واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: صادق خرازی: برخی با نیت های خاص بدنبال تبدیل میدان گفت وگو به میدان تعرض و خشونتند رئیس شورای مرکزی حزب ندای ایرانیان گفت: طرح موضوع تحریم انتخابات درسال 92 اشتباه بزرگی بود که دوستان اصلاح طلب به آن دامن زدند وباید این اندیشه وشعار انحرافی را برای همیشه فراموش کرد.
۱۳۹۴ چهارشنبه ۲۵ آذر ساعت 09:04
به گزارش سرویس سیاسی پانا، محمدصادق خرازی شامگاه سه شنبه در نشست "دانشجو، مشارکت سیاسی، انتخابات" در تالار فجر دانشگاه شیراز افزود: درانتخابات سال 92 با حضور و نقش آفرینی فعال دانشجویان و دانشگاهیان، مشارکت عمومی جامعه به تغییر دولت منجر شد و رئیس جمهوری با اندیشه نو و انرژی جدید وارد عرصه شد و این دانشگاهیان بودند که سبب شدند که مردم فوج فوج پای صندوق های اخذ رأی حاضر شوند.
این فعال سیاسی اصلاح طلب با اشاره به طرح موضوع تحریم شرکت در انتخابات سال 92 توسط برخی فعالان اصلاح طلب گفت: باید توجه داشت درهر دو جریان سیاسی کشور تندروی هایی نیز صورت می گیرد.
وی در پاسخ به پرسش دانشجویی درباره حوادث پس از انتخابات سال 88 گفت: فتنه دو روی مختلف یک سکه بود که تنها به یک سوی آن پرداخته شده است وبه نقش اصلی دولت احمدی نژاد به عنوان برگزار کننده انتخابات پرداخته نشده است.
رئیس شورای مرکزی حزب ندای ایرانیان گفت: البته معتقدم لحظه ای که رهبری فصل الخطاب بودند، دوستان اصلاح طلب باید فصل الخطابی رهبری را می پذیرفتند و به غائله خاتمه می دادند.
خرازی دربخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر ضرورت حرمت دانشگاه خطاب به دانشجویان گفت: بیایید با تامل ومدارا ، با اخلاق و مدارا، به تبادل اندیشه بپردازیم نه آن که با تهدید، یکدیگر را آزار دهیم.
وی ادامه داد: باید بگوییم مطهری، شریعتی، طالقانی، بازرگان، آیت الله خامنه ای و هزاران آزادیخواه دانشگاه دردانشگاه چه گفتند واین نهاد رابه مثابه یکی ازمهمترین و مستحکم ترین پایگاه های بیان اندیشه ،آزادی وحریم پاسداری ازآزادی بیان کردند.
رئیس شورای مرکزی حزب ندای ایرانیان اظهارکرد: آزادی نمی تواند دریک اندیشه محصور باشد؛ همانگونه که برای اندیشه نمی توان دیوار گذاشت وهمانطور که برای مردمسالاری و آزادی نمی توان پنجره های فولادین نصب کرد. وی با اشاره به حضور دانشجویان با دیدگاه های مختلف دراین نشست گفت: به عنوان برادر و عاشق دانشجو ودانشگاه این نکته را عرض می کنم که امروز ضرورت درک مشترک و متقابل ما بیش از هر زمان دیگری است.
خرازی گفت: همه ما در جستجوی عدالت و آزادی هستیم اما باید توجه داشت که انسان هایی با نیت های خاص به دنبال تبدیل میدان گفت وگوی منطقی به میدان تعرض وخشونت هستند.
وی با بیان این که دانشجو، خشونت گرا نیست بلکه آزادی گراست، گفت: پس بیایید یکدیگر را درک کنیم؛ وقتی سخن ازتعامل و گفت و گو است، مهمترین عنصر این درک متقابل، احترام به یکدیگر است. رئیس شورای مرکزی حزب ندای ایرانیان با اشاره به طرح شعارهایی دراین نشست در حمایت و مخالفت با دیدگاهی خاص گفت: محیط دانشگاه جای شعار مرگ باد وزنده باد نیست، محیط شناخت اندیشه هاست، محیط درک رذیلت ازفضیلت ومحیط شناخت معرفت واخلاق است. من به عنوان یک اصلاح طلب نمی گویم ما اشتباه نکرده ایم.
این فعال اصلاح طلب گفت: نمی گویم در دوره اصلاحات اشتباهاتی صورت نگرفت اما آنچه مهم است ما با دین و ایمان مردم بازی نکردیم. خرازی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این که کشورهای اطراف ایران با دنیایی مملو از خشونت، گرفتاری وبدبختی روبرو هستند، گفت: در مصر، سوریه، ترکیه، عراق، در بحرین و این روزها درنیجریه وکشورهای اطراف، هرجا که مردم می خواستند از هویت آزادی خود دفاع کنند به نام آزادی سرکوب شدند.
سفیر اسبق ایران درفرانسه گفت: خروجی مردم شش مارس را درمصر ببینید وخروجی تحولات فکری مردم تونس ولیبی را نیز نگاه کنید که آزادی وبیداری که آنها جستجو کردند به آنارشیسم و بی نظمی تبدیل شد.
خرازی گفت: مردم ایران برای نخستین بار دردنیا نشان دادند که به هیچ وجه حاضر نیستند که برای مبارزه و به دست آوردن آزادی ونفی استبداد وامدار استعمار باشند.
وی اظهارکرد: شاخصه های فکر ایرانی امروز استعمار واستبداد را دو لبه یک قیچی بر اندام ملت ایران می داند؛ همین سخن حکیمانه ای که رهبرعظیم الشان انقلاب برآن تاکید کردند.
این فعال سیاسی اظهارکرد: ملت ایران، صندوق رای را به یک پشتوانه عظیم اقتدار تبدیل کرد. خرازی در ادامه با طرح این پرسش که سرمنشأ قدرت بازدارندگی امروز ایران چیست، گفت: تلاش های دستگاه دیپلماسی تنها بخشی ازعوامل موثر درقدرت بازدارندگی ایران است.
وی گفت: قدرت بازدارندگی ایران نتیجه نگاه راهبردی است که از اندیشه رهبری نظام نشأت گرفته است و به گونه ای می شود که در یک سو قدرت های جهانی و در سوی دیگر، جمهوری اسلامی ایران بر سر میز مذاکره حاضر می شوند.
سفیر اسبق ایران در فرانسه گفت: چرا در پایان جنگ سرد و افول قدرت کرملین، چنین مذاکراتی انجام نشد؟ چرا با چین واتحاد جماهیر شوروی چنین مذاکراتی صورت نگرفت.
وی ادامه داد: سرمنشأ این اقتدار و قدرت در بعد داخلی در وحدت ملی و حضور همه اقشار در صحنه های اجتماعی و سیاسی است و در بعد خارجی، قدرت عظیمی است که نیروهای واکنش سریع ایران امروز دراختیار دارند ودشمنان نتوانسته اند با وجود تلاش های فراوان، این توانمندی ایران را بکاهند.
خرازی گفت: زمانی که امروز سخن ازاقتدار وموقعیت ویژه ایران می کنیم، نمی توانیم امتیاز را به یک طرف و جریان سیاسی بدهیم و نمی توانیم موقعیت سردار رشید اسلام قاسم سلیمانی را نادیده بگیریم؛ تلاش امثال قاسم سلیمانی باعث شده است که ایران این قدرت را به دست آورد و به عنوان قدرت برتر در منطقه عمل کند.
وی اظهارکرد: سردارسلیمانی نماد یک جریان است، همانگونه که آقای دکتر ظریف نماد مذاکرات هسته ای است؛ هردوی آنها متعلق به ایران هستند وجزء فضیلت های این سرزمین هستند و باید آنها را مورد احترام قرار داد.
این فعال سیاسی گفت: ضرورت دارد که میثاق وحدت خود را به گونه ای ترسیم کنیم که با وجود اختلاف دیدگاه هایی که با یکدیگر داریم ولی منطقی با هم به سخن بنشینیم.
وی گفت: درهمین حال، ملت ایران نمی تواند بپذیرد کسی ادعا کند مدیریت جهانی داشته باشد در حالی که بیشترین گرفتاری ها و مشکلات را برای کشور به ارمغان آورده باشد.
خرازی ادامه داد: اصولگرا و اصلاح طلب زیر چتر بزرگ جمهوری اسلامی می خواهد تنفس کند و نباید آنگونه شود که هشت سال بهترین نیروهای کشور احساس کنند به قید وثیقه آزاد بوده اند.
این فعال سیاسی اصلاح طلب گفت: اگر امروز مضیقه ای برای هر نیروی مخالف دولت بوجود آید، از نظر هر اصلاح طلب محکوم است و اگر فرد اصولگرایی با من به عنوان اصلاح طلب مخالف است حق دارد از تریبون سخن بگوید. رئیس شورای مرکزی حزب ندای ایرانیان در بخش دیگری انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی وپنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری را انتخابات مهم و سرنوشت ساز خواند و گفت: میزان مشارکت مردم در انتخابات بر اقتدار نظام سیاسی ایران می افزاید و از منظری دیگر نیز این انتخابات مهم است که مجلسی شکل گیرد که به دنبال ایمان و رفع مشکلات مردم باشد نه برای این که وزیر خارجه را سیمان کنند.
وی گفت: در آستانه انتخابات، همه باید گوش به فرمان مقام معظم رهبری باشیم همانگونه که امام (ره) میزان را رای مردم می دانست و رهبری رای را حق الناس می شمارد.
خرازی افزود: نهادهای مسئول موظف هستند همه راه های رای دهی و مشارکت مدنی را فراهم کنند و همه مسئول هستند که در قبال ای موقعیت بین تفاوت نباشند و از شورای نگهبان و عوامل اجرایی برگزاری انتخابات می خواهیم که زمینه را برای حضور جوانان و ورود چهره های جدید به فرایند مدیریتی کشور فراهم کنند.
این نشست را انجمن وفاق و توسعه دانشجویان دانشگاه شیراز برگزار کرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]