تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):به احترام پدر و معلمت از جای برخیز هرچند فرمان روا باشی.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869356515




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

در دومین نشست کمیسیون مشترک برجام در وین چه گذشت؟


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: در دومین نشست کمیسیون مشترک برجام در وین چه گذشت؟
شهر وین روز گذشته برای دومین بار طی دو ماه گذشته میزبان نشست کمیسیون مشترک برجام بود و در این نشست پیش‌نویس قطعنامه پیشنهادی ۱+۵ درباره مختومه شدن موضوع PMD مورد بررسی قرار گرفت.
به گزارش نامه نیوز، دومین نشست کمیسیون مشترک برجام (برنامه جامع اقدام مشترک) دیروز (دوشنبه) 16 آذر ماه با حضور هیأت‌های مذاکره کننده ایران و 1+5 (آلمان، فرانسه، انگلیس، آمریکا، روسیه و چین) و با حضور هلگا اشمیت معاون فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در دو نوبت صبح و عصر در هتل پله کوبورگ شهر وین برگزار شد.
 
سید عباس عراقچی و مجید تخت‌روانچی به منظور شرکت در این نشست روز یکشنبه راهی وین شدند و ضمن رایزنی با اشمیت در خصوص روند برجام با هیأت چینی نیز به گفت‌وگو پرداختند.
 
نشست‌های کارشناسی کمیسیون مشترک نیز از روز پنجشنبه 12 آذر ماه در شهر وین جریان داشت و ریاست این نشست‌ها بر عهده حمید بعیدی‌نژاد مدیرکل امور سیاسی و امنیت بین‌المللی وزارت خارجه بود.
 
پیش از این اعلام شده بود که یکی از موضوعات در دستورکار دومین نشست کمیسیون مشترک برجام بررسی قطعنامه پیشنهادی 1+5 به شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در خصوص بستن پرونده PMD است.
 
سید عباس عراقچی معاون وزیر خارجه کشورمان پس از پایان این نشست به خبرگزاری صدا و سیما گفت: سه ساعت مذاکرات درباره موضوعات مختلف داشتیم و در مجموع جلسه بسیار خوبی بود.
 
وی اضافه کرد: طبعا یکی از مهمترین موضوعات ما بحث به اصطلاح PMD و بسته شدن آن در شورای حکام بود.
 
عراقچی همچنین عنوان کرد که کشورهای 1+5 در خصوص ابعاد مختلف متن پیش‌نویس قطعنامه‌ پیشنهادی به شورای حکام با طرف ایرانی مشورت کرده‌اند و افزود: فکر می‌کنم تفاهم بسیار خوبی وجود دارد و این قطعنامه باید منجر به بسته شدن PMD شود.
 
عضو ارشد تیم مذاکره کننده هسته‌ای با ذکر این نکته که کشورهای 1+5 این پیش نویس را به شورای حکام ارائه خواهند داد و روز  15دسامبر شورای حکام درباره آن تصمیم گیری خواهد کرد، گفت: فکر می‌کنم با توجه به تفاهمی که به دست آمده و وجود دارد، این کار انجام شود.
 
وی در خصوص انتظار از نشست آینده شورای حکام آژانس گفت:‌ انتظار ما کاملا روشن است، با توجه به گزارشی که آقای آمانو داده و وجود یک برنامه نظامی هسته‌ای در ایران را رد کرده، باید این پروند بسته شود.
 
رئیس ستاد رسیدگی به برجام تاکید کرد: شورای حکام باید این پرونده را ببندد و راه کاملا هموار است و تفاهمی که بین ما و 1+5 وجود دارد بر همین اساس است و قطعنامه‌ای که آماده شده براساس همین تفاهم آماده شد و منجر به بسته شدن پرونده خواهد شد.
 
به گزارش فارس، یوکیا آمانو مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی چهارشنبه شب 11 آذر ماه گزارش خود در خصوص PMD (مسائل باقیمانده گذشته و حال درباره برنامه هسته‌ای ایران) را به شورای حکام آژانس ارائه کرد.
 
این گزارش تأکید کرد نشانه‌هایی از فعالیت‌های مشکوک هسته‌ای ایران بعد از سال 2009 وجود ندارد.
 
قرار است در نشست آتی شورای حکام در 15 دسامبر قطعنامه پیشنهادی 1+5 در خصوص مختومه شدن بحث PMD ارائه شود.
 
بعیدی‌نژاد عضو تیم مذاکره کننده هسته‌ای پیش از این درباره این قطعنامه پیشنهادی گفته بود: این قطعنامه مانند قطعنامه‌های دیگر تابع رویه تصمیم گیری در آژانس است و هیچ چیز مستنثی نیست و براساس همین رویه خواهد بود و ما پیش‌بینی می‌کنیم که این قطعنامه با اتفاق آرا و با حمایت کامل اعضای شورای حکام تصویب خواهد شد.
 
لازم به ذکر است اولین نشست کمیسیون مشترک برجام 27 مهر ماه در شهر وین برگزار شده بود.


منبع: فارس


۱۷ آذر ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن