تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):تلخى حق را تحمل كن، و مبادا كه فريب شيرينى باطل را بخورى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867782129




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ترامپ: توافق با ایران یک پسرفت بود


واضح آرشیو وب فارسی:الف: ترامپ: توافق با ایران یک پسرفت بود

تاریخ انتشار : يکشنبه ۲۹ آذر ۱۳۹۴ ساعت ۰۸:۲۰
نامزد انتخابات ریاست جمهوری آمریکا با انتقاد شدید از سیاستمداران این کشور به دلیل امضای توافق هسته‌ای، اعلام کرد برجام یک شکست برای آمریکا است.به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از آسوشیتدپرس، دونالد ترامپ، نامزد انتخابات آتی ریاست جمهوری آمریکا، گفت: توافق اتمی با ایران یک پسرفت بود و یک کودک زیر پنج سال بهتر از اوباما می توانست به توافق بهتری برسد.ترامپ دراینباره گفت: به نظرم توافق ایران به منزله پسرفت است. ما به آنها ۱۵۰ میلیارد دلار دادیم ما به آنها چیزهایی را دادیم که آنها تصورش را نمی کردند. وی افزود: جان کری باید از روز نخست این مذاکرات اعلام می کرد که زندانیان ما باید به کشور بازگردند. آنها برنده شدند.وی در ادامه اعلام کرد: ما می خواهیم که زندانیانمان بازگردند و آنها می گویند نه. آنگاه ما باید می گفتیم که متاسفیم و آنگاه تحریم ها را دو برابر می کردیم و آنگاه زندانیان ما به کشور باز می گشتند.اما اگر این کار را هم نمی کردند آنگاه ما باید از مذاکرات خارج می شدیم آنگاه آنها پس از ۲۴ ساعت زندانیان ما را آزاد می کردند.ترامپ در ادامه با انتقاد از سیاستمداران آمریکایی، گفت: این افراد احمق ترین افرادی هستند که کشور ما را هدایت می کنند. آنها احمق ترین و احمق ترین افراد هستند.نامزد انتخابات ریاست جمهوری امریکا در ادامه اظهاراتش اعلام کرد: ما به آنها حق بازرسی از اماکن هسته ای را به خودشان واگذار کردیم. تصور کنید ما چقدر احمقیم. اوباما این توافق با ایران را یکی از موفقیت های دولت خود می نامد. او این توافق را یکی از بزرگترین موفقیت هایش نامید.یک کودک زیر پنج سال می توانست توافقی بهتر از اوباما با ایران به دست آورد. هر فرد دیگری می توانست به توافق بهتری برسد.ترامپ افزود:ما تحت حاکمیت افرادی فاقد صلاحیت هستیم و آنها باید متوقف شوند.این یک رئیس جمهور شکست خورده است.وی در بخشی دیگر از اظهارتش افزود: من می خواهم ارتش ما حقیقتا قدرتمند شود آنگاه ما می توانیم با مشکلات مقابله کنیم. این نامزد انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در ادامه گفت:حالا من موضوعی متفاوت را بیان می کنم. من در سال ۲۰۰۳ و ۲۰۰۴ گفتم که به عراق نرویم، زیرا این موضوع سبب بی ثباتی در خاورمیانه می شود. بنابراین حرف من درست بود. من گفتم به عراق نروید چون سبب بی ثبانی در منطقه می شود.وی در ادامه ادعاهای بی اساس خود گفت: ایران و عراق این کار را به طور نظامی انجام دادند و آنها با هم جنگیدند. آنها دوست داشتند که با هم بجنگند، اما ما دوست نداریم که بجنگیم اگر چه بهتر از آنها می توانیم بجنگیم، اما ما نمی خواهیم که بجنگیم.










این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: الف]
[مشاهده در: www.alef.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 10]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن