تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 9 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):از حقيقت ايمان اين است كه حق را بر باطل مقدم دارى، هر چند حق به ضرر تو و باطل به...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1862374460




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

افزایش استفاده از ماهواره در تهران


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: افزایش استفاده از ماهواره در تهران
میانگین سنی پاسخگویان ۳۸ سال، کمترین سن ۱۸ و بیشترین سن ۸۰ سال بوده است. نزدیک به ۴۰ درصد پاسخگویان دارای تحصیلات دانشگاهی و مابقی دارای تحصیلات دیپلم و پایین‌تر از آن بوده‌اند.
آفتاب : نتایج نظرسنجی ایسپا درباره‌ی مصرف ماهواره نشان می‌دهد که افزایش استفاده از ماهواره در عین عدم اعتماد به آن اتفاق افتاده است.
 
به گزارش ایسنا، مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) وابسته به جهاددانشگاهی، بررسی دیدگاه مردم نسبت به شبکه‌های ماهواره‌ای، اعتماد به آن و میزان استفاده از آن را به طور روندی مورد بررسی قرار می‌دهد.
 
بر این اساس ایسپا در آخرین نظرسنجی ملی خود که ماه جاری (آذرماه ۹۴) انجام پذیرفته است نیز بررسی این موضوع را در دستور کار خود قرار داده است.
 
نمونه آماری در این نظرسنجی از کل کشور شامل مراکز استان‌ها، شهرهای درجه ۲ و روستاها انتخاب شده اند. نظرسنجی مذکور به صورت نمونه‌گیری چندمرحله‌ای و با حجم نمونه ۴۳۹۰ نفر انجام پذیرفت. حدود ۵۱ درصد نمونه مرد و ۴۹ درصد زن بوده‌اند. ۳/ ۳۴ درصد پاسخگویان در رده سنی ۱۸ تا ۲۹ سال، ۸/ ۴۱ درصد در رده سنی ۳۰ تا ۴۹ سال و ۹/ ۲۳ درصد در رده سنی ۵۰ سال و بالاتر قرار گرفته‌اند.
 
میانگین سنی پاسخگویان ۳۸ سال، کمترین سن ۱۸ و بیشترین سن ۸۰ سال بوده است. نزدیک به ۴۰ درصد پاسخگویان دارای تحصیلات دانشگاهی و مابقی دارای تحصیلات دیپلم و پایین‌تر از آن بوده‌اند.
 
بر اساس نتایج این نظرسنجی، حدود ۳۸ درصد مردم کشور اعلام کرده‌اند که از شبکه‌های ماهواره‌ای استفاده می‌کنند.
 
نتایج ایسپا نشان می‌دهد ۴۰ درصد مردم ساکن شهرها و ۳۲ درصد مردم روستاها اعلام کرده اند که از شبکه های ماهواره ای استفاده می کنند. ۴۶ درصد جوانان کشور (۱۸ تا ۲۹ ساله) از شبکه های ماهواره ای استفاده می کنند در حالی که این میزان برای افراد میانسال (۳۰ تا ۴۹ سال) برابر با ۳۸ درصد و برای افراد بالای ۵۰ سال برابر با ۲۵ درصد است.
 
۴۷ درصد کسانی که تحصیلات آکادمیک دارند و ۳۳ درصد کسانی که فاقد تحصیلات آکادمیک هستند از ماهواره استفاده می کنند.
 
اما نتایج نظرسنجی ایسپا حاکی از آن است که حدود ۴۴ درصد تهرانی‌ها اعلام کرده‌اند که از شبکه‌های ماهواره‌ای استفاده می‌کنند. مقایسه یافته‌های نظرسنجی ایسپا با سایر نظرسنجی‌هایی که در طول سال‌های قبل توسط این مرکز انجام گرفته است نشان می دهد میزان رجوع مردم تهران به شبکه های ماهواره ای نسبت به دو سال قبل افزایش یافته است.
 
استفاده مردم تهران از ماهواره حدفاصل سال‌های ۱۳۷۸ تا ۱۳۸۸ روند کاملاً صعودی و در سال‌های ۱۳۸۸ تا ۱۳۹۲ روند نامنظمی را پشت سر گذاشته است اما از سال ۱۳۹۲ تاکنون میزان استفاده افزایش یافته است.
 
بررسی روند اعتماد مردم به شبکه های ماهواره ای طبق نظرسنجی های ایسپا نشان می دهد افزایش میزان رجوع مردم به شبکه های ماهواره ای منجر به افزایش اعتماد به این شبکه ها نشده است چرا که در آذر ۹۴ فقط ۱۱ درصد مردم اعلام کرده‌اند از بین رسانه‌ها، بیشترین اعتماد را به شبکه‌های ماهواره ای دارند.

میزان اعتماد شهروندان تهرانی به شبکه‌های ماهواره‌ای ۱۳ درصد بوده است به عبارت دیگر فقط ۱۳ درصد مردم تهران اعلام کرده اند از بین رسانه های موجود به شبکه‌های ماهواره‌ای بیشترین اعتماد را دارند.
 
پژوهش روندی نظرسنجی‌های ایسپا نشان می دهد در حالی که میزان استفاده از شبکه‌های ماهواره‌ای در حدفاصل سال‌های ۱۳۸۹ تا ۱۳۹۱ افزایش پیدا کرده است، به موزات آن استفاده از شبکه‌های ماهواره‌ای به عنوان منبع اصلی کسب خبر و همچنین اعتماد به این شبکه‌ها کاهش پیدا کرده است.

بر اساس این داده ها و شواهد تجربی شاید بتوان گفت استفاده زیاد از شبکه‌های ماهواره‌ای الزاماً به معنای اعتماد به این شبکه‌ها نیست چرا که نتایج، همزمان با افزایش استفاده، هم کاهش اعتماد و هم کاهش رجوع برای کسب خبر از طریق این شبکه‌ها را نشان می‌دهد.
 
نکته دیگری که از تحلیل نظرسنجی های ایسپا حاصل شده است این است که هر جا اعتماد به صدا و سیما کاهش پیدا کند رجوع (نه لزوماً اعتماد) به شبکه‌های ماهواره‌ای افزایش پیدا می‌کند. در سال ۱۳۹۴ اعتماد مردم به صدا و سیما نسبت به سال ۱۳۹۱ کاهش پیدا کرده که این قضیه منجر به استفاده بیشتر از شبکه‌های ماهواره‌ای شده است.




تاریخ انتشار: ۰۱ دی ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن