را برای تعاملات علم و فناوری فراهم کنیم نقش معاونت بین‌الملل این است که یک زیرساخت مناسب برای تعاملات فناوری بین دو کشوری که لازم است تعاملات فناوری در آن‌جا صورت بگیرد را فراهم کند.


وی در ادامه افزود: در 4 دسته کلی فعالیت‌های امور بین‌الملل دسته‌بندی می‌شود. 


شرکت‌های دانش‌بنیان، بحث همکاری‌های فناوری با کشورهای دیگر، دیپلماسی فناوری، استفاده از ظرفیت متخصصین غیرمقیم.


بیرنگ با اشاره به دیپلماسی فناوری بیان کرد: دیپلماسی فناوری دو روی سکه دارد یا دیپلماسی در خدمت فناوری است که در این صورت از نمایندگان خارج از کشور برای توسعه علم و فناوری با دیگر کشورها استفاده می‌کنیم یا فناوری برای دیپلماسی ‌است که از گفتمان توانمندی‌ها و دستاوردها بهره می‌گیریم در این زمینه وزارت امور خارجه و معاونت علمی همکاری خوبی داشتند و یک تفاهم‌نامه‌ای برای گسترش و تبادل فناوری بین دکتر ظریف و دکتر ستاری منعقد شد. که در این تفاهم‌نامه وزارت امور خارجه دوره‌های یک روزه برای ارتقا علم و فناوری مخصوص دیپلمات‌ها فراهم می‌کند که با توانمندی‌ها آشنا شوند و در محل مأموریت خود توسعه علم و فناوری را داشته باشند علاوه بر آن دانشکده روابط امور بین‌الملل وزارت‌خانه واحد دیپلماسی فناوری را به واحدهای درسی خود اضافه می‌کنند که تا کنون بیش از 250 دیپلماسی وزارت خانه این دوره را طی کرده‌اند.


وی بیان کرد: در زمینه دیپلماسی علم و فناوری سندی را آماده کرده‌ایم که توسط معاونت علمی به شورای انقلاب فرهنگی داده شده و به زودی تصویب و ابلاغ می‌شود. 


بیرنگ با اشاره به طرح همکاری با متخصصان و دانشمندان ایرانی غیرمقیم خارج از کشور عنوان کرد: از آذرماه 92 دفتر امور بین‌الملل بنیاد ملی نخبگان با هدف برقراری ارتباط با متخصصان  و دانشمندان ایرانی غیرمقیم آغاز به کار نمود از آذر 92 تا بهمن 93 یکسری کارها را انجام دادیم از جمله مطالعه این که کشورهای دیگر در این رابطه یعنی استفاده از ظرفیت متخصصان غیرمقیم چه کاری انجام داده‌اند. به علاوه اینکه یکسری جلسات با برخی از متخصصان ایرانی غیر مقیم گذاشته‌ایم و کم‌کم برنامه‌ها را به صورت پایلوت شروع کرده‌ایم.


وی تأکید کرد: هدف‌گذاری ما این بود که بتوانیم در این یک سالی که متخصصان ایرانی در خارج از کشور هستند 100 نفر از آن‌ها علاقه‌مند کنیم که از تسهیلات استفاده نموده و با 7 پایگاه به صورت پایلوت کار را آغاز نموده‌اند.


در ادامه مجموعه‌های مختلف در کشور تقاضای همکاری دادند تا به عنوان پایگاه تخصصی همکار فعالیت نمایند. در حال حاضر بسیاری از دانشگاه‌های بزرگ کشور مثل صنعتی شریف، تهران، علوم پزشکی تهران، امیرکبیر، تربیت مدرس، صنعتی اصفهان، شیراز و علوم پزشکی شیراز عضو شده‌اند.


بیرنگ تصریح کرد: در کشور در خصوص مدل بهره‌مندی از ظرفیت متخصصان ایرانی غیرمقیم مشکل داریم تا به حال به خوبی نتوانسته‌ایم از این ظرفیت عظیم و منابع انسانی ارزشمند به صورت هدفمند استفاده کنیم.


وی تأکید کرد: در حدود 10 ماه گذشته 596 نفر برای دریافت تسهیلات در سامانه ثبت‌نام نموده‌اند در حال حاضر 76 نفر از این متخصصان به ایران بازگشته و داخل کشور فعالیت‌شان را آغاز نموده‌اند. 25 نفر از این افراد دانش‌آموخته 10 دانشگاه برتر دنیا می‌باشند.


بیرنگ بیان کرد: برای بحث سربازی از اردیبهشت امسال دکتر ستاری بحث نظام‌وظیفه تخصصی را در بنیاد ملی نخبگان به متخصصین غیرایرانی تعمیم داده‌اند.


در ادامه این نشست احمدرضا علایی طباطبایی مدیر کل دفتر تبادل فناوری معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری اظهار کرد: یکی از ابزارهای توسعه زیرساخت‌های هدایت همکاری‌های بین‌المللی و فناوری نهادسازی در راستای حداکثرسازی منافع کشور از تعاملات بین‌المللی است.


از مهم‌ترین اقدامات این حوزه می‌توان به طراحی و ایجاد الگو و ساز و کار پیوست فناوری برای قراردادها و پروژه‌های کلان با طرف‌های خارجی اشاره کرد تا کشور بتواند از فرصت قراردادهای بزرگ با شرکت‌های خارجی حداکثر استفاده را برای افزایش توان فناوری خود ببرند.


وی بیان کرد: همچنین با هدف آگاهی از تحولات فناوری‌های نوین در سطح مراکز تحقیقاتی و شرکت‌های اقتصادی بزرگ کشور توسعه هوشمندی فناوری از طریق نهادسازی و ترویج اهمیت موضوع در دستور کار دفتر قرار گرفته است.


وی در خصوص حوزه ارتباطات دوجانبه با سایر کشورها عنوان کرد: تلاش وسیعی با همکاری نزدیک با وزارت امور خارجه برای افزودن سرفصل همکاری‌های فناوری به همکاری‌های دوجانبه کشور خصوصاًٌ در حوزه فناوری‌های پیشرفته صورت پذیرفته است.


بالاترین سطح روابط دوجانبه در حوزه علمی فناوری در دو سال اخیر با کشور روسیه در قالب طراحی و ایجاد کمیسیون عالی همکاری‌های فناوری شکل گرفته است.


اقدامات و برنامه‌ها در خصوص توسعه صادرات محصولات دانش‌بنیان


در این نشست روح‌الله استیری مدیرکل دفتر امور بین‌املل و تبادل فناوری معاونت علمی عنوان کرد: تشکل‌‌ها و واسطه‌های صادراتی با هدف توسعه صادرات محصولات شرکت‌های کوچک و متوسطی که امکان سرمایه‌گذاری در ایجاد یک واحد مستقل بازرگانی بین‌‌‌الملی را ندارند در حوزه‌های تخصصی ایجاد می‌شوند.


در خصوص شرکت‌های مدیریت صادرات محصولات دانش‌بنیان اقدامات صورت گرفته در راستای توسعه صادرات محصولات دانش‌بنیان و کمک به شرکت‌های دارای پتانسیل صادراتی در ورود به تجارب بین‌الملل طی یک سال اخیر صورت گرفته است.


وی عنوان کرد: با توجه به اهمیت موضوع حمایت از ایجاد شرکت‌های مدیریت صادرات در حوزه دانش‌بنیان معاونت امور بین‌الملل و تبادل فناوری در نظر دارد تا سال آینده تعداد شرکت‌های تخصصی مدیریت صادرات را به 10 مورد برساند.


وی در خصوص تدوین و اجرای بسته حماایت از صادرات محصولات دانش‌بنیان تصریح کرد: بسته حمایت از صادرات محصولات دانش‌بنیان با پیشنهاد معاونت علمی و جهت ارائه تسهیلات حمایت از صادرات محصولات دانش‌بنیان در صندوق نوآوری وشکوفایی به تصویب رسید.


ارائه تسهیلات در قالب بسته مذکور به شرح زیر است: تسهیلات سرمایه در گردش به میزان 70 درصد صادرات و تا سقف 20 میلیارد ریال، تسهیلات سرمایه ثابت به میزان 70 درصد صادرات و تا سقف 50 میلیارد ریال، یارانه سود تسهیلات به میزان 7 درصد و تا سقف 5 میلیارد ریال.


استیری با اشاره به توسعه فعالیت‌ها و حمایت‌های کریدور صادرات محصولات دانش‌بنیان خاطرنشان کرد: کریدور صادرات به عنوان بازوی اجرایی معاونت علمی در خصوص توانمدسازی و رساندن شرکت‌ها به بلوغ صادراتی فعالیت خود را از شهریور 93 آغاز نموده است کریدور بسته جامعی از خدمات حمایتی را در نظر گرفته که این خدمات بنا به نیازهای شرکت با پوشش بخشی از هزینه‌های ارائه خدمات شرکت‌ها در مسیر صادرات قرار گرفته است. اقدامات انجام شده بر مبنای آیین‌نامه‌های تدوین شده در نیمه دوم سال 93 توسط کریدور و تأیید از طرف معاونت تا 9 ماه اول سال 94 تعداد 556 درخواست از 108 کشور به کریدور ارسال گردیده است که از این تعداد درخواست‌ها 401 درخواست تأیید شده و در فرایند حمایت می‌باشند.


برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.



انتهای پیام/



اشتراک گذاری




مطالب مرتبط

استفاده از سوخت بایودیزل در اتوبوس‌های شهر تهران در جهت رفع آلودگی هوا
گسترش شبکه آزمایشگاهی راه‌حلی برای استانداردسازی و ارزیابی
فروش بیش از 50 درصد محصولات دانش‌بنیان تا پایان سند چشم انداز 1404
استفاده معاونت علمی از سمن‌های موفق در حوزه فناوری و نوآوری
اختصاص 60 میلیارد تومان معافیت مالیاتی به هزار و 200 شرکت دانش بنیان
حمایت از راه اندازی مراکز علمی پزشکی بازساختی در 3 قطب دانشگاهی کشور
تصویب ماده‌ 43 قانون در جهت بازارسازی و ایجاد زیر ساخت‌های استاندارد





۰۲ دی ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن