تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):یک ساعت اندیشیدن در خیر و صلاح از هزار سال عبادت بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860822185




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

معاون وزیر آموزش و پرورش: رتبه بندی معلمان به زودی اعلام می شود


واضح آرشیو وب فارسی:صدای ایران: معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: پروژه رتبه بندی و ساماندهی معلمان به اتمام رسیده است و به زودی نتایج کار از طریق رسانه ها اعلام می شود. به گزارش ایسنا، مرضیه گرد در همایش مدیران و مؤسسین مدارس و مراکز غیردولتی و آموزش از راه دور و امور شوراهای آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد افزود: ارتقاء کیفیت آموزشی استراتژی اصلی این وزارتخانه است و اجرای این استراتژی در مدارس غیردولتی، هیأت امنایی و مدارس راه دور در دستور کار قرار دارد. وی اظهارکرد: با توجه به اهمیت بحث آموزش و پرروش فرزندان این کشور و به منظور توسعه کشور راهی جز حفظ تعدادی از مدارس غیردولتی بعد از انقلاب به طور خاص نبود. رئیس سازمان مدارس غیردولتی وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران این ضرورت احساس شد که نیازمند مشارکت مردم در امر مدرسه داری هستیم. بنابراین تا حدودی بستر سازی شده و کمک های مادی و معنوی به صورت واگذاری زمین و وام های کم بهره در اختیار متقاضیان قرار گرفت. گرد تصریح کرد: وزارت آموزش و پرورش در دولت جدید محکوم شده است که به دنبال خصوصی سازی است در حالی که برنامه های اجرا شده توسط این وزارت در راستای مصوبات سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است که یکی از راهکارهای این سند توسعه مدارس غیرانتفاعی است. وی ادامه داد: برخی نیز این وزارت را به توسعه اقتصاد زیرزمینی محکوم می کنند که این افراد نیز این آگاهی را ندارند کسانی که در مورد آنها بحث می شود بازنشستگان و فرهنگیان ما هستند. با رعایت نقش حاکمیتی در آموزش و پرورش، در راه توسعه فعالیت ها و مشارکت های مردمی مصر هستیم. معاون وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: سیاست رشد و توسعه مدارس خاص مانند مدارس تیزهوشان و نمونه مردمی به بسیاری از مدارس غیردولتی ضربه وارد کرد. ما نیز معتقدیم باید بر اساس نرم دانش آموز تیزهوش پذیرفته شود اما این کار صورت نمی گیرد. گرد عنوان کرد: مدارس نمونه مردمی با هدف پوشش تحصیلی دانش آموزانی که از امکانات لازم محروم بوده و دچار مشکلات مالی هستند بوجود آمدند؛ اما اکنون شاهد راه اندازی این مدارس در شمال تهران یا در بهترین نقاط یاسوج و شهرستان ها هستیم که در این خصوص وزیر آموزش و پرورش دستور بررسی داده است. وی تصریح کرد: مدارس هیأت امنایی اجازه گرفتن شهریه را ندارند و تنها مجاز به دریافت هزینه برنامه های فوق العاده در صورت تمایل دانش آموزان هستند. معاون وزیر آموزش و پرورش با یبان اینکه توجه به کیفیت یکی از مهمترین برنامه های وزارت آموزش و پرورش است، افزود: این استراتژی در مدارس غیردولتی، هیأت امنایی و مدارس راه دور در دستور کار قرار دارد زیرا راه انتخاب این مدارس توسط مردم افزایش کیفیت آموزش و پرورش در چنین مدارسی است. رسمی سازی قانون مدارس غیردولتی یکی از مهمترین این برنامه ها است. وی از راه اندازی مرکز آموزش نیروی انسانی غیردولتی برای نخستین بار در کشور خبر داد و اضافه کرد: این مرکز در 9 استان در حال راه اندازی است. پروژه رتبه بندی و ساماندهی معلمان به اتمام رسیده است و به زودی نتایج کار از طریق رسانه ها اعلام می شود.


سه شنبه ، ۱۷آذر۱۳۹۴


[مشاهده متن کامل خبر]





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: صدای ایران]
[مشاهده در: www.sedayiran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن