واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: باید به دنبال کاربستی کردن ومسئله محور بودن پژوهش ها باشیم مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی در جلسه شورای تحقیق و پژوهش آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: امروز در این بخش به پژوهش های کوتاه مدت ،کاربردی، مساله محور و ترکیبی از پژوهشگران و نیروی اجرایی نیاز داریم.
۱۳۹۴ چهارشنبه ۱۸ آذر ساعت 09:35
به گزارش خبرنگار پانا از خراسان رضوی، سیدجواد حسینی در نخستین جلسه شورای تحقیق و پژوهش آموزش و پرورش استان با بیان این که اعتقاد داریم جلسات این شورا باید به دفعات بیشتری برگزار شود از برگزاری برنامه های اینحوزه در هفته پژوهش امسال تقدیر کرد و گفت: خوشبختانه برنامه های این هفته در آموزش و پرورش خراسان رضوی به خوبی برگزار شد ، حضور مطلوب در نمایشگاه هفته پژوهش، استقرار در فضای مناسب نمایشگاهی و برگزاری تالار گفت وگو در این نمایشگاه نشانگر برنامه ریزی خوبی بود که در حوزه پژوهش انجام شده بود.
وی با تاکید بر این که اقداماتی که در حال حاضر در حوزه پژوهش در آموزش وپرورش انجاممیشود نتوانسته راضی کننده باشد اظهار داشت:باید در اینبخش به دنبال ایده های نو باشیم تا علیرغم محدودیت ها بتوانیم برنامه هایمان را پیش ببریم.
حسینی با اشاره به این که در سال جاری حدود دو میلیارد تومان به پژوهش سراهای دانش آموزی اختصاص پیدا میکند گفت: وجود ۵۴ پژوهشکده دانش آموزی ظرفیت بسیارخوبی در این بخش است ضمن این که اعتقاد داریم در ۵۲ مرکز مشاوره بهترین داده های پژوهشی مرتبط با آموزش و پرورش ارائه می شود.
وی افزود : ۱۷ میلیارد تومان سال گذشته به پژوهش در آموزش و پرورش کشور اختصاص پیدا کرده ضمن این که دردر شورای عطف مصوب شد یک درصد اعتبارات دستگاه ها به پژوهش اختصاص یابد.
حسینی با بیان اینکه حاضریم برای پژوهش هایی که در آموزش و پرورش راهگشا باشند اعتبار اختصاص دهیم
گفت: شورای تحقیقات ساختاری مناسب برای توجه به این بخش است، باید پژوهش هایی که در سازمان انجام میشود به صورت مویرگی با همدر ارتباط باشند تا هم افزایی داشته باشند.
وی با بیان این که ۳۲ پژوهشگاه تعلیم وتربیت در ۳۲ استان کشور راه اندازی میشوند گفت: کمیسیون تحقیقات وتالیفات به زودی احیا میشود.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی با اشاره به این که جریان های پژوهشی در آموزش و پرورش به دلیل برگزاری جشنواره های متعدد علمی مانند جابربن حیان ، نوجوان و جوان خوارزمی، نانو تکنولوژی و مسابقات علمی و عملی هنرستان های فنی و کارودانش ، مسابقات مختلف پرورشی و فرهنگی و .... بسیار قوی هستند ولی باید به دنبال کیفی کردن این جریان باشیم گفت: رشد ۳۲۶ درصدی اقدام پژوهی در معلمان استان نشان از یک مداخله موثر در این بخش دارد.
این مقاممسئول با اشاره به این که طرح تعالی مدیریت که در ۴۴۸ مدرسه استان اجرا میشود به دنبال معلم پژوهی و کلاس پژوهی و درس پژوهی است گفت:برگزاری مسابقات معلمان رسانه ساز ، جشنواره های علمی و آموزشی و .... راهی موثر در توسعه فرهنگ پژوهش در جامعه تعلیم وتربیت است.
وی با تاکید بر این که باید به دنبال کاربستی کردن ومسئله محور بودن پژوهش ها باشیم گفت: اعتقاد داریم امروز در این بخش به پژوهش های کوتاه مدت ،کاربردی، مساله محور و ترکیبی از پژوهشگران و نیروی اجرایی نیاز داریم.
حسینیگفت : باید شبکه پژوهش در آموزش و پرورش ایجاد شود تا برنامه های پژوهشی ما به دل مدارس راه یابد و در اینراستا ایجاد نمایشگاه دائمی و همچنین فصلی دستاوردهای پژوهشی وحمایت از پژوهشگران باید به عنوان یک موضوع جدی موردنظر باشد.
مدیرکل آموزش وپرورش خراسان رضوی با بیان این که جریان پژوهشی باید در دل آموزش و پرورش جاری شود و توانمندسازی معلمان و دانش آموزان بهصورت متدولوژیک برای انجام پژوهش آماده شوند گفت: باتوجه به ظرفیت بسیار زیادی که در حوزه پژوهش در آموزش و پرورش وجود دارد برگزاری نشست های تخصصی در این بخش می تواند کمک زیادی به توسعه برنامه ها بکند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 63]