واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۴ آذر ۱۳۹۴ (۱۱:۳۹ق.ظ)
موسسه تحقيقات LNG براي فعاليت مجوزهاي لازم از وزير نفت دريافت کرد موج - موسسه تحقيقات LNG، فعاليت خود را پس از دريافت مجوزهاي لازم از وزير نفت و هيأت مديره شرکت ملي گاز ايران آغاز و نخستين جلسه آن نيز برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري موج، مدير پژوهش و فناوري شرکت ملي گاز ايران اظهار کرد: رياست اين موسسه را علي وطني، معاون علمي و پژوهشي معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري بر عهده داشته و از طرف شرکت ملي گاز ايران نيز سه نماينده در آن حضور دارند.
سعيد پاک سرشت با بيان اينکه درصدد هستيم نخستين طرح ملي براي ايجاد پايلوت ميني LNG را با همکاري معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري اجرا کنيم، افزود: پيشنهاد اين طرح در ستاد توسعه نفت و گاز معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري مطرح و موافقتهاي اوليه آن را دريافت کردهايم.
وي اعلام کرد: با تحقق اين موضوع شاهد ايجاد و تولد يک موسسه تحقيقاتي به صورت تخصصي در حوزه LNG هستيم که فعاليت خود را در مرحله نخست با ميني LNG آغاز خواهد کرد.
پاک سرشت با بيان اينکه اين موضوع يکي از نيازهاي صنعت گاز بوده و پيوندي بين يک نياز صنعتي و فناوري از يکسو و حوزه دانشگاه از سوي ديگر است، افزود: وظيفه اين موسسه با توجه به سياستهايي که وزارت نفت در زمينه ايجاد مراکز تحقيقاتي و تخصصي دارد، پر کردن خلأ ارتباطي بين دانشگاه و صنعت است.
وي اعلام کرد: اين موسسه به صورت خاص، مديريت شبکه بازيگران LNG را با همکاري دانشگاه تهران بر عهده دارد.
به گفته پاک سرشت، دانشگاهها نقش بسيار مهمي در زمينه تربيت نيروي متخصص، جهتدهي به پاياننامههاي تحصيلات تکميلي دانشجوها و تعريف پاياننامهها بر اساس نياز واقعي صنعت دارند.
مدير پژوهش و فناوري شرکت ملي گاز ايران با بيان اينکه داشتن متولي ملي براي مشخص کردن نقش شرکتها و سازندگان بسيار مهم است، يادآور شد: بخش زيادي از اين فعاليت، ارتباط با سازندهها و توانمندسازي شرکتهايي است که داراي زيرساختهاي قوي هستند تا به سازنده تجهيزات کليدي بدل شوند.
به گفته پاک سرشت، شرکت ملي گاز ايران نيز در اين زنجيره بايد تقاضا ايجاد کند.
وي تأکيد کرد: تا کنون مذاکراتي با معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري انجام شده تا به صورت مشترک اين نقش را ايفا کنيم.
مدير پژوهش و فناوري شرکت ملي گاز ايران با بيان اينکه هدف اصلي اين موسسه، توسعه فناوريهاي مرتبط با LNG است، تصريح کرد: اين موسسه با ايجاد ارتباط با شرکتهاي دانشبنيان خارجي، بخشي از دانش فني مورد نياز اين طرح را با همکاري و همفکري شرکتهاي داخلي وارد ميکند.
وي ادامه داد: ايجاد توانمندي طراحي و مهندسي از يکسو و توانمندي سازي سازندگان داخلي از سوي ديگر از جمله فعاليتهاي کليدي اين موسسه به شمار ميرود.
مديرعامل شرکت ملي گاز ايران نيز پيشتر گفته بود: جمهوري اسلامي ايران بر اساس مذاکرات انجام شده تا سه سال آينده پنج پروژه آلان جي را راهاندازي خواهد کرد و سهم خود را در تجارت جهاني گاز افزايش ميدهد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]