تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 28 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):روزه رجب و شعبان توبه ‏اى از جانب خداى عزيز است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816332958




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

یونسی: دولت یازدهم دولت اصلاح طلبان نیست


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: یونسی: دولت یازدهم دولت اصلاح طلبان نیست
کد خبر: ۵۵۴۲۲۵
تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۴ - ۱۵:۲۹ - 15 December 2015


دستیار ویژه رئیس‌جمهور در امور اقلیت‌ها و اقوام دینی و مذهبی با بیان اینکه طرفداران دولت در مجلس آینده بیشتر خواهند بود، گفت: دولت حق ندارد از هیچ لیستی و از هیچ فرد خاصی حمایت کند.


حجت‌الاسلام علی یونسی دستیار ویژه رئیس‌جمهور در امور اقوام و اقلیت‌های دینی در گفت‌وگوی دوساعته با خبرنگاران فارس به تشریح تحولات اخیر منطقه،خاورمیانه، حمایت برخی حکومت‌های مرتجع منطقه از گروه‌های تروریستی مانند داعش، دومین نامه مقام معظم رهبری به جوانان غربی و ارزیابی وی از تعامل‌ گروه‌های اصولگرا و اصلاح‌طلب در آستانه انتخابات پرداخت که چکیده این گفت‌وگو در ادامه می‌آید:


حجت‌الاسلام علی یونسی در ارزیابی نامه مقام معظم رهبری به جوانان غربی گفت: قبل از این نامه‌ها بیانات ایشان  مطرح شد و این دو نامه در حقیقت مکمل روند ارتباطی است که ایشان نسبت به جوانان خارج از ایران به خصوص غربی­‌ها و کسانی که به انگیزه دینی یا انگیزه انسانی توجه می­‌کنند، دارند.


وی ادامه داد: اگرچه به صورت نامه یک ابتکار است ولی از نظر محتوا ایشان این سخنان را به بیانات دیگری نیز مطرح کرده‌ بودند یعنی در حقیقت روندی که ایشان از قبل آغاز کردند هم در سیره عملی و هم در سیره لفظی بر این موضوع تاکید داشتند که جوانان غرب را با چهرۀ واقعی اسلام آشنا کنند.


وی تأکید کرد: ادبیات ما ادبیاتی است که امام خمینی(ره) و رهبری دارند، این نامه­‌ها بهترین الگو برای روابط ما با خارج از ایران چه غرب و چه غیر غرب است.


یونسی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه برخی کشورهای عربی حامی داعش، با پول‌های کلان کانون­‌های اصلی گروه­‌های تکفیری و افراطی در سراسر دنیا هستند، تصریح کرد: دولت عربستان بزرگترین اشتباه استراتژیک را در یمن مرتکب شد و در ماه حرام جنگ را علیه کشور همسایه عرب خود یعنی یمن تحمیل و آغاز کرد، به نظر من حکومت عربستان حکومتی دینی نیست، حکومتی سکولار است اما جریان های تکفیری را مثل یک تار عنکبوتی دور خودش  تنیده است.


دستیار ویژه رئیس‌جمهور با بیان اینکه سه مثلث غرب، صهیونیست و وهابیت منافع­شان به هم گره خورده است،  خاطرنشان کرد: گروه­‌های تروریستی در نهایت هم علیه غرب، هم اسرائیل و هم علیه وهابیت کار خواهند کرد.


یونسی با بیان اینکه داعش به عنوان یک تشکیلات نظامی و یک دولت جعلی راهی جز مبارزه نظامی ندارد و باید از طریق نظامی آن را منهدم کرد، خاطرنشان کرد: البته صرفا با چند  پرواز هوایی از بین نمی­‌رود، کشورهای منطقه باید با تجهیزات زمینی آنها را محاصره کنند و ماشین جنگی آنها را از بین ببرند، راهی جز این نیست یعنی آنها با نصیحت و اخلاق میانه­‌ای ندارند.


دستیار ویژه رئیس‌جمهور در پاسخ به این سوال که برخی کارشناسان مطرح می‌کنند دولت در بحث سیاست خارجی دیپلماسی منفعلانه­‌ای دارد، خاطرنشان کرد: بنده خیلی این ایراد را وارد نمی­­‌دانم ممکن است برخی جاها هم کم­‌کاری باشد ولی بیان دیپلماسی و بیان غیردیپلماسی خیلی فرق می­‌کند یعنی رفتاری که یک دیپلمات انجام می­‌دهد با رفتار یک انقلابی خیلی فرق می­‌کند.


وی در ادامه با اشاره به ضرورت انتقاد گفت: اگر مجلس منتقد و ناظر نداشته باشیم دیپلمات نمی­‌تواند کارش را انجام بدهد. دستگاه دیپلماسی موقعی می­‌تواند کارش را پیش ببرد که یک اقلیتی تند باشند، اکثریتی هم حامی داشته باشد.


یونسی در پاسخ به این سوال که برخی معتقدند در زمینه اقتصادی پیشرفتی نداشتیم، خاطرنشان کرد: بزرگترین موفقیت دولت در موضوع اقتصادی در چند مورد بوده است؛ یکی اینکه وضع موجود را توانسته حفظ کند که نگذارد متلاشی شود؛ یعنی اینکه دولت با هزینه و دست خالی بتواند حقوق کارمندان را بدهد و مملکت را سر پا نگه دارد دوم اینکه تورم لجام­‌گسیخته را مهار کرده و سوم هم امید برای آینده را همچنان حفظ کرده است.


وی در پاسخ به این سوال که برخی اصلاح‌طلبان می‌گویند دولت آقای روحانی ممکن است اولین دولت چهار ساله باشد، گفت: اینها شوخی­‌های سیاسی است، کسی نمی­تواند پیش­‌بینی کند. کشور وارد فضای انتخابات سیاسی شده، در دنیای سیاست فضای رقابت داغ است هر حرفی گفته می­‌شود.




 


وی با بیان اینکه دولت حق ندارد به انتخابات ورود مستقیم داشته باشد، تصریح کرد: دولت مقام بی­طرف و بی­‌نظر و برگزارکننده اصلی انتخابات است و باید سلامت انتخابات را تامین کند.


یونسی با بیان اینکه در هیچ ستاد انتخاباتی یا هیچ گروه انتخاباتی شرکت نکردم و عضو نیستم،گفت: بنا ندارم از لیست خاصی حمایت کنم یا آن را رد کنم یا له و علیه هیچ جریان سیاسی در انتخابات موضع بگیرم ولی شدیدا همه اقوام ایرانی و مذاهب ایرانی را تشویق می­‌کنم که در انتخابات شرکت کنند و کاندیدایی که شورای نگهبان تایید کرده به آنها رای بدهند و مشارکت حداکثری داشته باشند، موضع اصلی ما این است.


دستیار ویژه رئیس‌جمهور ترکیب مجلس آینده را بیشتر طرفداران دولت دانست و خاطرنشان کرد: طرفداران  دولت اعم از اصولگراها و اصلاح­طلبان است،  چراکه این دولت، دولت اصلاح­طلبان نیست دولت اصولگراها هم نیست، دولت فراگیر است معتقد است که به مشی دولت که مشی اعتدال است مردم رای داده‌اند و بار دیگر  این وضعیت در اسفند ماه امسال تکرار می­‌شود.


یونسی با رد اینکه دولت و مجلس بخواهند یک لیست مشترک بدهند، تصریح کرد: دولت این کار را نمی­‌کند و قانونی هم نیست.


دستیار ویژه رئیس‌جمهور در تشریح هویت اصلاح‌طلبی  گفت: این دو جریان اصولگرایی و اصلاح­طلبی، نه حذفشان امکان دارد و نه به صلاح­ است که حذف­ شوند. هر دو جریان هم افراطی و تند دارند، بارها این پیروز شده و بارها دیگری پیروز شده این آرزو که بخواهیم یکی را از بین ببریم نه عملی است و نه به صلاح.


وی در پاسخ به این سوال که برخی از اصلاح‌طلبان می‌گویند که هویت اصلاح‌طلبی رو به پایان است، گفت: این دعوای سیاسی است، در دعوای سیاسی ممکن است یکی اشتباه کند و تندروی کند و پس برود و دوباره برگردد.


وی در ارزیابی تصویب برجام و مذاکرات هسته‌ای و تعامل مثبت ایران برای مقابله با پروژه ایران هراسی گفت: برجام یک حرکت عملی است که ایران‌­هراسی تحت­‌الشعاع قرار بگیرد. من اعتقادم این است که دنیا به خاطر این تهدید جدی‌­ای که احساس کرده هیچ چاره‌­ای ندارد که واقعیت ایران را بپذیرد و پذیرفت و عقب­‌نشینی کرد حالا چنانچه اگر اسرائیل یا برخی کشورهای رقیب در منطقه سختش است اما دنیا پذیرفته یعنی آمریکا و اروپا پذیرفته است که ایران یک قدرت است و نمی­شود بدون او امنیت منطقه را حفظ کرد.






















این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 12]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن