واضح آرشیو وب فارسی:مهر: مدیرکل ورزش و جوانان گلستان در گفتگو با مهر:
وزارت ورزش ریالی برای تیمداری نمی دهد/۱۱۲ پروژه نیمه تمام داریم
شناسهٔ خبر: 2993152 - دوشنبه ۲۳ آذر ۱۳۹۴ - ۰۸:۵۷
استانها > گلستان
گرگان – مدیرکل ورزش و جوانان گلستان با بیان اینکه وزارت ورزش و جوانان ریالی برای تیمداری نمی دهد، از وجود ۱۱۲ پروژه ورزشی نیمه تمام در استان خبر داد. خبرگزاری مهر– گروه استانها: حدود دو دهه است که پول حرف اول را در ورزش کشور می زند و هر تیمی که هزینههای بیشتری کند از شانس بالایی برای کسب موفقیت برخوردار میشود. استان گلستان با وجود ظرفیتهای فوق العاده ورزشی، همواره از نبود اسپانسرهای قدرتمند در این حوزه رنج برده و صنعتی نبودن استان موجب شده تا بسیاری از تیمهای ورزشی گلستان بدون اسپانسر بمانند و حتی کارشان به انحلال کشیده شود. همچنین در دو دهه اخیر پروژههای عمرانی ورزشی زیادی در استان گلستان کلنگ زنی شد که تکمیل آنها هزینه و زمان زیادی خواهد برد و البته وضعیت بسیاری از این پروژهها به دلیل هزینههای سرسامآور برای تکمیل، نامعلوم مانده است. بسیاری از رشتههای ورزشی گلستان در انتظار تکمیل این پروژهها هستند تا فضای اختصاصی برای فعالیت آنها مهیا شود، البته بسیاری از مردم روستاها نیز در همین انتظار به سر میبرند تا از فضای ورزشی بهرهمند شوند و برخی پروژههای ورزشی بزرگ استان نیز بلاتکلیف ماندهاند. نبود اسپانسرهای قدرتمند در ورزش و تعدد پروژههای عمرانی نیمهتمام ورزشی، دو مورد از مهمترین دغدغههای جامعه ورزش گلستان هستند و به همین منظور «بهمن طیبی» مدیرکل ورزش و جوانان گلستان در گفتگو با خبرگزاری مهر بهطور مفصل به این موضوعات پرداخته است. وزارت ورزش ریالی برای تیم داری نمیدهد بسیاری از تیمهای ورزشی گلستان زمانی که در جذب اسپانسر به بنبست میخورند، دست به دامن اداره کل ورزش و جوانان میشوند، طیبی بابیان این جمله که «تیم داری کار اداره کل ورزش و جوانان نیست»، میگوید: وزارت ورزش و جوانان ریالی برای تیم داری به ما نمیدهد و اداره کل ورزش و جوانان اگر در این بخش هزینه کند، خلاف قانون و مقررات است، اما حمایت از تیمها برای جذب اسپانسر را باید پیگیری کنیم. نماینده گرگان به دلیل بدهی و نبود اسپانسر، پس از سالها از حضور در رقابتهای سوپر لیگ (آ) بسکتبال بانوان کشور انصراف داد و چندی پیش «زهرا رحیم نژاد» یکی از پیشکسوتان بسکتبال بانوان گلستان در برنامهای تلویزیونی از مدیرکل ورزش و جوانان انتقادات تندی کرد، طیبی به این موضوع اشاره میکند: من واقعاً متأسف شدم که افرادی با این سابقه ورزشی، در رسانه ملی با ادبیات بسیار زنندهای صحبت میکنند، با صحبتهای ایشان احساس کردم به جامعه ورزش توهین شد که ایشان را بهعنوان فردی باتجربه معرفی کردیم اما نتوانست با ادبیات خوب، خودش را بهعنوان یک عضو از جامعه ورزش معرقی کند.
مدیرکل ورزش و جوانان از پیگیریهایش برای ادامه فعالیت نماینده گرگان در رقابتهای سوپر لیگ (آ) بسکتبال بانوان کشور میگوید: بنده بهاتفاق معاون ورزش بانوان و سرمربی تیم، نزد شهردار گرگان رفتیم و خواهش کردیم که ۵۰ میلیون تومان برای نماینده بسکتبال بانوان گرگان در نظر بگیرند، اما ایشان گفتند در شورای شهر گرگان، اعتبارات مربوط به بسکتبال برای تیم مردان مصوب شده است، همچنین جلسهای با مسئولان شرکت پگاه گلستان برای حمایت از نماینده بسکتبال بانوان گرگان داشتیم، اما به نتیجهای نرسید. اتکا ۸۵۰ میلیون تومان بدهی دارد تیم فوتبال اتکا نیز که سال ۸۷ از تهران به گلستان منتقلشده بود، پس از هفت سال فعالیت، به دلیل بدهی منحل شد، مدیرکل ورزش و جوانان گلستان به انحلال اتکا اشاره میکند: برای اتکا در این فصل اسپانسر هم پیدا شد، اما این تیم ۸۵۰ میلیون تومان بدهی دارد و واقعاً چه کسی میتواند این مشکل را حل کند؟ اعتبار اداره کل ورزش و جوانان در سال، نصف این مبلغ هم نمیشود و البته ما نمیتوانیم در این بخش هزینهای کنیم. پای شکستهای جواهری گنبد و وحدت گرگان میایستیم وی میگوید در بسته شدن تیم جواهری گنبد برای حضور در لیگ برتر والیبال، تأکید بر بومیگرایی داشته است: متأسفانه همواره در ورزش به دنبال پیروزیهای لحظهای بودهایم، اما امسال والیبال گنبد با ترکیبی جوان و بومی وارد لیگ شده که اتفاق بسیار خوبی است و باید پای شکستهای آن بایستیم، اگر این تیم حفظ شود، یقیناً در سالهای آینده حرفهای بسیاری برای گفتن خواهد داشت. طیبی به نتایج ضعیف تیم وحدت ایثار گرگان در لیگ برتر فوتبال بانوان اشاره میکند: پای باخت های این تیم هم میایستیم، زیرا اعتقاددارم باید نگاه بلندمدت داشت، به مسئولان تیم وحدت ایثار گفتهام تمام امکانات اداره کل ورزش و جوانان بهطور رایگان در اختیار این تیم قرار دارد و به عقیده من این باخت ها در آینده تبدیل به پیروزی خواهد شد. تعداد تیمهای گلستان نسبت به سال قبل افزایش داشته است طیبی معتقد است به دلیل نداشتن درآمد و هزینهبر بودن ورزش، سرمایهگذاران رغبتی برای اسپانسر شدن ندارند، وی اشاره میکند: استان گلستان صنعتی نیست و صنایع کوچک نیز توانایی تیم داری ندارند، البته برخی از صنایع میگویند ما در ورزش دیده نمیشویم و به عقیده من این فرافکنی است، چه کسی در استان بهاندازه شهرداری گرگان و جواهری گنبد دیده میشود؟ چند سال پیش در لیگ برتر کشتی تیم داشتیم و باوجود هزینه کم دیده شدیم، فکر میکنم باوجود صنعتی نبودن گلستان، بازهم اسپانسرها خوب ورود میکنند و تعداد تیمهای گلستان در لیگهای کشوری، نسبت به سال گذشته افزایش داشته است. اولویت با تکمیل پروژههایی است که ورزش استان را متحول کنند مدیرکل ورزش و جوانان گلستان که بیش از هفت ماه است در این سمت فعالیت میکند، در این مدت بارها در خصوص پروژههای عمرانی نیمهتمام ورزش استان صحبت کرده است، وی میگوید: اعتبارات برخی پروژهها از طریق وزارت ورزش و جوانان باید تأمین شود که ما باید اولویتبندی کنیم و برخی دیگر نیز اعتباراتی است که از طریق ماده ۱۸۰ در اختیار نمایندگان قرار میگیرد. اولویت ما با تکمیل پروژههایی است که بتوانند ورزش استان را متحول کنند.
وی با اشاره به پروژههای نیمهکارهای که در اولویت اداره کل ورزش و جوانان قرار دارند، میگوید: هتل ورزش و سالن سهطبقه رزمی گرگان و دو استخر، در اولویت تکمیل قرار دارند، البته برای برخی سالنهای روستایی نیز اعتباراتی در نظر گرفتهایم و تکلیف داریم تا آنها را به سرانجام برسانیم. باید اماکن ورزشی درآمدزا بسازیم طیبی درآمدزایی از اماکن ورزشی را نیز بسیار مهم میداند: اداره کل ورزش و جوانان باید بخش از هزینههایش را از طریق اجاره اماکن ورزشی تأمین کند، استانهای هم قواره ماسالی دو میلیارد تومان از اجاره اماکن ورزشی درآمدزایی میکنند، درحالیکه گلستان در سال گذشته فقط ۲۳۰ میلیون تومان از این طریق درآمد کسب کرد و نیاز است ساختوساز اماکن ورزشی را به سمت و سویی ببریم که درآمدزایی کنیم. مدیرکل ورزش و جوانان معتقد است ساخت سالنهای ورزشی در روستاها باید با برنامه باشد و تاکنون ساخت این سالنها موجب توسعه ورزش در روستاها نشده است، طیبی میگوید: ساخت سالن در روستاها شاید به بخشی از کار کمک کند، اما مشکلات عدیدهای هم به دنبال دارد، سالنها در نقاطی ساختهشده که تعداد ورزشکاران زیاد نیست و اعتبارات محدود ما جوابگوی تجهیز و تعمیر آنها نخواهد بود، اگر بهجای اینکه در چندین روستا سالن سولهای بسازیم، یک روستا را بهعنوان پایلوت انتخاب میکردیم و یک مجموعه جذاب ورزشی در آن میساختیم، هم مردم رغبت بیشتری برای ورزش کردن پیدا میکردند و درآمدزایی بیشتری میشد و هم اینکه شرایط برای میزبانی مسابقات فراهم میشد. وی از وجود ۱۱۲ پروژه ورزشی نیمهتمام در استان گلستان خبر میدهد: با شرایط موجود و این تعداد پروژه، فکر میکنم ۴۰ سال زمان برای تکمیل آنها زمان نیاز است. گفتگو: محمد چراغعلی – محمد صالحی
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 12]