واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: نماینده مردم مراغه و عجبشیر در مجلس شورای اسلامی: شرایط جسمانی 15 درصد افراد جامعه را محدود کرده است نماینده مردم مراغه و عجبشیر در مجلس شورای اسلامی گفت: حدود 15 درصد از افراد جامعه به علت شرایط جسمانی از محدودیت برخوردار بوده که این تعداد رقم قابل توجهی است.
۱۳۹۴ شنبه ۱۴ آذر ساعت 12:10
به گزارش خبرنگار پانا از آذربایجان شرقی،مهدی دواتگری، درآیین برگزاری 12 آذر روز جهانی توانجوها افزود: این روز یادآور توجه به توانجوهایی است که به علت برخی شرایط جسمانی از محدودیت هایی برخوردار هستند اما اراده و عزم آن ها برای توانمند سازی خود نشان دهنده قدرت آن ها است.
وی اظهارکرد: قانون حمایت از توانجوها برنامه ای جامع برای حمایت از این افراد دارای محدودیت بوده و اگر مسئولان به آن توجه بیشتری کنند بسیاری از مشکلات آن ها مرتفع می شود.
نماینده مردم مراغه و عجب شیر در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: تدوین برنامه ششم توسعه هم اکنون توسط دولت در حال تدوین بوده و اگر فعالان و نخبه های جامعه نیازهای خود را به نماینده های مجلس پیشنهاد دهند، مجلس شورای اسلامی می تواند این کاستی ها را در بررسی برنامه ششم توسعه قرار دهد تا با تصویب آن گامی در جهت جبران آن ها برداشته شود.
دواتگری ادامه داد: در ابتدای سال جاری با حضور رییس سازمان بهزیستی کشور در این شهرستان مقرر شد که شهرداری با تحویل زمین برای کانون جامعه توانجوها زمینه احداث این کانون را فراهم کند و مدیریت شهری باید پیگیر این مساله باشد.
وی خاطرنشان کرد: به منظور احداث مرکز خرید و فروش تولیدات صنایع دستی و توانمندی های توانجوها، دست اندرکارهای شهرستان باید آن را از مسئولان استانی پیگیری کنند تا نسبت به تدوین و اجرای آن اقدام شود.
عضو شورای اسلامی مراغه و شورای حمایت خیران از توانجوها نیز در این جلسه گفت: قدرت فعالیت این گونه افراد در برخی مواقع بیشتر از افراد معمولی بوده ولی برخی محدودیت ها موجب کم شدن قدرت و توانایی آنان شده است.
مرتضی باستانی افزود: بهزیستی تمامی توان خود را برای حمایت از این گونه افراد اعمال می کند ولی برای توانمند سازی آن ها باید خیران وارد این عرصه شوند.
وی اظهار کرد: احداث مرکز خرید و فروش تولیدات این توانجوها از اهم نیازهای این شهرستان بوده که می توان با ایجاد آن، توانجوها را در بسیاری از خدمات حمایتی بی نیاز کرد.
رییس هیات مدیریه انجمن جامعه توانجوهای مراغه نیز در این آیین گفت: توانجوها قشر بزرگی از این جامعه هستند که با اجرای قانون حمایت از آنان می توان به بسیاری از نیازهای این قشر پاسخ داد.
محمد طهماسبی افزود: اجرا نشدن قانون سه درصد اشتغال و ماده 20 قانون جامع توانجوها (مناسب سازی معابر) از مهم ترین قوانینی بوده که در این شهرستان به آن کمتر توجه شده است.
وی اظهارکرد: انجمن جامعه توانجوهای مراغه از سال 1377 فعالیت خود را آغاز کرده و هم اکنون دارای 770 نفر تحت حمایت شامل 500 عضو و 270 توانجویی معرفی شده از سازمان بهزیستی است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 11]