واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار در بیرجند افتتاح شد همزمان با آغاز هفته پژوهش نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار در محل نمایشگاه بین المللی بیرجند افتتاح شد.
۱۳۹۴ دوشنبه ۱۶ آذر ساعت 12:58
به گزارش خبرگزاری پانا از خراسان جنوبی و به نقل از روابط عمومی پارک علم و فناوری خراسان جنوبی، مراسم افتتاح نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار در محل نمایشگاه بینالمللی بیرجند برگزار شد.
مدیر پارک علم و فناوری خراسان جنوبی با بیان اینکه پارک علم و فناوری خراسان جنوبی به عنوان دبیرخانه این نمایشگاه انتخاب شده است، گفت: این نمایشگاه فرصت مناسبی است تا شرکت کنندگان علاوه بر نمایش آخرین دستاوردهای علمی و فناوری، دانش فنی داخلی خود را ارتقا دهند و علاوه بر این حضور در این فرصت خوبی برای معرفی و بازاریابی محصولات علمی و فناوری خواهد بود.
محمد دوستی از حضور 45 شرکت فناور و دانشبنیان در نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار بیرجند خبر داد و گفت: همچنین در این نمایشگاه 18 دستگاه اجرایی حوزه پژوهش و دانشگاهها حضور خواهند داشت.
وی به ثبت 23 شرکت دانش بنیان در استان اشاره کرد و گفت: این تعداد تا پایان امسال به 40 شرکت افزایش مییابد و در نمایشگاه امسال قصد داریم بخش صنعت، دانشگاه و مطالعه فناوری به هم نزدیک شوند.
وی بیان کرد: در این نمایشگاه تلاش میشود کارخانجات، پارک علم فناوری، شرکتهای دانشبنیان و دانشگاهها در یک مسیر قرار گیرند و هر کسی نقش خود را پیدا کند.
رئیس پارک علم و فناوری خراسان جنوبی با اشاره به سابقه طولانی نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری در استان، عنوان داشت: علیرغم این سابقه طولانی تاکنون بهرهبرداری مناسبی از نمایشگاه نشده است چرا که تفکر برگزارکنندگان تنها یک مراسم بود.
دوستی بیان کرد: در نمایشگاههای سالهای گذشته تنها محصولات و مطالعات دانشگاهی عرضه و افرادی بازدید کردند و هیچ اتفاقی رخ نداد اما امسال تلاش میشود بخش صنعت و دانشگاه به هم نزدیک شوند.
وی با تاکید بر اینکه هفته پژوهش باید بهعنوان رویداد اساسی برای توسعه فناوری و پژوهشهای کاربردی در استان شناخته شود، افزود: این امر امسال با برگزاری متفاوت این نمایشگاه محقق خواهد شود.
رئیس پارک علم و فناوری خراسان جنوبی با بیان اینکه اگر این نمایشگاهها رابطه صنعت و دانشگاه و شرکتهای دانشبنیان و بازار را تأمین کند تا حد زیادی به اهداف خود رسیده است، گفت: اگر بتوانیم نیازهای بخش صنعت را به دانشگاهها عرضه کنیم و قراردادهای پژوهشی و کاربردی را بین صنعت و دانشگاه منعقد کنیم میتوانیم امیدواریم باشیم که مسیر توسعه صنعت به لحاظ علمی را هموار کردهایم.
دوستی، شرکتهای دانشبنیان را یکی از پایههای اساسی اقتصاد مقاومتی عنوان و تصریح کرد: وظیفه ما در هفته پژوهش این است که زمینه آشنایی عموم مردم و بهویژه فارغالتحصیلان و دانشگاهیان را به این مهم جلب کنیم.
وی با تاکید بر اینکه باید تمام هوشیاری خود را برای شرایط پسا برجام نگهداریم، بیان کرد: بهطور حتم در دوران پسا تحریم تمام کشورهای دنیا برای انعقاد قرارداد به ایران میآیند و ما باید طرح های پژوهشی آماده داشته باشیم که برای مشارکت و سرمایهگذاری به سایر کشورها ارائه کنیم.
دوستی از مذاکره با کشور افغانستان در آینده نزدیک خبر داد و افزود: اگر در افغانستان کشت گیاهان دارویی توسعه یابد میتوانیم در استان مرحله صنعتی و تولید ارزشافزوده را انجام دهیم و بهعنوان صادر کنده محصول داروهای گیاهی در منطقه باشیم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]