تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 20 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):پرهيزكارى منافق جز در زبانش ظاهر نمى‏شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1851827696




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بنچمارک های نهایی اسنپدراگون 820 منتشر شد


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: بنچمارک های نهایی اسنپدراگون 820 منتشر شد
اسنپ دراگون 820 به کمک X12 LTE می تواند پیک سرعت دانلود را 33 درصد بهبود دهد و سرعت آپلود را نیز نسبت به پردازنده 810 سه برابر کند.
کمپانی کوالکام پس از سپری کردن دوره ای کابوس وار که با مشکلات متعدد گرمایش بیش از حد SoC های اسنپ دراگون 810 این شرکت همراه بود، قصد دارد سال آینده میلادی با تمام قدرت بازگردد و مشکلات سال 2015 را از یادها ببرد. در این راستا اسنپ دراگون 820 محصولی بسیار حیاتی برای این شرکت به حساب می آید زیرا موفقیت آن می تواند مدل 810 را به فراموشی بسپارد و شکست آن بدون شک کوالکام را وارد بحرانی خواهد کرد که خارج شدن از آن به سادگی امکان پذیر نیست. پس از عرضه شدن اولین پلتفرم توسعه موبایل به همراه اسنپ دراگون 820، وب سایت های AnandTech و TomsHardware به بررسی آن پرداخته اند و پردازنده جدید کوالکام را در مجموعه ای از بنچمارک ها آزمایش کرده اند. در ادامه با ما همراه باشید تا تعدادی از مهم ترین این بنچمارک ها را با هم مرور کنیم.
بنچمارک های نهایی اسنپ دراگون 820 منتشر شد؛ کوالکام امیدوار به موفقیت مجدد

اسنپ دراگون 820 به کمک X12 LTE می تواند پیک سرعت دانلود را 33 درصد بهبود دهد و سرعت آپلود را نیز نسبت به پردازنده 810 سه برابر کند. همچنین اسنپ دراگون 820 از 802.11ad و 802.11ac 2x2 MU-MIMO پشتیبانی می کند که باعث می شوند ارتباط وایفای بین 2 تا 3 برابر سریع تر از 802.11ac استاندارد و بدون MU-MIMO باشد. همچنین اسنپ دراگون 820 اولین پردازنده تجاری موبایل است که از LTE-U بهره می برد و به کمک آن می تواند به ارتباطات LTE در هر دو طیف لایسنس شده و لایسنس نشده دسترسی داشته باشد. واحد پردازش گرافیکی این چیپ نیز Adreno 530 است که گفته می شود قادر است عملکرد گرافیکی را تا 40 درصد نسبت به adreno 430 بهبود داده و همچنین مصرف انرژی بهینه تری نیز دارد. به علاوه در اسنپ دراگون 820 پشتیبانی از Quick Charge 3.0 هم در نظر گرفته شده که باعث می شود سرعت شارژ نسبت به شارژ متداول تا 4 برابر سریعتر باشد و همچنین 38 درصد عملکرد بهتری نسبت به Quick Charge 2.0 در آن مشاهده می شود. اما اگر بخواهیم از دید دیگری به اسنپ دراگون 820 نگاه کنیم باید گفت این مدل به نوعی بازگشت به روزهای خوش کوالکام را نوید می دهد. این مدل بر خلاف اسنپ دراگون 810 که از هسته ای Cortex A57 استفاده می کرد، از هسته ای اختصاصی Kryo بهره می برد. همچنین کوالکام برای تولید این مدل بر روی ساختار 4 هسته ای باقی مانده و تلاشی برای جا دادن 8 یا 10 هسته در یک SoC انجام نداده است. دو مورد از این هسته ای دارای فرکانس بالاتری بوده و کش L2 بیشتری دارند و دو مورد با فرکانس پایین تر دارای کش L2 کمتری هستند. کش L3 نیز به کل از این چیپ کنار گذاشته شده است.

بر اساس بنچمارک ها، هسته های Kryo عملکرد قابل قبولی از خود به نمایش گذاشته و در بیشتر تست ها رقبا را با فواصل زیاد پشت سر گذاشته اند. در بخش عملکرد single-core integer دقیقا مانند بخش floating-point این هسته ها عملکرد بهتری نسبت به Cortex A57 از خود به نمایش گذاشته اند و به نظر می رسد قادرند قدرت Cortex A72 را نیز تحت شعاع کارکرد خود قرار دهند. مورد بعدی، پهنای باند حافظه است که در اسنپ دراگون 820 به میزان قابل توجهی بهبود یافته و در مقایسه با عملکرد اسنپ دراگون 810 در تست Geekbench 3 به میزان دو برابر نتیجه بهتری نمایش می دهد. همچنین مشخص است که کوالکام در قسمت کنترلر های حافظه نیز پیشرفت هایی داشته که به این چیپ اجازه می دهد حداکثر استفاده را از پنهای باند تئوریک دو کنترلر حافظه LPDDR4 (28.8GB/s) داشته باشد. سرعت ثبت شده در طول آزمایش برای اسنپ دراگون 820 برابر با 17.4GB/s بوده است که در مقایسه با اسنپ دراگون 810 (به میزان 7.5GB/s) پیشرفت خیره کننده ای داشته.



همچنین در اسنپ دراگون 820 از واحد پردازش گرافیکی Adreno 530 استفاده شده که تقریبا در همه بنچمارک ها صدر نشین بوده است. برای مثال در GFXBench این GPU بین 52 تا 72 درصد امتیاز بالاتری نسبت به سریعترین دستگاه اندرویدی بعدی که گلکسی نوت 5 با چیپست Exynos 7420 است داشته است. تنها در 3DMark Ice Storm و معدود موارد دیگری است است که A9 در مدل آیفون 6 اس پلاس عملکرد بهتری از اسنپ دراگون 820 به جا گذاشته که البته آن را هم باید به محدودیت های CPU نسبت داد.

به علاوه کوالکام ادعا می کند که اسنپ دراگون 820 به میزان 30 درصد مصرف انرژی بهینه تری نسبت به اسنپ دراگون 810 دارد که با توجه به عملکرد بسیار بهتر آن، در این بخش کاملا موفقیت آمیز و رضایت بخش به نظر می رسد. Anandtech در بررسی خود نیز عنوان کرده است که در طول همه مراحل آزمایش هیچ نشانه ای از داغ شدن بیش از حد دستگاه مشاهده نشده است. البته برای نتیجه گیری قطعی در این بخش می بایست پردازنده را در دستگاه های تجاری مورد آزمایش قرار داد اما در هر صورت عملکرد اسنپ دراگون 820 تفاوت های چشمگیری با نسل قبلی خود دارد. به عنوان آخرین نکته هم باید به مشخصات دستگاه MDP کوالکام اشاره کنیم. این دستگاه به جز پردازنده اسنپ دراگون 820 دارای نمایشگر 6.2 اینچی با وضوح 1600*2560 بوده، از 3 گیگابایت حافظه RAM LPDDR4 استفاده کرده، 64 گیگابایت فضای ذخیره سازی فلش در آن وجود داشته و همچنین دارای دوربین 21 مگاپیکسلی  و سنسور اثر انگشت Sense ID نیز بوده است.در مجموع می توان گفت صرف نظر از عملکرد بی نقص اپل در A9، اسنپ دراگون 820 می تواند در بخش تلفن های اندرویدی دست بالا را داشته باشد و البته در برخی نقاط مانند GPU اپل را نیز به چالش بکشد. در میدان دستگاه های اندرویدی هم باید این نکته را در نظر داشت که عملکرد A72 به شدت نزدیک به Kryo است و می توان انتظار داشت SoC هایی نظیر Kirin 950 از مدیاتک در فرکانس 2.3GHz و یا X20 همین شرکت در فرکانس 2.5GHz رقبای اصلی اسنپ دراگون جدید به حساب آیند. البته هنوز جزئیات زیادی درباره پردازنده های بعدی سامسونگ منتشر نشده و باید تا زمان تائید نهایی آنها منتظر ماند.
منبع: سخت افزار

تاریخ انتشار: ۰۸:۱۲ - ۲۶ آذر ۱۳۹۴ - 17 December 2015





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


علم و فناوری

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن