واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:
تقدیر وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از مدیریت علمی شرکت فولاد مبارکه اصفهان استانها > اصفهان - وزیر علوم، تحقیقات و فناوریبا بیان اینکه شرکت فولاد مبارکه اصفهان توانسته است جزء 25 شرکت برتردانشی در آسیا قرار گیرد از مدیریت علمی دراین شرکت تقدیر کرد.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، فرهادی وزير علوم، تحقيقات و فناوري که به همراه دکتر احمدي معاون پژوهش و فناوري وزير علوم در شانزدهمين نمايشگاه دستاوردهاي پژوهش و فناوري و فن بازار ملي كشور از غرفه فولاد مبارکه و ساير غرفه هاي اين نمايشگاه بازديد مي کرد در جمع خبرنگاران با بيان اينکه وزارت علوم، تحقيقات و فناوري در نظر دارد تا مسير پژوهشي دانشگاه ها را به سمت صنعت و برآوردن نيازهاي کشور سوق دهد، افزود: ما معتقديم که تمام فعاليتها در حوزه هاي صنعتي، اجتماعي، ورزشي و غيره ميبايست به صورت پژوهش محور و برپايه تحقيقات علمي صورت گيرد. وي با اشاره به اينکه شرکت فولاد مبارکه اصفهان توانسته است جزء 25 شرکت برتردانشي در آسيا قرار گيرد از مديريت علمي دراين شرکت تقدير نمود. همچنین احمدي معاون پژوهش و فناوري وزير علوم نيز اظهار داشت: در دنياي کنوني با رقابتهايي که در تمام عرصه ها به خصوص در کشورهاي پيشرفته وجود دارد علم و پژوهش از ارکان نظام تصميمگيري است و جهت گيري کشور ما نيز در همين مسير است. وي افزود: هفته پژوهش و فناوري در آغاز دولت تدبير و اميد با شعار "پژوهش و فناوري؛ کليد توسعه پايدار" برگزار شد که در سال جاري با شعار"پژوهش و فناوري عزم ملي و رويکرد جهاني" تدوام پیدا می کند. احمدی با بيان اينکه توسعه پايدار و اقتصاد شکوفا تنها از مسير پژوهش و نوآوري ميسر است، لازمه رشد اقتصادي در دنياي امروز، فناوري و نوآوري است، گفت: مراکز علم و فناوري به عنوان رکن توسعه در هر کشور بايد مورد حمايت قرار گيرند که از جمله اين مراکز دانشگاهها و مراکز آموزش عالي هستند . وي گفت: کارآفريني دانشگاهي از جمله رسالتهاي دانشگاهها پس از آموزش و پژوهش است و امروز نسل جديد دانشگاه از محيط صرفاً آموزشي به محيطي براي تربيت افراد توانمند با قابليت توليد فناوري تبديل شده اند. معاون پژوهش و فناوري وزير علوم اظهار داشت: سازمان يونسکو دانشگاههاي نوين قرن 21 را دانشگاههايي توصيف کرده که در اين دانشگاهها مهارت براي بهبود توانمنديها و تبديل دانش آموختگان به کارآفرينان آموخته مي شود. وي با اشاره به ضرورت انسجام سياستگذاريها در حوزه فناوري گفت: توسعه فناوري بدون همکاري تمام نهادها ميسر نيست. همچنين در اين مراسم مجيد متقي طلب دبير شانزدهمين نمايشگاه دستاوردهاي پژوهش، فن آوري و فن بازار، اظهار داشت: در نمايشگاه امسال براي اولين بار شاهد همکاري و مشارکت جدي وزارتخانه هاي صنعت، معدن و تجارت و ارتباطات و فن آوري ارتباطات هستيم و وزارت جهاد کشاورزي نيز همچون سال گذشته در اين نمايشگاه حضور پررنگ دارد. وی به گزارش هاي مراجع علمي بين المللي مبني بر صعود ايران به رتبه پانزدهم توليد علم جهان اشاره کرد و افزود: اين موضوع بخشي از واقعيت است و مدارک و مستندات منابع و مراجع بين المللي نيز آن را تأييد مي کند اما بايد بررسي کرد که بعد از حضور در اين جايگاه بايد چه اقداماتي انجام دهيم. دبير شانزدهمين نمايشگاه دستاوردهاي پژوهش، فن آوري و فن بازار، با بيان اينکه وضعيت ايران به لحاظ توليد علم و تبديل دانش به ثروت، تناسب چنداني ندارد، اظهار داشت براي رفع اين نقيصه بايد تجاري سازي علم را جدي تر بگيريم که خوشبختانه در نمايشگاه هفته پژوهش امسال اين موضوع در دستور کار قرار گرفت و از تمامي دانشگاه ها خواسته شد سطح آمادگي فناوري (Technology Readiness Levels (TRL خود را در يک سامانه ويژه به ثبت برسانند.
به گفته متقي طلب حدود سه هزار طرح و دستاورد حاضر در نمايشگاه دستاوردهاي پژوهشي94 داراي شناسنامه (TRL)هستند . وي ادامه داد: سطح آمادگي صنعتي و همچنين سطح آمادگي سرمايه گذاري طرح ها و محصولات پژوهشي و فناورانه کشور نيز در حال ارزيابي است. متقی طلب از حضور شرکت هاي اروپايي و همچنين دانشجويان ايراني مشغول به تحصيل در دوره هاي دکتري دانشگاه هاي اروپايي در نمايشگاه امسال بعنوان يکي از نقاط قوت اين نمايشگاه ياد کرد و هدف از آن را انتقال فناوري و سرمايه گذاري مشترک با ديگر کشورها برشمرد. گفتني است در اين نمايشگاه، کارشناسان فولاد مبارکه با برپايي غرفه اي ، ضمن پاسخگويي به مراجعين، آخرين دستاوردهاي پژوهشي و فناوري اين شرکت را به سمع و نظر بازديدکنندگان رساندند.
کلید واژه ها: استان اصفهان -
یکشنبه 29 آذر 1394 - 13:41:33
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]