تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 10 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مرگ آرى امّا پستى و خوارى هرگز، به اندك ساختن آرى امّا دست سوى اين و آن دراز كردن هرگ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819501724




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

21:30 دوشنبه 23 آذر؛اوج یکی از مشهورترین بارش‌های شهابی سال/آماده‌باش برای عکاسی از آسمان شب


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:


21:30 دوشنبه 23 آذر؛اوج یکی از مشهورترین بارش‌های شهابی سال/آماده‌باش برای عکاسی از آسمان شب دانش > نجوم - بارش‌ شهابی جوزایی یا دوپیکری را اکنون هم اگر در نقطه مناسب باشید می‌توانید رصد کنید اما رییس انجمن نجوم آماتوری ایران در گفت و گو با ایرنا اعلام کرده که این بارش در ساعت 21:30 فردا شب(دوشنبه؛23 آذر) به اوج خود می‌رسد.

پيش از اين درباره يكي از بزرگترين بارش‌هاي شهابي سال و نحوه رصد آن خوانده بوديد{اينجا}. بارش شهابی دو پیکری و یا همان جوزایی از بارش های مشهور سالیانه است که عامل آن بر عکس سایر بارش ها، دنباله دارها نیستند بلکه بر اساس نتایج مطالعات سازمان فضایی آمریکا (ناسا) در سال 2003 ، عامل این بارش سیارک فیتون 3200 تعیین شده است.
مسعود عتیقی،رئيس انجمن نجوم آماتوری ایران مي گويد: از آنجا که کانون این بارش در صورت فلکی دوپیکر است، این بارش به نام بارش دوپیکری (جوزایی) مشهور شده است .
عتیقی با اشاره به ایجاد ماه نو در روز جمعه 20 آذر گفت: نبود نور ماه در این شب ها، آسمان تاریکی و مناسبی را در محیط های کوهستانی و به دور از شهرها برای رصد شهاب های این بارش فراهم کرده است.
وی خاطرنشان کرد: کانون این بارش نزدیک ستاره کاستور و یا همان ستاره آلفای این صورت فلکی است که در میان ستاره شناسان فارسی زبان به نام «سر پیکیر پیشین» معروف است.
رییس انجمن نجوم آماتوری ایران گفت: اوج بارش شهابی دوپیکری امسال ساعت 21:30 دقیقه شبانگاه دوشنبه 23 آذر خواهد بود، هر چند امشب نیز رصدگران می توانند تعدادی از شهاب های این بارش را در آسمان مشاهده کنند.
به گفته عتیقی، کانون بارش در ابتدای شب و حدود ساعت 19 از افق شرقی طلوع خواهد کرد و تعداد بارش ساعتی پیش بینی شده برای این بارش 120 شهاب است .
وی به رصدگران توصیه کرد که در محیطی دور از آلودگی های نوری و هوایی در شهرها و در افق های باز به رصد این شهاب ها بپردازند.
به گفته عتیقی، شهاب ها ذرات میلیمتری و میکرومتری هستند که در برخورد با جو زمین درخشش آنها از فاصله 80 تا 150 کیلومتری به چشم انسان می رسد. وی افزود: برای رصد بارش های شهابی نیازی به تلسکوپ یا ابزارهای رصدی خاص نیست و عکسبرداری از این بارش ها به علاقمندان توصیه می شود. 5454

کلید واژه ها: نجوم آماتوری - نجوم - شهاب سنگ -




یکشنبه 22 آذر 1394 - 16:56:56





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن