تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 9 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم(ص):دانايى سرآمد همه خوبى‏ها و نادانى سرآمد همه بدى‏هاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1846253374




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چرا گوگل می خواهد پردازنده اختصاصی بسازد؟


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
چرا گوگل می خواهد پردازنده اختصاصی بسازد؟




در طول هفته‌های گذشته شاهد انتشار اخباری مبنی بر تلاش گوگل برای ساخت تراشه‌های اختصاصی بودیم. اما چرا گوگل می‌خواهد گام در این مسیر بگذارد.





zoomit.ir - میعاد بافراست: در طول هفته‌های گذشته شاهد انتشار اخباری مبنی بر تلاش گوگل برای ساخت تراشه‌های اختصاصی بودیم. اما چرا گوگل می‌خواهد گام در این مسیر بگذارد. 

تلاش برای توسعه‌ی تراشه‌ها نشان از این دارد که گوگل عزم خود را برای رقابت مستقیم با اپل و کنترل بیشتر بر محصولات خود جزم کرده این در حالی است که اپل سال‌ها است که کنترل تمامی محصولات از نرم‌افزار تا سخت‌افزار را در دست خود دارد.


چرا گوگل قصد ساخت پردازنده‌های اختصاصی خود را دارد؟



تحلیل‌گر تراشه‌، جیم مک گرگور می‌گوید:

  در حالت عادی شاید توجه زیادی به این عنوان شغلی نمی‌کردم چرا که طراحان سیستم گاهی اوقات نیاز به افرادی متخصص در زمینه تراشه نیز دارند.

 با این حال با توجه به روند کنونی جای شگفتی ندارد که گوگل نیز در تلاش برای توسعه‌ی تراشه‌های خود باشد تا بتواند به طور خاص با سرفیس پرو و آیپد پرو رقابت کند.

عنوان شغلی جدید تعریف شده توسط گوگل به طور خاص اشاره به «پردازش تصویر، لرزشگیری ویدیو و پایدار کردن» آن‌ها دارد. این تعریف نشان می‌دهد که گوگل به دنبال افراد متخصص در زمینه‌ی بهینه‌سازی تجربه‌ی فیلم‌برداری دوربین‌ها است.

 به علاوه لغت «پایدار کردن» به طور خاص برای دستگاه‌های قابل حمل مانند گوشی هوشمند و تبلت به کار می‌رود که خود تاییدی بر تلاش گوگل برای طراحی تراشه‌های موبایل است. ناتان بروک وود، متخصص نیمه‌رساناها در این خصوص می‌گوید:

 اگر به پیشروان صنعت ساخت پردازنده‌های نوین مانند اپل و کوالکام توجه کنید، می‌بینید که این شرکت‌ها تمرکز خاصی بر بهبود عملکرد دوربین توسط پردازنده دارند. از طرفی بزرگ‌ترین قسمت فناوری دوربین امکان لرزشگیری و پایدار کردن عکس توسط پردازنده است.

البته امکان دارد گوگل رو به ساخت پردازنده‌هایی با عملکرد محدود بیاورد که توانایی یکپارچه شدن با پردازنده‌های سایر شرکت‌های تولید کننده را داشته باشد. اما به نظر می‌رسد ساخت تراشه‌ای مانند تراشه‌ی A9 اپل که تمامی مراحل ساخت آن، مختص خود شرکت سازنده باشد، گزینه‌‌ای محتمل‌تر پیش پای گوگل است.

چرا گوگل قصد ساخت پردازنده‌های اختصاصی خود را دارد؟


چرا گوگل قصد ساخت پردازنده‌های اختصاصی خود را دارد؟



ساندار پیچای در زمان معرفی پیکسل سی اعلام کرد که این تبلت اولین دستگاهی است که به طور کامل توسط گوگل ساخته شده است. منظور مدیر عامل گوگل این بود که این شرکت به جای رو آوردن به سازندگانی مانند ال‌جی و سامسونگ مراحل ساخت و توزیع محصول را نیز خود بر عهده گرفته است.

با این حال باز هم تبلت پیکسل سی به طور کامل ساخت گوگل نبود. این تبلت مجهز به پردازنده‌ی تگرا ایکس ۱ انویدیا شده که دارای پردازنده‌ی قدرتمند گرافیکی نیز است. همچنین لپ‌تاپ‌های پیکسل ساخت گوگل نیز از پردازنده‌های اینتل بهره می‌برند.

هر چند این پردازنده‌ها بسیار قدرتمند هستند اما به طور قطع گوگل گوشه چشمی به موفقیت اپل با پردازنده‌های اختصاصی دارد تا بتواند خود را بیشتر از پیش مطرح کند. استیو چارنی، متخصص فناوری و سرمایه‌گذار می‌گوید:

 اپل پس از معرفی اولین آیفون رو به ساخت پردازنده‌های اختصاصی خود آورد. تصمیم اپل مبنی بر ساخت پردازنده‌های اختصاصی باعث شد تا این شرکت خود را از رقبا جدا کند. از زمان شروع ساخت پردازنده‌های اختصاصی اپل توانسته:

    کنترل لوازم خود را بر دست گرفته و هزینه‌ی اضافی به سایر سازندگان پرداخت نکند.    پردازنده‌ی A9 خود را به طور کامل بهینه کرده است.  محصولاتی ساخته است که دیگر سازندگان نمی‌توانند از آن کپی کنند، چرا که برای این کار نیاز به پردازنده‌ای همانند پردازنده‌‌های اپل دارند و تولید این پردازنده‌ها نیز به طور کامل در دست اپل است.    افراد با استعداد را به همکاری با اپل ترغیب کرده است.
تبلت پیکسل سی گوگل باید فروش بالایی داشته باشد


چرا گوگل قصد ساخت پردازنده‌های اختصاصی خود را دارد؟



شاید یکی از بزرگ‌ترین مشکلات در زمینه‌ی تولید پردازنده‌ی اختصاصی توسط گوگل این است که برخلاف اپل این شرکت محصولات گسترده‌ای ندارد تا تولید پردازنده توسط گوگل را از لحاظ اقتصادی توجیه کند.

با توجه به هزینه‌های بالا و پیچیدگی‌های زیادی که فناوری و صنعت نیمه‌رساناها دارند، تمایل گوگل برای ساخت پردازنده اختصاصی می‌تواند به معنای افزایش محدوده‌ی محصولات این شرکت و به خصوص پیکسل‌ها باشد.

بروک وود سرمایه‌گذاری اپل در زمینه‌ی تحقیق و توسعه برای ساخت پردازنده‌ی ای ۹ را بین ۵۰ تا ۱۰۰ میلیون دلار تخمین زده است. اما اپل این هزینه‌ را با تولید میلیون‌ها تبلت و گوشی هوشمند جبران می‌کند. بروک وود در این باره می‌گوید:

اگر گوگل موفق به فروش بیش از ده‌ها میلیون دستگاه از محصولات خود نشود، تولید پردازنده از لحاظ اقتصادی برای این شرکت توجیهی نخواهد داشت.

حتی خوش‌بین‌ترین کارشناسان نیز این تعداد فروش را برای تبلت پیکسل سی گوگل متصور نیستند. با این حال گوگل رده‌ی محصولات با نام پیکسل خود را از لپ‌تاپ‌ها به تبلت‌ها نیز گسترش داده و به نظر می‌رسد عزم خود را برای ایفا کردن نقشی تاثیرگذار در بازار لوازم الکترونیکی جزم کرده است. تنها کافی است نگاهی به فروش ۲۰ میلیون دستگاه از دانگل کروم‌کست بیاندازید تا متوجه پتانسیل بالای گوگل در بازار بشوید.

اگر گوگل تصور می‌کند که می‌تواند نقشی بزرک در بازار تبلت‌ها، لپ‌تاپ‌ها و گوشی‌های هوشمند بازی کند به طور قطع ساخت تراشه‌های اختصاصی، می‌تواند تصمیمی معقول از طرف این شرکت باشد.






تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


علم و فناوری

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن