واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۴ آذر ۱۳۹۴ (۱۵:۳۶ب.ظ)
رئيس پليس پايتخت خبر داد: رشد 4 درصدي آمار کشفيات جرايم اينترنتي در پايتخت موج - رئيس پليس پايتخت با اشاره به رشد چهار درصدي آمار کشفيات جرايم اينترنتي در پايتخت تصريح کرد: در اين مدت آمار پروندههاي جرايم اينترنتي 79 درصد و در مدت مشابه سال قبل 75 درصد بود.
به گزارش خبرگزاري موج به نقل از مرکز اطلاع رساني پليس تهران بزرگ، سردار حسين ساجدي نيا با اشاره به اقدام مؤثر پليس فضاي توليد و تبادل اطلاعات تهران بزرگ (فتا) گفت: 723 نفر در ارتباط با جرايم اينترنتي امسال توسط ماموران پليس فتا شناسايي و دستگير شدند.
رئيس پليس پايتخت افزود: از اين تعداد 609 متهم مرد و 114 متهم زن هستند که در هشت ماه از سال جاري در رابطه با پروندههايي که از سوي شکات در خصوص مسائل اقتصادي، اخلاقي و اجتماعي تشکيل شده توسط ماموران پليس فتا تهران بزرگ شناسايي و دستگير شدهاند.
وي با اشاره به رشد چهار درصدي آمار کشفيات جرايم اينترنتي در پايتخت تصريح کرد: در اين مدت آمار پروندههاي جرايم اينترنتي 79 درصد و در مدت مشابه سال قبل 75 درصد بود.
سردار ساجدي نيا گفت: در خصوص وقوع جرائم رايانهاي از جمله برداشتهاي غيرمجاز اينترنتي از حساب افراد، کلاهبرداري، تخريب دادههاي شخصي، نقض حريم خصوصي شهروندان، مزاحمتهاي و اخاذيهاي اينترنتي، در اين مدت نسبت به سال گذشته رشدي نداشتيم.
رئيس پليس پايتخت در خصوص جرايم ارتکابي اين متهمان افزود: تحريف اطلاعات، انتشار صوت و فيلمهاي مستهجن، انتشار فيلم و تصاوير خصوصي افراد، نشر اکاذيب، تهديد، اخاذي و مزاحمتهاي اينترنتي، هک سيستمهاي رايانهاي، فروش کالاهاي غيرمجاز، سايتهاي خلاف عفت عمومي و همسريابي غيرمجاز، برداشت غيرقانوني از حساب مالي افراد، کلاهبرداري، فيشينگ و... از جرايمي هستند که در اين مدت پليس فتاي پايتخت با آن برخورد کرده است.
وي افزود: در هشت ماه از سال جاري 916 پرونده در خصوص جرايم اقتصادي که در فضاي مجازي رخ داده تشکيل شده که با تلاش مهندسان پليس فتاي تهران بزرگ 869 پرونده کشف و 228 متهم مرد و 46 متهم زن که از اين طريق اقدام به برداشت غير مجار اينترنتي از حساب کاربران ميکردند، دستگير شدند.
سردار ساجدي نيا در بخشي از سخنان خود به جرايمي که از طريق شبکههاي اجتماعي در فضاي مجازي روي ميدهد اشاره کرد و گفت: نرم افزارهايي همچون تانگو، اينستاگرام، تلگرام و... که کاربران اطلاعات شخصي و تصاوير خود را بر روي صفحههاي آن قرار داده فضايي را در اختيار هکرها و سارقان اينترنتي قرار ميدهد تا با سوءاستفاده از اين اطلاعات به حريم خصوصي افراد نفوذ و از اين اطلاعات بهرهبرداري نادرست انجام دهند.
سردار ساجدي نيا با تاکيد بر تهديدات و آسيبهاي موجود در فضاي مجازي به خصوص برخي از شبکههاي اجتماعي گفت: فضاي مجازي دنياي بسيار گسترده و با پيچيدگيهاي بسياري است که کاربران آموزش نديده را به سهولت دچار گرفتاري و دردسر ميکند.
وي با تاکيد بر مقوله آموزش و فرهنگسازي در خصوص استفاده از شبکههاي اجتماعي افزود: فناوريهاي نوين در عصر حاضر به دليل جذابيتهاي خاص خود باعث جذب مخاطب بسيار شده و اگر کاربر هدف مشخصي نداشته باشد چه بسا که در دام انحراف و سوءاستفاده افراد فرصتطلب قرار گيرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]