تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 30 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):خدا را بسيار ياد كنيد و هميشه به ياد مرگ باشيد و قرآن زياد بخوانيد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816961859




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

گزارشی ازوضعیت غیرقانونی مدیریت سرخابی‌ها


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
گزارشی ازوضعیت غیرقانونی مدیریت سرخابی‌ها
گزارشی ازوضعیت غیرقانونی مدیریت سرخابی‌ها بررسی قانون تجارت و اتفاقاتی که اخیراً در ورزش کشور رخ داده، این موضوع را نشان می‌دهد که وضعیت مدیریت باشگاه استقلال و پرسپولیس غیرقانونی است.


به گزارش فرهنگ نیوز، توسعه نیافتن یا حرکت بسیار کُند برای رسیدن به توسعه، همیشه ریشه در مدیریت دارد. در هر زمینه‌ای وقتی خلأهایی در مدیریت وجود داشته باشد، این خلأها باعث کُند شدن توسعه خواهد شد. ضعف در مدیریت ورزش کشور هم توسعه این مقوله بسیار با اهمیت را بسیار کُند کرده و در برخی از بخش‌ها حتی حرکت رو به عقب هم دیده می‌شود. شاید به دلیل همین ضعف مدیریت بوده که در سالیان اخیر پای مدیران سیاسی، اقتصادی و نظامی نیز به ورزش باز شد تا از هم گسیختگی ورزش بیش از پیش شود؛ البته نه اینکه این مدیران مقصر اتفاقات اخیر ورزش بوده باشند، بلکه تربیت نکردن مدیر در بین اهالی ورزش باعث حضور اجباری این افراد در بخش‌های کلان ورزش شده است.
 
ضعف‌های مدیریتی ریشه در خلأهای بسیار زیادی دارد؛ خلأهایی از جنس اقتصادی، فرهنگی، مدیریت بحران، فنی و بحثی که اهمیت زیادی دارد بخش نظارتی است. متأسفانه خلأ نظارت مدیران ورزش کشور روی مدیران میانی و زیر دستی خود و بالاتر از آنها خلأ نظارت روی دستگاه‌های ورزش باعث شده ضعف‌های بسیار زیادی را در ورزش کشور شاهد باشیم. مطمئناً عدم نظارت باعث از بین رفتن مدیریت در بخش‌های اقتصادی، فرهنگی و فنی هم می‌شود که در نهایت فساد به وجود می‌آورد.
 
نمونه عدم نظارت مدیران رده بالای ورزش کشور شاید چندان هم دور نباشد. در همین باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس که شاید با اهمیت‌ترین دستگاه‌ها، شرکت‌ها، بخش‌ها یا باشگاه‌های ورزشی کشور محسوب می‌شوند، عدم نظارت کاملاً ملموس است. در نخستین گام عدم نظارت‌ها به این مقوله می‌رسیم که این دو باشگاه شرکت‌های ثبت شده هستند. طبق قانون تجارت هیچکدام از شرکت‌ها نمی‌تواند توسط سرپرست اداره شوند.
 
ماد 106 قانون تجارت می‌گوید وقتی مجمع صورتجلسه‌ای را برای شرکت‌ها تنظیم می‌کند، باید پس از انتخاب اعضای هیئت مدیره، رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل باشگاه نیز انتخاب شوند؛ علاوه بر این مسئله نام تمام اعضای هیئت مدیره و مدیرعامل باید در دفتر ثبت شرکت‌ها به ثبت برسد. پس از ثبت، نام اعضای هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت‌ها باید به اطلاع عموم رسیده و در روزنامه‌ رسمی کشور درج شود. این اتفاقی است که برای استقلال و پرسپولیس رخ نداد و اعضای هیئت مدیره نه ثبت شدند و نه نام‌شان به صورت رسمی در روزنامه‌های رسمی کشور درج شد. حالا چرا وزارت ورزش اعضای هیئت مدیره دو باشگاه را انتخاب کرده، اما در ادامه روال قانونی کار صورت نگرفته، اولین سؤالی است که در راستای عدم نظارت‌ها به وجود می‌آید. با یک جستجوی ساده می‌توان متوجه شد که هنوز نام دو اعضای هیئت مدیره پرسپولیس و استقلال هنوز ثبت نشده‌اند و جالب اینکه با این شرایط قرارداد با اسپانسر بسته و چک‌هایی امضا می‌شود.
 
عرف بر این است که اگر مدیرعامل شرکتی بنا به هر دلیلی (استعفا،‌ برکناری، فوت و...) از سمت خود برود و شرکت فاقد مدیرعامل باشد، قائم مقام یا یکی از اعضای هیئت مدیره باید امور را انجام دهد تا هیئت مدیره، مدیرعامل جدید را انتخاب کند. بنا به ماده 124 و 128 قانون تجارت مدیرعامل باید از بین افراد داخل یا خارج هیئت مدیره انتخاب شود. پس چرا دو باشگاه استقلال و پرسپولیس همچنان با سرپرست اداره شده و مدیران عامل این دو باشگاه معرفی نمی‌شوند، سؤال دیگری است. طبق قانون انجام هر اموری از جمله بستن قرارداد با بازیکن و مربی، بستن قرارداد با اسپانسر و تمام امور مربوط به باشگاه باید با امضای مدیرعامل صورت بگیرد و حالا این خلأ را می‌توان در دو باشگاه دید.
 
بهرام افشارزاده، در باشگاه استقلال با سمت مدیرعامل فعالیت می‌کرد. او پس از اینکه در وزارت ورزش‌وجوانان پست گرفت و مدیرکل حوزه وزارتی شد، عملاً و طبق قانون نمی‌توانست در استقلال هم مدیریت کند، چرا که بحث دو شغله بودن او بار دیگر مطرح شد. مسئله‌ای که بهانه‌ای برای وزیر ورزش شده تا بسیاری از رؤسای فدراسیون‌ها را با این قانون تحت فشار قرار دهد یا بسیاری از کاندیداهای ریاست فدراسیون‌ها را به دلیل دو شغله بودن حذف کند. پس بنا به همین قانون وزیر ورزش نمی‌توانست از افشارزاده هم در وزارت ورزش استفاده کرده و هم اینکه او را به عنوان مدیرعامل باشگاه استقلال حفظ کند. بنابراین افشارزاده از مدیرعامل باشگاه استقلال به سرپرست تبدیل شد. سؤال دومی که در راستای عدم نظارت‌ها مطرح می‌شود، این است که آیا افشارزاده می‌تواند هم در وزارت ورزش‌وجوانان سمتی مهم داشته باشد و هم سکان هدایت یکی از مهم‌ترین باشگاه‌های کشور را در دست بگیرد و آیا اصلاً در شرکت استقلال قانون تجارت رعایت می‌شود که اگر اینطور بود این شرکت نباید با سرپرست اداره شود.
 
در قانون تجارت تاکید شده که شرکت‌ها حتماً باید دارای مدیرعامل باشند. هیئت مدیره می‌تواند بخشی از اختیارات خود را به مدیرعامل تفویض کند نه سرپرست و باید یک نسخه از وظایف و اختیارات تفویض شده به ثبت شرکت‌ها نیز برسد. 
 
در پرسپولیس هم شرایط همین‌گونه است و علی اکبر طاهری به عنوان سرپرست باشگاه فعالیت می‌کند. نکته کلیدی اینجاست که استقلال و پرسپولیس چون شرکت هستند نمی‌توانند با سرپرست اداره شوند اما ظاهراً سرِ مسئولان وزارت ورزش آنقدر شلوغ است که به فکر پرسپولیس و استقلال نیستند چرا که حتماً مسائل مهمتری نسبت به این دو تیم با هواداران میلیونی‌اش وجود دارد.
 
تخلف صورت گرفته در دو باشگاه استقلال و پرسپولیس کاملاً مشهود و ملموس است. شرکتی که زیر نظر وزارت ورزش فعالیت می‌کند و وزیر ورزش رئیس مجمع استقلال و پرسپولیس است. حال اینکه چرا وزارت ورزشی که داعیه رعایت قانون و حرکت بر مدار قانون را دارد و به بهانه رعایت قانون بسیاری از انتخابات فدراسیون‌ها را تحت‌الشعاع قرار داده، چنین تخلفی را مرتکب شده سؤال دیگری است که شاید وزیر ورزش به خوبی بتواند به این سؤال پاسخ بدهد؛ پاسخی که انتظار می‌رود بر اساس قانون باشد.
 


منبع: تسنیم


94/9/16 - 12:15 - 2015-12-7 12:15:13





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 10]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن