تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):سخن چون دواست، اندکش سودمند و زیادش کشنده است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868923887




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

گفتگوی ۱۸:۳۰/ کلاف پیچیده آلودگی هوای کلانشهرها


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: گفتگوی ۱۸:۳۰/ کلاف پیچیده آلودگی هوای کلانشهرها


رئیس شورای شهر تهران معتقد است راه حل آلودگی هوای تهران مشخص است اما آنچه وجود ندارد مدیریت شهری است که در حال حاضر مشکل ساز شده که تا حل نشود مشکل آلودگی هوای تهران برطرف نمی شود. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، آلودگی هوای کلان شهرها، به ویژه تهران وارد چهارمین روز خود شد و هر چند، به دلیل کاهش نسبی آلاینده ها مدارس تهران چهارشنبه باز است، اما خبرها از بازگشت آلاینده ها از روز شنبه حکایت دارد. مسئولان تبریز هم با اشاره به وضع هشدار هوا در این شهر از احتمال تدوام آلودگی در روزهای آینده خبر دادند. در ارومیه هم کیفیت هوا برای گروه های حساس ناسالم اعلام شد. مسعود زندی معاون مرکز ملی هوا و تغییر اقلیم سازمان حفاظت محیط زیست، سید وحید حسینی مدیرعامل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، سردار تیمور حسینی رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ و مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران در گفتگوی 18:30 این موضوع را بررسی کردند. مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران در ارتباطی تلفنی با برنامه با اشاره به فرسودگی اتوبوسها و مینی بوسهای شهری خاطرنشان کرد: تهران در حال حاضر نیازمند 10 هزار دستگاه اتوبوس است اما در حال حاضر 7 هزار دستگاه دارد که کافی نیست و باید سالی هزار دستگاه اتوبوس به ناوگان حمل و نقل اضافه کنیم که متاسفانه 6 سال است حتی یک دستگاه اتوبوس نیز به ناوگان حمل و نقل اضافه نشده است.  

  چمران تصریح کرد: عمر مفید اتوبوس ها 7 سال است وشهرداری با بودجه شخصی خود 850 میلیون تومان هزینه کرد و اتوبوس های دو کابین را وارد و در خطوط بی آ تی مستقر کرد اما دیگر بودجه ندارد تا کل ناوگان حمل و نقل پایتخت را نوسازی کند. در حقیقت راه حل آلودگی هوای تهران مشخص است اما آنچه وجود ندارد مدیریت شهری است که در حال حاضر مشکل ساز شده است در ادامه این گفتگو مسعود زندی با بیان اینکه وضع هوا برای فردا ناپایدار است گفت: ما روزانه کمیته ای برای بررسی وضع هوا تشکیل می دهیم و بر همین اساس اعلام می کنیم که به دلیل ناپایداری هوای تهران برای فردا، مدارس تعطیل نیست و هوا نیز در شرایط اضطرار قرار ندارد اما باید در نظر داشت وارونگی هوا تا بهمن ادامه دارد زیرا آلودگی هوا بحثی تخصصی است و به عوامل متعددی از جمله شرایط اقلیمی و توپوگرافی تهران بستگی دارد.


  معاون مرکز ملی هوا و تغییر اقلیم سازمان حفاظت محیط زیست در ادامه افزود: تعطیلی مدارس را روزانه اعلام کرده ایم زیرا مدارس نقش موثری در کاهش ترافیک شهری دارد، از سوی دیگر ما از ابتدای هفته می دانستیم که تا پایان هفته هوای تهران آلوده است اما از سوی دیگر نقش باد را هم نمی توان نادیده گرفت موضوعی که باعث شده تا این پایداری هوا برای فردا ناپایدار شود. زندی در ادامه تصریح کرد: علت اصلی مشکل آلودگی هوای تهران مربوط به مسائل مادی است از جمله مسئله تعویض وسایل نقلیه عمومی مثل مینی بوسها و اتوبوسها. حجم وسیعی از آلودگی هوای تهران به خاطر مینی بوس هاست. از سوی دیگر مسئله آلودگی هوای مربوط به محیط زیست نیست و 16 دستگاه در این زمینه وظایفی دارند که متاسفانه درست عمل نمی کنند به عنوان مثال ما برای حل مسئله آلودگی هوای تهران 9 محور و 35 برنامه داریم که تمامی حوزه ها وظایفشان را ناقص انجام داده اند، واقعیت این است که محیط زیست کارش را انجام داده است اما در بحث اجرا ضعیف هستیم. سید وحید حسینی دیگر میهمان برنامه با اشاره به 12 روز آلودگی پیاپی هوای تهران افزود: وظایف زیادی در هیئت دولت برای سازمان های مختلف از جمله وزارت کشور، پلیس و غیره تعیین شده که عملا هیچکدام شان اجرایی نشده که نتیجه آن، همین 12 روز آلودگی پیاپی هوای تهران است.  

  مدیرعامل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران در ادامه با انتقاد از آمار رئیس پلیس راهور ناجا تاکید کرد: بر اساس آماری که ما داریم میزان مراجعات مردم به مراکز معاینه فنی کاهش یافته و این عدد بر خلاف اعلام رئیس پلیس راهور ناجا برابر 15 درصد است و من نمی دانم ایشان چطور صحبت از آمار 70 درصدی می کنند، از سوی دیگر معاینه فنی یک استاندارد بین المللی است و معاینه فنی ما مشکل دارد.  

  سردار تیمور حسینی رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ دیگر مهمان برنامه با اشاره به لزوم نظارت کشوری به بحث معاینه فنی افزود: در بحث معاینه فنی نظارتی وجود ندارد اما بر اساس آمار کمی موجود میزان مراجعه مردم به مراکز کنترل ترافیک نسبت به پارسال رشد 70 درصدی را نشان می دهد اگرچه بحث معاینه فنی تنها بر روی کاغذ جواب می دهد و در عمل چندان تاثیرگذار نیست.  
دانلود

لینک را کپی کنید


سه شنبه ۱ دی ۱۳۹۴ - ۱۹:۰۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن