تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1835281154
بازار داغ فناوری در روزهای سرد پاییزی/بارقه های جدید علم در ایران
واضح آرشیو وب فارسی:مهر: یک هفته با پژوهش چگونه گذشت؛
بازار داغ فناوری در روزهای سرد پاییزی/بارقه های جدید علم در ایران
شناسهٔ خبر: 3002753 - جمعه ۲۷ آذر ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۷
دانش و فناوری > فناوری های نوین
نمایشگاه دستاوردهای محققان ایرانی در هفته پژوهش برگزار شد و دستاوردهای مهم و کاربردی در معرض دید مردم قرار گرفتند. نمایشگاهی پر از بارقه های روشن توجه علم و دانش به نیازهای امروز کشور. به گزارش خبرگزاری مهر- میترا سعیدی کیا، هفته ملی پژوهش مانند هرساله، شانزدهمین دوره خود را با حضور معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری، وزاری علوم، تحقیقات و فناوری، صنعت، معدن و تجارت، آموزش و پرورش و معاون پژوهشی وزیر علوم پشت سرگذاشت. در این دوره از نمایشگاه، دستاوردهای پژوهش و فناوری پارک های علم و فناوری، دانشگاههای دولتی، علمی کاربردی، آزاد اسلامی از سراسر کشور، پژوهشگاهها و پژوهشکده ها، مراکز تحقیقاتی، مراکز رشد ، واحدهای فناور مستقر در دانشگاهها و مخترعان به نمایش گذاشته شد و در مجموع ۵ هزار دستاورد فناورانه ارائه شد. هفته ملی پژوهش در روز ۲۲ آذرماه از مدرسه دخترانه شهدای هفتم تیر با حضور وزیر علوم و وزیر آموزش و پرورش آغاز به کار کرد.
رونمایی از ۲۲ دستاورد فناورانه در این دوره از نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری، از ۲۲ دستاورد پژوهشی با حضور وزیر علوم و معاون پژوهشی وزارت علوم و کتاب «وحدت حوزه و دانشگاه، رویکرد تحلیلی – تاریخی» رونمایی شد. معرفی رتبه های برتر و ایده های برتر همزمان با سومین روز از هفته پژوهش، یازدهمین جشنواره ملی ایده های برتر نیز با حضور مسئولان وزارت علوم برگزار شد. «دستگاه ارزیابی نقص نسبی مردمک چشم (OGLASS)»، «آچاربکس خورشیدی» و «طرح آی کمپ (ICamp) » به ترتیب رتبه های اول تا سوم این دوره از جشنواره ملی ایده های برتر را از آن خود کردند. دستگاه ارزیابی نقص نسبی مردمک چشم امیرحسین وجدانی، مجری طرح دستگاه ارزیابی نقص نسبی مردمک چشم (OGLASS) در توضیحاتی درباره عملکرد این دستگاه گفت: این دستگاه شبیه عینک است و می تواند بیماری های مختلف چشم را در مراحل ابتدایی تشخیص دهد. وی افزود: این دستگاه آزمایش بینایی را به صورت کمی و کاملا دقیق انجام می دهد و می تواند مورد استفاده تمام پزشکان و بینایی سنج ها قرار گیرد.
آچاربکس خورشیدی فرید ملک احمدی، مجری طرح آچاربکش خورشیدی و رتبه دوم یازدهمین جشنواره ملی ایده های برتردر خصوص طرح خود به مهر گفت: آچاربکس خورشیدی، آچاری است که به جای جعبه بکس معمولی از آن استفاده می شود. با استفاده از این آچار، هزینه، زمان و انرژی نسبت به آچارهای معمولی کاهش می یابد. وی عنوان کرد: با استفاده از این ابزار، به راحتی می توان هر اندازه از پیچ و مهره را باز و بسته کرد. آی کمپ اشکان چاوش مجری طرح نرم افزار« آی کمپ» به مهر گفت: آی کمپ یک اپلیکیشن تحت وب برای جمع آوری، مدیریت، تحلیل و انتشار محتوای دیجیتال گردشگری در راستای تسهیل سفر گردشگران، اشتغال زایی و کسب درآمد برای توسعه دهندگان داخلی این صنعت است.
وی گفت: مشتریان این دستگاه در فاز اول گردشگرانی هستند که به زبان انگلیسی آشنایی دارند. همچنین قرار است این نرم افزار به زبان های عربی و فارسی نیز گسترش یابد. آی کمپ به گردشگر کمک می کند افرادی را که توانایی کمک و راهنمایی در امور گردشگری دارند، پیدا کند و از آنها کمک بگیرد. مهمترین دستاورهای فناورانه هفته پژوهش در این دوره از نمایشگاه از فناوری های پیچیده تا فناوری های ساده به چشم می خورد. «پاسپورت خوان هوشمند»، «تکنولوژی six wav با فرکانس های شش گانه مداریاب جهت جوان سازی پوست»، «خط کش کنکور» از مهم ترین طرح های این دوره از نمایشگاه بودند. پاسپورت خوان هوشمند مجتبی خدام، مجری طرح «دستگاه پاسپورت خوان هوشمند» در خصوص این طرح به خبرنگار مهر گفت: در حال حاضر پاسپورت ها هوشمند شده اند، که در آنها علاوه بر اطلاعات شخصی کده شده، تراشه ای وجود دارد و اطلاعات تکمیلی در آن قرار گرفته است. وی با تاکید بر اینکه بنابر این وجود دستگاه پاسپورت خوان هوشمند ضروری است، افزود: از این رو توانستیم سیستمی را طراحی کنیم که به صورت هوشمند پاسپورت و اطلاعات یک فرد را شناسایی کند. همچنین با استفاده از این سیستم می توان از جعلی بودن اطلاعات یک پاسپورت مطلع شد.
دستگاه رادیو فرکانس تکنولوژی« six wav » از دیگر دستاوردهای محققان که در هفته پژوهش امسال ارائه شد، ساخت دستگاه رادیو فرکانس تکنولوژی « six wav » توسط پژوهشگران پارک علم و فناوری مازندران بود. علی معتمدزادگان، رئیس پارک علم و فناوری مازندران در خصوص این دستگاه به مهر گفت: تکنولوژی « six wave »یا فرکانس شش گانه، گامی بزرگ در فناوری است که دارای بسامد های رادیویی چند گانه کنترل شده برای دیاترمی (نوعی درمان که با عبور امواجی از بدن موجب گرم شدن بافت های خاصی می شوند) است. وی افزود: با استفاده از این دستگاه که به روزترین نوآوری رادیو فرکانس به شمار می رود می توان بهترین لیفت و جوان سازی پوست را در صورت و بدن افراد دید. این دستگاه با فرستادن قوی ترین فرکانس ها امکان دسترسی پزشک به همه لایه های بافتی در پوست، چربی و ماهیچه فرد بیمار را فراهم می سازد تا بهترین درمان ها در حوزه پوستی فرد انجام گیرد. خط کش مثلثاتی کنکور شهرام علیزاده، کارشناس ارشد سازه، طراحی لرزه ای از دانشگاه ارومیه در خصوص طرح خود با نام خط کش مثلثاتی کنکور به مهر گفت: این خط کش کاربرد آموزشی و کمک آموزشی کاربرد دارد. این خط کش علاوه بر خط کش بودن، نسبت های مثلثاتی را تا دو رقم اعشار نشان می دهد.این وسیله طراحی شده پاسخگوی تمام مسائل مثلثاتی است. وی با بیان اینکه ساخت این خط کش در کشور صرفه جویی ارزی دارد، افزود: در حال حاضر خط کش ۱۳ میلیون دانش آموز ایرانی از چین وارد می شود که با یک حساب سر انگشتی می توان گفت ۱۳ میلیارد تومان ارز از کشور ما به خاطر این خط کش ها خارج می شود.
برگزاری مراسم تجلیل از پژوهشگران و برگزیدگان بدون حضور مسئولان رده اول کشوری در رزو بیست و پنجم آذرماه و یک روز مانده به روز پایانی هفته پژوهش از ۲۱ برگزیده و پژوهشگر برتر با حضور وزرای علوم و بهداشت و معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری تقدیر به عمل آمد. امسال برخلاف دوره های پیش معاون اول رئیس جمهور در این مراسم حضور نداشت. امسال در ادامه مراسم هفته پژوهش از خیرین و حامیان پژوهش و فناوری با حضور معاون اداری مالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تجلیل به عمل آمد. برداشت آزاد از نمایشگاه امسال نمایشگاه پژوهش امسال در مقایسه با دوره های گذشته تفاوت هایی داشت اما در این میان باز هم طرح ها و اختراعات تکراری برای چندمین بار در نمایشگاه حضور یافته بودند. وقتی دلیل حضور تکراری آنها را در نمایشگاه جویا شدیم، این طور به نظر می رسد هنوز نتوانسته اند توجه مسئولان را برای به نتیجه رساندن طرح شان جلب کنند و به همین دلیل برای چندمین بار در نمایشگاه حضور یافته اند. آنها بر این باروند که اگر طرحشان به محصول تبدیل شود صرفه جویی ارزی به همراه خواهد داشت زیرا آنها محصول وارداتی مشابه طرح خود را به وفور در کشور مشاهده کنند.
با وجود اینکه اخیرا به طرح های پژوهشی به صورت ویژه توجه می شود اما هنوز مخترعانی هستند که با بودجه شخصی، مراحل تحقیقاتی و آزمایشی یک محصول را طی می کنند و اکنون دیگر توان مالی برای به نتیجه رساندن طرح تحقیقاتی خود و تبدیل آن به محصول نهایی را ندارد و از این رو نیازمند حمایت مسئولان هستند. وزیر علوم دو بار از نمایشگاه پژوهش بازدید کرد دکتر محمد فرهادی وزیر علوم در حالیه در روز دوم نمایشگاه پژوهش از ۲۲ طرح فناورانه رونمایی کرد در روز ۲۵ آذرماه هم از غرفه های نمایشگاه بازدید داشت.
وزیر علوم در این بازدید برخی طرح ها را سودمند برای مردم خواند و وعده حمایت به آنها داد. این وعده وزیر علوم موجب خوشحالی محققان شد. اما زمان این حمایت ها و آینده دور یا نزدیک آن برای پژوهشگران مهم است. جای خالی برخی فناوران در نمایشگاه امسال با وجود اینکه سالن های بزرگی متشکل از چندین غرفه پر بار از فناوری های جدید و قدیم در شانزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری وجود داشت اما غرفه های خالی هم به چشم می خورد که با اینکه می توانستند حرفی برای گفتن داشته باشند اما این غرفه های خالی، جای خالی فناوران ایرانی را نشان می داد. تلفیق هنر با علم در نمایشگاه هفته پژوهش نمایشگاه امسال جذابیت های خاص خود را داشت. صاحبان هر غرفه در تلاش بودند تا علاوه بر ارائه دستاورد فناورانه جذابیت های هنری را هم به غرفه های خود بیافزایند. در غرفه شورای عالی علوم تحقیقات و فناوری (عتف) پانتومیم با موضوع پژوهش و فناوری اجرا می شد و مخاطبان علمی زیادی را به خود جذب کرده بود.
از سوی دیگر در این غرفه نمایشگاه عکس و نقاشی با دیدگاه نقادانه به علم و فناوری برگزار شد که مخاطبان زیادی را جذب کرد، زیرا همیشه نقد به یک موضوعی جذاب است. در بیشتر نقاشی ها، ورود تکنولوژی به صنایع سنتی، نفوذ فناوری به زندگی مردم، تاثیر تکنولوژی در کودکان و ... به تصویر کشیده شد.
علم در قالب کاریکاتور در سوی دیگر نمایشگاه، غرفه پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری هم علم را با هنر تلفیق کرده و در قالب کاریکاتورهایی ورود بیوتکنولوژی به زندگی مردم را به نمایش گذاشته بود.
این کاریکاتورها با مفاهیم متفاوتی همچون پربار کردن محصولات با تغییرات ژنتیکی (بهره وری محصول به واسطه تغییرات ژنتیکی)، به تصویر کشیدن مخالفان تراریخت، تغییر ژنوم حیوان و... در معرض دید قرار گرفته بودند.
تقدیر از محققان ایرانی مقیم خارج از کشوراز سوی دفتر مقام معظم رهبری اختتامیه شانزدهمین نمایشگاه هفته پژوهش بدون حضور وزیر علوم و با حضور نائب رئیس مجلس، نماینده مقام معظم رهبری در انجمن اسلامی ایرانیان خارج از کشور، معاون پژوهشی وزیر علوم برگزار شد. در این مراسم افزایش چشمیگر میزان ریالی قراردادهای پژوهشی مورد توجه قرار گرفت و در پایان مراسم از سوی دفتر مقام معظم رهبری، دو محقق برجسته ایرانی مقیم خارج که در نمایشگاه حضور داشتند تقدیر شد. سخن پایانی در آخر می توان گفت آنچه در نمایشگاه پژوهش و فناوری خودنمایی می کند، موضوع خودباوری و اعتماد به دستاوردهای فناورانه پژوهشگران کشورمان است زیرا تنها با این دید می توانیم به قله پیشرفت دست یابیم اما در عین حال پژوهش و فناوری همچنان مستلزم حمایت و اعتماد مسئولان است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 67]
صفحات پیشنهادی
تاثیر وای فای بر روی بدن به گزارش شفا آنلاین ،گاهی اوقات فناوری جدید و پیشرفت علم می توان تهدیدی برای سلامت بش
شفا آنلاین سلامت تحقیقات حاکی از آن است که شبکه وای فای می تواند اثرات مخرب و جبران ناپذیری بر سلامتی افراد داشته باشد به گزارش شفا آنلاین گاهی اوقات فناوری جدید و پیشرفت علم می توان تهدیدی برای سلامت بشر باشد وممکن است در بیشتر موارد افراد اثرات جانبی این دستگاه های جدید را بهاجمالی/ سردار نقدی در نشست خبری: مجمع عالی بسیج بزرگترین اتاق فکر کشور است/ توافق برجام نمیتواند مانع پیشرفت
اجمالی سردار نقدی در نشست خبری مجمع عالی بسیج بزرگترین اتاق فکر کشور است توافق برجام نمیتواند مانع پیشرفت علمی در ایران شودرئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت مجمع عالی بسیج بزرگترین اتاق فکر کشور درجهت برآورد وضعیت انقلاب و برنامهریزی برای پیشرفت کشور است به گزارش خبرنگار دفاعیمعاون دولت الکترونیک سازمان فناوری اطلاعات ایران خبر داد افزایش 2 برابری سهم ICT در اقتصاد ملی نیازمند رشد ۳۰
معاون دولت الکترونیک سازمان فناوری اطلاعات ایران خبر دادافزایش 2 برابری سهم ICT در اقتصاد ملی نیازمند رشد ۳۰ درصدی در بازارمعاون دولت الکترونیک سازمان فناوری اطلاعات ایران گفت رسیدن به سهم ICT در اقتصاد ملی از ۲ به ۵ درصد به حداقل ۳۰ درصد رشد در بازار نیاز دارد که در این شرایط نبازار داغ شاسی بلند ها در ایران!/ گول قد بلند ها را نخورید!
تیتر20 – آقای ماشین باز - فصل سرما از راه رسیده و این شاسی بلند ها هستند که این روزها بیشتر از گذشته با اقبال همراهند به خصوص اینکه بارش برف نیز عبور و مرور را برای همه خودروها سخت تر کرده است از این رو داشتن یک خودروی suvمناسب می تواند راه حل مناسبی برای شما باشد بازار ایران باجدیدترین اخبار امروز ایران و جهان 27 آذر +آخرین اخبار امروز لحظه به لحظه +پربیننده ترین اخبار 24 ساعت گذشته رو
جدیدترین اخبار امروز ایران و جهان 27 آذر آخرین اخبار امروز لحظه به لحظه پربیننده ترین اخبار 24 ساعت گذشته روزنامه های ایران و جهان داغ ترین اخبار روز سازمان ملل متحد اعلام کرد که تعداد پناهندگان و آوارگان در جهان بیش از 60 میلیون نفر است ترکیه 11 نفر مظنون به حمله به کنسولگرگرمای گالری گردی در روزهای سرد پاییزی
گرمای گالری گردی در روزهای سرد پاییزی تهران-ایرنا-گالری ها و مراکز فرهنگی هنری تهران در آخرین روزهای ماه پاییز با برپایی نمایشگاه های متنوعی از هنرهای تجسمی میزبان علاقه مندان به هنر در روزهای سرد آذرماه هستند به گزارش روز یکشنبه خبرنگار هنرهای تجسمی ایرنا با رسیدن به روزهای آخعضو هیئت علمی موسسه رازی: 5 محصول جدید موسسه رازی وارد بازار میشود
عضو هیئت علمی موسسه رازی 5 محصول جدید موسسه رازی وارد بازار میشودعضو هیئت علمی و کارشناس ارشد روابط عمومی موسسه سرمسازی و تولید واکسن رازی گفت تلاش میکنیم پنج محصول جدید را در سال آینده وارد بازار کنیم که این محصولات در حوزه واکسن و سرم مورد نیاز کشور است به گزارش خبرگزاری فایران در حوزه علم،صنعت و فناوری دارای اقتدار است/ محدودیت های برجام به صنعت هسته ای کشور لطمه نمی زند
رئیس سازمان انرژی اتمی گفت خوشبختانه چالش هسته ای ایران بعد از 12 سال به پایان رسیده و ما براساس برجام برخی محدودیت ها را پذیرفته ایم اما این محدودیت ها به هیچ وجه به صنعت هسته ای کشور لطمه وارد نمی کند به گزارش خبرنگار خبرگزاری خانه ملت علی اکبر صالحی پیش از ظهر امروز سه شنبازار داغ «ماسک» در روزهای آنفلوانزایی و آلودگی هوا
چشم مردم از بیماری ترسیده است بازار داغ ماسک در روزهای آنفلوانزایی و آلودگی هوا شناسهٔ خبر 2999284 - دوشنبه ۲۳ آذر ۱۳۹۴ - ۱۱ ۰۸ سلامت > بهداشت تشدید آلودگی هوای پایتخت و سایر کلانشهرهای کشور و همچنین شیوع آنفلوانزا دست به دست هم داده تا بازار خرید ماسک این روزها داغ ترتغییرات تجاری ایران با اجرای برجام/ بازار کدام محصولات صادراتی داغ میشود؟
تغییرات تجاری ایران با اجرای برجام بازار کدام محصولات صادراتی داغ میشود اقتصاد > بازرگانی - اقتصادنیوز نوشت عضو هیأت نمایندگان اتاق بازرگانی تهران با اشاره به موانعی که در دوران تحریم بر سر راه تجارت ایران بود مهمترین ظرفیتهای تجاری ایران در دوران پساتحریم را-
علم و فناوری
پربازدیدترینها