واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی خبر داد: ایجاد 15 هزار فرصت شغلی با تکمیل 600 طرح نیمه کاره در استان مرکزی رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی گفت: حداقل 15 هزار فرصت شغلی جدید با تکمیل 600 طرح نیمه کاره صنعتی در این استان با پیشرفت فیزیکی بالای 50 درصد ایجاد می شود.
۱۳۹۴ يکشنبه ۱۵ آذر ساعت 09:41

به گزارش خبرنگار پانا استان مرکزی، محمدرضا حاجی پور در مراسم معارفه سرپرست اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان خمین افزود: به دلیل تحریم ها کاهش نقدینگی، بازاریابی، ورود کالای مشابه مشکلات بانکی و مطالبات از دستگاه های دولتی ایجاد شده و مهمترین مشکل صنایع استان مرکزی رکود اقتصادی است.
وی ادامه داد: مجموعه مدیریتی استان در پی آن است که با برنامه های هدفمند و بسته های حمایتی موثر، کمر رکود اقتصادی را در تولید بشکند چرا که این مشکلات بر اساس بررسی طرح عارضه یابی صنایع استان مرکزی حاصل شده است.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی اظهار داشت: تاکنون شش هزار و 138 جواز تاسیس واحد صنعتی و تولیدی در استان مرکزی صادر شده و از ابتدای امسال تاکنون نیز 516 جواز تاسیس واحد تولیدی وصنعتی با برآورد سرمایه 42 هزار و 171 میلیارد ریال در استان صادر شده است.
حاجی پور بیان کرد: در صورت تاسیس و راه اندازی این واحدها برای 14 هزار و 359 نفر اشتغال جدید ایجاد می شود.
وی اضافه کرد: استان مرکزی با نرخ بیکاری 10 درصد از استان هایی است که از نظر ایجاد اشتغال و کاهش آمار بیکاری در جایگاه عملکردی خوبی قرار دارد.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی در ارتباط با واحدهای صنعتی نیمه تمام در خمین ابراز داشت: در شهرستان خمین 33 طرح صنعتی با بیش از 50 درصد پیشرفت فیزیکی وجود دارد که در صورت راه اندازی این واحدها، یک هزار و 543 فرصت شغلی فراهم می شود.
حاجی پور خاطر نشان کرد: از ابتدای امسال تاکنون 62 جواز تاسیس واحد تولیدی و صنعتی در خمین صادر شده است که این واحد نیاز به یک هزار و 738 میلیارد ریال سرمایه گذاری دارد.
وی گفت: در صورت راه اندازی این واحدها برای یک هزار و 263 نفر فرصت اشتغال فراهم می شود.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی افزود: خمین گام های مهمی را در مسیر توسعه صنعتی برداشته که برای رونق صنعت این شهرستان همه مسئولان باید تلاش مضاعف کنند.
حاجی پور با اشاره به صنعت پتروشیمی خمین اظهار داشت: در صورت موافقت محیط زیست در ارتباط با رفع آلایندگی، کار واگذاری زمین در شهرک صنعتی برای این واحد انجام و عملیات اجرایی این پروژه بزرگ صنعتی از سر گرفته می شود.
در این مراسم محمد رضا سلیمانی به عنوان سرپرست صنعت، معدن و تجارت این شهرستان معرفی شد و از زحمات محسن بسارده تقدیر شد .
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]