واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:
تحلیلگر روسی بررسی کرد؛
چرا آمریکا و ناتو نیروی زمینی به سوریه نمی فرستند؟
«اگر نیروهای آمریکا و ناتو وارد معرکه شوند به سرعت مشخص می شود که از چه کسی حمایت کرده، با چه کسی می جنگند و واقعا در عراق و سوریه چه اقداماتی انجام می دهند.»
به گزارش سرویس بین الملل جام نیوز، از آنجا که سران سیاسی و نظامی آمریکا از هیچ فرصتی برای تظاهر به قاطع بودن در مبارزه با داعش را از دست نمی دهند اما این بار با وجود لاف های سیاسی متعددی که فرماندهان و سیاستمداران آمریکا درباره ارسال نیروی زمینی به سوریه داشته اند؛ اکنون از این تصمیم منصرف شدند.
در همین راستا "ولادیمیر لِپِکین" تحلیلگر برجسته روسی معتقد است که این "متافیزیک ژوپلتیکی" دلایل مختلفی داشته و بیان می کند: «در هر عملیات زمینی، کم و بیش یک خط مقدم آشکار وجود دارد و این مرز جداکننده میان طرفین درگیر یک ثابت قابل مشاهده می باشد.»
لپکین در یادداشتی برای خبرگزاری روسی ریانووستی ( RIA Novosti) اینگونه ادامه می دهد: «زمانی که نیروهای معراض روی زمین مبارزه می کنند؛ اتحادها نیز مشهود است. نبرد هوایی یک قضیه کاملا متفاوتی دارد.»
وی در بررسی دلایل علاقه آمریکا به انجام حملات هوایی در مقایسه با حملات زمینی توضیح می دهد که بمباران و عملیات هوایی جزو عوامل زودتغییر بوده که به سختی قابل مشاهده است. در حملات هوایی نیاز نیست که دلیلی برای انتخاب یک هدف اورده شود. به همین دلیل است که برخی صاحبان منافع، دیگر کشورها را بخاطر حمله به اهداف اشتباه متهم می کنند.
این تحلیلگر با تاکید بر اینکه جنگنده های روسیه که در لاذقیه مستقر هستند مطمئنا به "کسانی که بدون شک با تروریست ها می جنگند" کمک می کنند؛ خاطر نشان کرد که عملیات هوایی روسیه در سوریه کاملا شفاف بوده و روزانه تصاویر و فیلم های حاوی اطلاعات این حملات ارایه می شود.
اما ماموریت های پروازی آمریکا از پایگاه هوایی اینسیرلیک در ترکیه انجام می گیرد که به دست داشتن در بحران سوریه متهم است و سران حامی داعش این کشور، به اسد، کردهای ترکیه و ایزدی ها به چشم بزرگترین دشمنان خود نگاه می کنند.
ولادیمیر لپکین در پایان معتقد است که جنگ افزارهای هوایی بیشتر باعث تار شدن دید کسانی که باهم مبارزه می کنند؛ شده اما عملیات زمینی خط مقدم را همیشه واضح نشان می دهد و افزود: «آمریکا و ناتو به دلیل اینکه نمی خواهند کسی از نیّات و منافع واقعی آنها خبردار شود؛ تمایل ندارند در عملیات زمینی شرکت کنند. اگر نیروهای ناتو وارد معرکه شوند به سرعت مشخص می شود که از چه کسی حمایت کرده، با چه کسی می جنگند و واقعا در عراق و سوریه چه اقداماتی انجام می دهند.»
حدود دو هفته پیش بود که "ینس اشتولتنبرگ" دبیرکل ناتو با رد کردن موضوع ارسال نیروی زمینی از این سازمان برای مبارزه با تروریست های داعش در سوریه؛ تاکید کرد که نیروهای محلی باید برای این کار تقویت شوند.
"باراک اوباما" رئیس جمهور آمریکا نیز پیشتر و در چرخش موضعی آشکار اعلام کرده بود که اعزام یگانی از نیروهای ویژه برای مبارزه با داعش به معنای لشگرکشی کامل مانند آنچه که در سال 2003 رخ داد؛ نخواهد بود.
"جاش ارنست" سخنگوی کاخ سفید صریحا اظهار کرد که دولت ایالات متحده با اعزام گسترده نیروی زمینی برای مبارزه با داعش در سوریه و عراق مخالف است و تاکید کرد آمریکا با ارسال هزاران نیروی نظامی برای تصرف سرزمینی دیگر و کنترل آن برای مدت نامحدود موافق نیست.
507
۲۹/۰۹/۱۳۹۴ - ۱۵:۵۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]