واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: اینستاگرام فدراسیون والیبال ایران اول آسیا و چهارم جهان شد خستین سمینار نمایندگان خبری (پرس آفیسر) فدراسیون جهانی والیبال در قاره آسیا برگزار شد و ایران در فاکتور هایی چون سایت دوزبانه و شبکه های اجتماعی در بخش اینستاگرام با کسب رتبه اول، مورد تقدیر قرار گرفت.
۱۳۹۴ جمعه ۲۷ آذر ساعت 12:12
به گزارش خبرگزاری پانا و به نقل از روابط عمومی فدراسیون والیبال، نخستین سمینار فدراسیون جهانی والیبال در قاره آسیا روز گذشته در بانکوک تایلند به پایان رسید. در این سمینار که برای نخستین بار بود که برگزار می شد ریچارد بیکر مدیر دپارتمان اطلاع رسانی FIVB، شانریت دبیرکل کنفدراسیون والیبال آسیا، رامون سوزارا – رئیس کمیته توسعه و بازاریابی AVC ، آنا توماس از فیلیپین، پریچاچان ویری یانوپاپونگ مدیر کمیته اطلاع رسانی AVC و پرس آفیسرها با همان نمایندگان خبری 14 کشور آسیایی از جمله مریم حسابی از ایران حضور داشتند.
کافی نبودن نیروهای متخصص رسانه ای در برخی از کشور های آسیا از جمله ژاپن، افزایش گرایش اقبال عمومی به ورزش والیبال در کشور هایی چون ایران، نقش غیر قابل انکار پخش مستقیم تلویزیونی، اثر گذاری شبکه های اجتماعی بر افکار عمومی و افزایش فعالیت و سرمایه گذاری در فضاهای مجازی، الکترونیکی کردن آمار و اطلاعات کاغذی و پیش رفتن همپای تکنورلوژی در زمینه اطلاع رسانی، آشنایی با سیاست ها و برنامه های فدراسیون جهانی والیبال و کنفدراسیون والیبال آسیا در بخش رسانه و اطلاع رسانی از جمله محور های این سمینار بود.
در بخش معرفی و تجزیه تحلیل شبکه های اجتماعی ریچارد بیکر به معرفی رتبه های کشور های برتر پرداخت:
در بخش اینستاگرام، ایران با 8 درصد رده نخست آسیا و رده چهارم جهان را بعد از آمریکا (11%)، ایتالیا (9%)، و برزیل (8%) به خود اختصاص داد. مقام های بعدی نیز به اندونزی (6%)، لهستان (5%)، مکزیک (4%)، آرژانتین (3%) و تایلند (3%) رسید.
بیشترین بازدید کنندگان فیسبوک FIVB به فیلیپین اختصاص یافت و ایران و تایلند در رده های دوم و سوم آسیا قرار گرفتند.
اما در بخش توئیتر، فیلیپین و ژاپن هر یک با 4 درصد و تایلند با سه درصد بیشترین تعداد بازدیدکننده را در آسیا به خود اختصاص داده اند. همچنین آمریکا با 18 درصد بیشترین آمار جهانی توئیتر را به خودت اختصاص داده و ایتالیا و برزیل با 8 درصد و لهستان نیز 6 درصد در رده های بعدی قرار گرفتند.
در بخش یوتیوب، تایلند با 12 درصد، آمریکا با 9 درصد، مکزیک با 4 درصد، برزیل، ژاپن، فیلیپین، لهستان، ایتالیا و تایوان با سه درصد، و کانادا با دو درصد ده کشور برتر دنیا را در صفحه FIVB به خود اختصاص دادند.
همچنین در این سمینار در خصوص موضوع دو زیانه بودن وب سایت های فدراسیون های آسیایی بحث و بررسی شد و فدراسیون والیبال ایران به عنوان تنها کشور آسیایی که وب سایت فعال دو زبانه (انگلیسی و فارسی) دارد، مورد تقدیر و تشکر قرار گرفت.
ریچارد بیکر از کشور های آسیایی غیر از ایران، به علت نداشتن سایت انگلیسی انتقاد کرد و از آنها خواست هر چه زودتر ساختار های این موضوع را فراهم سازند و اقدام به راه اندازی سایت انگلیسی نمایند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]