واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: فائزه هاشمی: نمی توان گفت قانون اساسی ما بدون عیب است اما می توانیم این عیوب را رفع کنیم
عضو هیات موسس حزب کارگزاران سازندگی گفت: تاثیر جنبش دانشجویی در جامعه قابل انکار نیست و نمی توان از آن بی تفاوت گذشت.
به گزارش ایرنا فائزه هاشمی روز دوشنبه در مراسم روز دانشجو در تالار فردوسی دانشکده ادبیات دانشگاه تهران افزود: دانشجویان در بیشتر مواقع تاثیرگذار بوده و تصمیمات درستی هم اخذ کرده اند.
وی اضافه کرد: امیدواریم نتیجه تجمعات پرشوری مانند امروز را در انتخابات اسفند امسال به وضوح و خوبی ببینیم.
هاشمی ادامه داد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی دوره های فراوانی را پشت سر گذاشته ایم و امروز مجموعه اصلاح طلبی با تاریخ و تجربه ای غنی در کنار هم است و می خواهد آینده بهتری را فراهم کند.
وی خاطرنشان کرد: امیدوارم از فرصت ها به خوبی استفاده کنیم، دیگر فرصتی برای اشتباه نداریم. نباید فراموش کرد؛ جامعه اصلاح طلبی هم در گذشته دچار تفرقه و اشتباهاتی شده است.
این فعال سیاسی ادامه داد: قانون اساسی ما ظرفیت های زیادی دارد؛ نمی توان گفت قانون اساسی ما بدون عیب است اما می توانیم این عیوب را رفع کنیم.
وی با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری سال 1392 افزود: موجی که به دلیل رد صلاحیت آقای هاشمی رفسنجانی و شرکت نکردن رئیس دولت اصلاحات، همچنین تدبیر ایشان برای منصرف کردن محمدرضا عارف از شرکت در انتخابات آغاز شد، به حضور مردمی منجر شد که به حسن روحانی رای دادند و این خود امیدواری ایجاد کرد.
نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی با تاکید بر حضور زنان در سطوح بالای مدیریتی گفت: در سال های بعد از انقلاب آمار حضور زنان در مدیریت های کلان کاهش یافته،در مجلس پنجم از 270 نماینده 15 نفر زن بودند و در مجلس فعلی از 290 نماینده به 9 نفر کاهش یافته است.
وی سخنرانی خود را با این جمله پایان داد که باید تعصب بیشتری به خرج دهیم و کمپین زنان به زنان رای دهند و مردان هم به زنان رای دهند را راه اندازیم تا تعداد نماینده های زن در مجلس بیشتر شود.
همچنین حجت الاسلام مسعود ادیب عضو مجمع مدرسین و محققین حوزه علمیه قم در سخنانی در این مراسم گفت: از نگاه دینی، تحلیل عقلانی، مصالح ایران، آرمان و رسالت دانشجویی هیچ راهی جز امیدواری نداریم و بر مبنای امید حیات فردی و اجتماعی ما شکوفا می شود.
وی با اشاره به رابطه مردم و دولتمردان ادامه داد: دانشگاه و دانشجویان در پنج قرن گذشته موتور محرک همه حرکت های ترقی جویانه بوده اند. دولتمرد موفق خود را با خواست مردم پیوند می زند. امیر مومنان می فرمایند: «مراقب باشید که همواره به خواست و تقاضای اکثریت توجه کنید. زیرا اگر به استبداد متمایل شوید نگاه قدرتمندانه دل را تیره می کند و این تیرگی دولت را به تغییر نزدیک می سازد».
این عضو مجمع مدرسین حوزه قم افزود: در نظام جمهوری اسلامی مسئولان باید با صدای ملت حرکت کنند. من خطاب به دکتر روحانی می گویم که این مردم به شما رای دادند زیرا در فضای هزاران تردید به آنها گفتید که من یک حقوقدانم نه یک سرهنگ. شما هم فرزند حوزه اید و هم فرزند دانشگاه و مادامی که از مصالح ملت حمایت می کنید؛ ما هم از شما حمایت می کنیم.
وی ادامه داد: ما از دستگاه دیپلماسی شما تشکر می کنیم که برای اولین بار بعد از جنگ دوم جهانی یک مخاصمه را با مذاکره خاتمه داده است اما اکنون فرصت نگاه به وضعیت داخل پدیده آمده است، جامعه ایران جامعه جوان و پویایی است و کلید اصلی حل مشکلات اقتصادی هم در حل مشکلات سیاسی نهفته است و اگر این امید دوباره زنده شود قفل های بسته تری را می گشاید.
در این مراسم شماری از فعالان سیاسی و دانشجویی همچنین دانشجویان دانشکده های مختلف دانشگاه تهران حضور داشتند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۸ - ۱۶ آذر ۱۳۹۴ - 07 December 2015
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: عصر ایران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]