واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۴ آذر ۱۳۹۴ (۱۴:۲۶ب.ظ)
هيچ دستگاه لاغري جايگزين فعاليت ورزشي نمي شود موج - رئيس اداره کارشناسي واردات تجهيزات پزشکي گفت: سال هاست که سازمان غذا و دارو براي کمربندهاي لاغري مجوزي صادر نکرده است، دستگاههايي هم که به صورت موقتي و ناچيز موجب کاهش سايز ميشوند هم بدون مجوز هستند.
به گزارش خبرگزاري موج، عليرضا سليماني با بيان اين مطلب اظهار داشت: اگر منظور از کمربندهاي لاغري آن دسته از کمربندهايي است که با ايجاد لرزش موضعي و پالس الکتريکي باعث کم شدن حجم چربي ميشوند که به صراحت ميتوان اعلام کرد در چند سال اخير مجوزي از سوي اداره کل تجهيزات و ملزومات پزشکي براي ورود آن صادر نشده است.
وي افزود: برخي لوازم ارتوپدي اگر چه به ساپورتهاي لاغري شهرهاند اما خاصيت کمک درماني دارند و موضوع در خصوص آنها متفاوت است ملزوماتي مثل انواع آويزها، زانوبند، مچ بند، گردن بند و بهويژه شکم بندهايي که جهت وضعيت استقرار کمر و مراقبت بعد از زايمان مورد استفاده قرار ميگيرد داراي مجوز بوده ميباشند اما نکته اي که درباره آنها وجود دارد اينکه مصرف کنندگان اين اقلام بايد براي اطمينان از اصل بودن مورد مصرفي خود از طريق سايت اداره کل تجهيزات پزشکي (imed.ir) که مرجع مورد وثوق دانشگاهي و مراکز بيمارستاني است بر مبناي نام شرکت يا محصول اقدام به شناسايي آنها نمايند.
اين مقام مسوول در سازمان غذا و دارو همچنين اضافه کرد: مصرف کنندگاني که از اين طريق اقدام به رديابي اصالت محصول خود ميکنند به راحتي ميتوانند از نمايندگيهاي معتبر و شرکتهاي توزيع کننده، محصول اصيل و غير اصيل را شناسايي کنند.
وي با اشاره به دقت در فاکتور فروش و برگه ضمانت دستگاه به عنوان راه ديگر شناسايي اصالت تجهيزات مورد نظر خاطرنشان کرد: از روي شماره سريال دستگاه و استعلام آن در سايت تجهيزات پزشکي ميتوان نسبت به صحت و سقم مجوز واردات صادره اطمينان حاصل نمود.
سليماني در بخش ديگري از سخنانش گريزي هم به برخي تبليغات در روزنامه ها، مجلات و اينترنت و شبکههاي ماهواره اي در خصوص کمربندهاي لاغري زد و تاکيد کرد: کسي نميتواند ادعا کند که بدون زحمت و صرفاً با استفاده از کمربندهاي به اصطلاح به لاغر کننده ميشود راحت سرجاي خود نشست و چربيهاي اضافي را آب کرد.
وي با تشريح چگونگي عملکرد دستگاههاي مذکور تصريح کرد: عموم اينها با استفاده از دو مکانيسم لرزش موضعي يا ايجاد حرارت، به صورت موقتي آنهم در حدي ناچيز چربيهاي زيرجلدي را جا به جا و يا از طريق تبخير آب ميان بافتي ناحيه زير کمربند ميکنند و باعث کاهش سايز ميشوند.
رئيس اداره کارشناسي واردات تجهيزات پزشکي سازمان غذا و دارو در پايان با تاکيد بر اينکه اين کمربندها تاثيري روي کاهش سايز و وزن بدن ندارند و دل بستن به اينگونه وسايل کاملاً اشتباه است، يادآور شد: دستگاههايي آماتوري موجود در بازار که خيلي هم روي آنها تبليغ ميشود به هيچوجه در خصوص ادعاي خود صادق نيستند، بنابراين و ميتوان گفت براي کاهش منطقي وزن هيچ چيز نميتواند جايگزين فعاليت ورزشي شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]