تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 27 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دعايى كه با بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم شروع شود، رد نمى‏شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830417282




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

وقتش شده با دخترتان درمورد بلوغ صحبت کنید


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: زن شدن بدون‌خجالت اضافه
وقتش شده با دخترتان درمورد بلوغ صحبت کنید




از تغییرات ظاهری که او را هر روز بیشتر شبیه شما می‌کند گرفته تا تغییر خلق و احساسات و نگاهی که به دنیای اطرافش دارد، همه چیز می‌تواند پذیرش اتفاق اجتناب‌ناپذیری که نامش را «بلوغ» گذاشته‌اند را برای فرزند شما دشوار کند.





مجله سیب سبز - بهاره اسلامی: از تغییرات ظاهری که او را هر روز بیشتر شبیه شما می‌کند گرفته تا تغییر خلق و احساسات و نگاهی که به دنیای اطرافش دارد، همه چیز می‌تواند پذیرش اتفاق اجتناب‌ناپذیری که نامش را «بلوغ» گذاشته‌اند را برای فرزند شما دشوار کند. دخترانی که از تغییرات بدن‌شان هیچ چیز نمی‌دانند، با تجربه هر کدام دچار ترس، اضطراب یا شرم می‌شوند و اگر شما با تزریق به‌موقع و درست اطلاعات به داد‌شان نرسید، بلوغ را سخت و هراس‌آور تجربه می‌کنند.

برای شمایی که در جامعه‌ای سنتی رشد کرده‌اید و احتمالا خودتان هم بدون هیچ آگاهی به استقبال دوران بلوغ رفته‌اید، صحبت کردن درمورد این اتفاق می‌تواند عجیب و خجالت‌آور به‌نظر برسد. شاید ندانید که چه زمانی باید برای دادن اطلاعات درست به کودک‌تان پیش‌قدم شوید و با چه جملات و در چه شرایطی این گفت‌وگو را شروع کنید. ما همه چیزهایی که برای شروع این مکالمه به ظاهر دشوار باید بدانید را با شما درمیان می‌گذاریم.


وقتش شده که با دخترتان درمورد بلوغ صحبت کنید



از همین امروز شروع کنید

هیچ‌وقت برای شناساندن بدن کودکان به آنها زود نیست. شما می‌توانید از سال‌های ابتدای کودکی فرزندتان، با او درمورد قسمت‌های خصوصی بدنش صحبت کنید. نام اندام‌های مختلف را به او آموزش دهید، بگویید نباید برخی قسمت‌ها را به کسی نشان دهد، از تفاوت‌های بدن آقایان و خانم‌ها برایش صحبت کنید و در آخر حتما توضیح دهید که وقتی به بلوغ نزدیک شود، بدنش با تغییراتی مواجه خواهد شد.

شاید در سال‌های ابتدای کودکی، نیاز چندانی به باز کردن این بحث‌ها وجود نداشته باشد و برای فرزندتان درک جزئیات دشوار باشد، اما هر چه فرزندتان بزرگ‌تر می‌شود، می‌توانید با جزئیات بیشتری برایش توضیح دهید که قرار است در بدنش چه اتفاقی بیفتد.

خودتان پیش‌قدم شوید

حتما نباید کودک‌تان با سوال پرسیدن از شما اطلاعات تازه را طلب کند. در هر سنی شما لازم است برخی آگاهی‌ها را به او بدهید و به سوالاتی که ممکن است در ذهنش باشد اما آنها را با شما در میان نگذارد، پاسخ دهید. حالا که در هر خانه‌ای امکان جست‌وجوی اطلاعات در اینترنت فراهم شده، اگر به اندازه کافی و به‌موقع به فرزندتان اطلاع ندهید، او با کمک اینترنت سراغ اطلاعاتی خواهد رفت که الزاما درست و مناسب نیستند.

اما شما می‌توانید با هم اطلاعات را در اینترنت جست‌وجو کنید و با وارد شدن به سایت‌ها و وبلاگ‌های معتبری که اطلاعات درست در آنها درج شده، همراه با فرزندتان آنچه باید بداند را بخوانید.

رژیم مناسب را انتخاب‌کنید

پس از مشورت با متخصص زنان، به فرزندتان بگویید که در این روزها و البته روزهای قبل از شروع عادت ماهانه باید از خوردن چه غذاهایی پرهیز کند. شما با معرفی خوراکی‌هایی که ممکن است عادت ماهانه دردناکی را برایش ایجاد کنند یا باعث بدبو شدن بدنش در این دوران شوند، می‌توانید فرزندتان را در انتخاب رژیم غذایی مناسب یاری دهید. دختر شما از زمانی که قاعدگی‌اش شروع می‌شود، باید به‌طور مرتب تحت‌نظر پزشک زنانی که برایش انتخاب کرده‌اید، باشد و با تشکیل پرونده در مطب یک متخصص زنان، در صورت لزوم همه مشکلاتی که تجربه می‌کند را با او در میان بگذارد.

به دنیای زن‌ها خوش ‌آمدی

فرزند شما باید بفهمد که با شروع عادت ماهانه، بدنش به بدن یک زن کامل شبیه‌تر می‌شود و اگر هر ماه و در زمان مقرر این اتفاق را تجربه کند، می‌تواند خیالش درمورد سلامت اندام‌های زنانه درونی مثل رحم و تخمدان‌ها راحت باشد. برایش توضیح دهید که عادت ماهانه، گرچه گاهی می‌تواند دردناک باشد و او را چند ساعت یا چند روز بی‌حال کند، اما چه خدماتی به سلامتش می‌رساند. از فرزندتان بخواهید در صورت دیدن علایم مشکوک یا داشتن سوال‌های مختلف، حتما سراغ‌تان بیاید و همه چیز را از شما بپرسد.

هیچ چیز تغییر نمی‌کند

به دختر نوجوان‌تان توضیح دهید که تجربه عادت ماهانه، قرار نیست او را از حرکت بیندازد و خانه‌نشین کند. برایش درمورد یافته‌های محققان که می‌گویند خانم‌های ورزشکار بالاترین رکورد‌های‌شان را در این موقع از ماه به ثبت می‌رسانند صحبت کنید و بگویید که اگر با کمک متخصصان دردهایی که ممکن است سراغش بیاید را کنترل کند و با سالم کردن بدنش نشانه‌های آزار دهنده عادت ماهانه را از بین ببرد، می‌تواند در این روزها هم مثل تمام روزهای ماه پویا باشد.

بگویید از خودش محافظت‌کند

اصول بهداشتی را به فرزندتان آموزش دهید. از او بخواهید همیشه نوار بهداشتی در کیفش داشته باشد و طرز استفاده درست از آنها را هم به دخترتان یاد دهید. اگر او عادات ماهانه دردناکی را تجربه می‌کند، همیشه یکی، دو عدد مسکن که متخصص برایش تجویز کرده را در کیفش بگذارید تا در صورت روبه‌رو شدن با این اتفاق در خارج از خانه، بتواند دردش را کنترل کند. برایش توضیح دهید که به‌دلیل ترشح برخی هورمون‌ها در این دوران و البته دفع خون، بدنش بیشتر از روزهای دیگر مستعد گرفتن بوی بد می‌شود و می‌تواند با هر روز دوش گرفتن، استفاده از عطر و خوشبو کننده‌ها و البته تعویض به‌موقع نوار بهداشتی بدنش را خوشبو نگه دارد.

نگذارید بترسد

اگر دخترتان چیزی از تغییراتی که با رسیدن به بلوغ در بدنش اتفاق می‌افتد، نداند ممکن است به‌دلیل بزرگ شدن سینه‌هایش شرمنده شود و برای قرار نگرفتن در مرکز توجه دیگران، به هر طریقی که شده این برجستگی‌ها را پنهان کند. برای دخترانی که قبل از این دوران درمورد عادت ماهانه چیزی نشنیده‌اند، شروع این اتفاق و دیدن لباس خونی، می‌تواند وحشت‌آور و سرشار از ترس و ابهام باشد.

اگر نمی‌خواهید فرزند شما شیرینی بلوغ را با تصورات ترسناکی که ممکن است برای خودش بسازد تلخ کند، قبل از اینکه دچار این اتفاق شود برایش موضوع را شرح دهید. با دخترتان درمورد عادت ماهانه و دلایل ایجادش صحبت کنید. شاید لازم باشد خودتان هم قبل از شروع گفت‌وگو کمی در این مورد مطالعه کنید تا اطلاعات بهتر و قابل درک‌تری را دراختیارش بگذارید.

اما آنچه مهم است، این است که به فرزندتان بفهمانید هیچ چیز خجالت‌آوری قرار نیست اتفاق بیفتد. برایش توضیح دهید که اگر وقتی دور از شماست دچار این اتفاق شد، جایی برای ترس و نگرانی وجود ندارد. در مدرسه اولیای مدرسه محرم راز او هستند و اگر در خانه یکی از اقوام است هم می‌تواند موضوع را با خانم خانه در میان بگذارد. به او بگویید که همه خانم‌ها این اتفاق را تجربه می‌کنند و می‌دانند که او در چه شرایطی قراردارد.


وقتش شده که با دخترتان درمورد بلوغ صحبت کنید



کمک بگیرید

همیشه نمی‌توانید به تنهایی از پس این گفت‌وگو که می‌تواند حتی خودتان را هم در صورت آماده نبودن مضطرب کند، بربیایید. گاهی به‌دلیل روشن کردن موضوع برای فرزندتان، چاره‌ای جز کمک گرفتن از دیگران ندارید. اگر شما پدر یک دختر نوجوان یا دختری که در آستانه بلوغ قرار دارد، هستید و در نبود مادر او مجبورید در چنین مواردی با فرزندتان صحبت کنید، خجالت را کنار‌بگذارید.

شما می‌توانید برخی اطلاعاتی که به‌دست آورده‌اید را با او به اشتراک بگذارید و درمورد اطلاعات جزئی‌تر از یکی از خانم‌های آگاه فامیل بخواهید که با دختر شما درمورد زنانگی‌اش و اتفاقاتی که با وارد شدن به دوره بلوغ قرار است تجربه کند، صحبت کند. درصورتی که احساس می‌کنید به همه سوال‌های فرزندتان نمی‌توانید پاسخ دهید یا تصور می‌کنید وارد شدن به دوران بلوغ برای او به بحرانی تبدیل شده که بخشی از شادی‌ها و آرامش او را گرفته، از یک روانشناس کمک بگیرید. مجبور نیستید همه این بار را به تنهایی به دوش بکشید.

خودتان را کنترل کنید

در بسیاری از موارد، بلوغ بیشتر از آنکه برای دختران نوجوان ترسناک و استرس‌زا باشد، مادران را آشفته می‌کند. مادرانی که همیشه نگران آسیب دیدن فرزند‌شان هنگام وارد شدن به یک مرحله تازه‌ای از رشد هستند، با دیدن علایم بالغ شدن دخترشان دچار اضطراب می‌شوند و از اینکه نتوانند بهترین برخورد را برای مواجه شدن او با این وضعیت تازه به فرزندشان آموزش دهند، آشفته می‌شوند. برای آرام کردن فرزندتان، پیش از هر کاری باید خودتان را آرام کنید.

مطالعه درمورد بلوغ را شروع کنید و حواس‌تان باشد از منابع معتبر کمک بگیرید. بلوغ غیر از جوش صورت و علامت‌های جسمانی و بداخلاقی، نشانه‌های دیگری هم دارد و اگر با کمک منابع معتبر این نشانه‌ها را بشناسید، می‌توانید بهتر به فرزندتان آگاهی دهید و در مواقع نیاز به او کمک کنید. در صورتی که خودتان در سن پایین عادت ماهانه را تجربه کرده‌اید، بعید نیست که کودک‌تان هم زودتر از همسالانش دچار آن شود. شما می‌توانید کتاب‌هایی که اطلاعات مناسبی را دراختیار‌تان قرار می‌دهند را از کتابفروشی‌های معتبر و شهرکتاب‌ها تهیه کنید و اگر هم به زبان انگلیسی مسلط هستید، با مراجعه به سایت babycenter.com و جست‌وجوی محتوای موردنظر‌تان، اطلاعاتی که کارشناسان کارآزموده در این سایت منتشر کرده‌اند را بخوانید و از پاسخ سوال‌هایی که در ذهن‌تان ایجاد شده باخبر شوید.

ببینید چقدر می‌داند

درصورتی که فرزندتان پیش‌دستی کرد و قبل از اینکه شما او را به گفت‌وگو دعوت کنید در این مورد سوالاتی کرد، به جای نشان دادن واکنش فوری، به حرف‌هایش گوش دهید. ببینید چه چیزهایی در این مورد شنیده و چه اطلاعاتی دارد. بچه‌ها در وب‌سایت‌های مختلف، گروه‌های دوستی و در مدرسه اطلاعات درست و نادرست زیادی در این موارد به‌دست می‌آورند و شما به‌جای واکنش منفی نشان دادن به شنیده‌های‌شان، باید ابتدا به حرف‌هایش گوش دهید و بعد با آرامش اطلاعات نادرستی که به‌دست آورده را با توضیح منطقی اصلاح کنید.







تاریخ انتشار: ۰۱ دی ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 7]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن