تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 21 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم(ص):دانايى سرآمد همه خوبى‏ها و نادانى سرآمد همه بدى‏هاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1814934983




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

متخصص بیماری‌های عفونی دانشگاه علوم پزشکی تبریز: کدام علائم در آنفلوانزا خطرناک است!


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: متخصص بیماری‌های عفونی دانشگاه علوم پزشکی تبریز:
کدام علائم در آنفلوانزا خطرناک است!
متخصص بیماری‌های عفونی دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: فقط آنفلوانزایی که باعث ایجاد تنگی نفس و درد سینه می‌شود، خطرناک است.

خبرگزاری فارس: کدام علائم در آنفلوانزا خطرناک است!



به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، بهروز نقیلی اظهار داشت: همه ساله در فصل سرما بیماری آنفلوانزا شیوع پیدا می‌کند، این بیماری باعث به وجود آمدن عوارضی همچون کسالت، تب و لرز، درد بدن و ... برای فرد بیمار می‌شود و گاها امکان دارد منجر به مرگ فرد هم شود.
این متخصص بیماری‌های عفونی با بیان اینکه سرماخوردگی مینیاتور آنفلوانزا است، اظهار کرد: در بیماری آنفلوانزا نیز همچون سرماخوردگی بیمار دچار سر درد، تب، درد عضلانی، آبریزش بینی و سرفه می‌شود، اما شدت این علایم در آنفلوانزا نسبت به سرماخوردگی 10 برابر بیشتر است .
نقیلی با بیان اینکه آنفلوانزا همه ساله تغییر چهره می‌دهد، گفت: هر سال نسبت به سال قبلش تغییراتی به وجود می‌آید و در مدت 10 سال نوع آنفولانزا بطور کامل تغییر می‌یابد و می‌تواند در تمام دنیا فراگیر شود. همچنین انواعی از آنفولانزاها میان انسان و حیوان مشترک است .
وی تأکید کرد: آنفولانزایی که باعث عفونت در بخش فوقانی دستگاه تنفسی همچون آبریزش بینی شود، خطرناک نیست و نیاز به بستری شدن ندارد ولی اگر آنفلونزا منجر به تنگی نفس و ایجاد مشکل در ریه‌ها شود، خطرناک بوده و بیمار باید در بیمارستان بستری و تحت مراقبت ویژه قرار گیرد.
این متخصص بیماری‌های عفونی گفت: اخیرا آنفلوانزا نوع H1N1 در ایران شایع شده است که میزان مرگ و میر این نوع آنفلوانزا کمتر از یک درصد است و افراد مبتلا به این بیماری با استراحت و استفاده از دارو به راحتی می‌توانند بهبود یابند.
وی در خصوص نحوه پیشگیری از شیوع بیماری آنفلوانزا، گفت: در گام نخست باید از ورود این بیماری به جامعه جلوگیری کنیم، در گام دوم خود را در کانون آنفلوانزا قرار ندهیم و با کسانی که به این بیماری مبتلا هستند سعی کنیم دست ندهیم و ارتباط برقرار نکنیم و یا اگر از روی ناچاری با بیمار مبتلا به آنفلوانزا دست دادیم، سریع دستمان را با آب و صابون بشوییم.
نقیلی عنوان کرد: اگر خودمان آنفلوانزا گرفته‌ایم، ضروری است به دکتر مراجعه کرده و در خانه استراحت کنیم همچنین با دیگران نیز ارتباط برقرار نکرده و از ماسک استفاده کنیم و در صورتی که این بیماری منجر به پیش آمدن مشکلات تنفسی برایمان شده، سریعأ در بیمارستان بستری شویم.
این متخصص بیماری‌های عفونی اظهار کرد: کسانی که سیستم ایمنی بدنشان ضعیف است، همچون افراد حامله، نوزادان، افراد سالخورده، کسانی که عمل پیوند را انجام داده‌اند و یا بیماری بدخیم دارند و .. بیشتر در معرض خطر قرار دارند و اگر به آنفلوانزا مبتلا شوند، امکان دارد علایم شدید این بیماری در این دسته افراد رخ دهد.
وی با بیان اینکه واکسن پیشگیری از آنفلوانزا در اکثر داروخانه‌های کشور وجود دارد، اعلام کرد: واکسیناسیون برای پیشگیری از آنفلوانزا همگانی نیست و بهتر است تنها افرادی که در معرض خطر قرار دارند، واکسینه شوند.
نقیلی تأکید کرد: استفاده از آب و صابون و جمع بودن حواس بهترین روش پیشگیری از آنفولانزا و دیگر بیماری‌های عفونی است. انتهای پیام/60002/ع

http://fna.ir/JL7PR4





94/09/18 - 09:37





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن