واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: اشراف اطلاعاتي نداجا در شمال اقيانوس هند کامل است
فرمانده نيروي دريايي ارتش گفت: اشراف اطلاعاتي نيروي دريايي ارتش در منطقه گشتزني در شمال اقيانوس هند صددرصدي است و ما تمام تحركات را رصد ميكنيم.
به گزارش تسنيم، سه دستاورد جديد و بهينهسازي شده نيروي دريايي ارتش جمهوري اسلامي ايران طي مراسمي و با حضور امير دريادار حبيبالله سياري فرمانده نيروي دريايي ارتش و جمعي از مسئولان استاني هرمزگان در منطقه يكم نيروي دريايي ارتش عملياتي شد.
ناو جمهوري اسلامي ايران تنب، بالگرد ضدزيردريايي مدل SH- 3D و هواپيماي ترابري فوكر مدل F- 27 دستاوردهايي بودند كه بعد از تعميرات اساسي و بهينهسازي به ناوگان نيروي دريايي ارتش ملحق شدند.
ناو تُنب شناوري پشتيباني رزمي است كه از قابليت پياده كردن نيرو، حمل بالگرد، تانك و نفربر برخوردار است.
اين شناور 3هزارتني در سال 1364 به نيروي دريايي ملحق شد. فرآيند تعميرات اساسي و بهينهسازي و سازمانههاي شناور موصوف، در خردادماه سال 91 آغاز و اينك پس از 32 ماه با صرف 2 ميليون و 425 هزار نفر ساعت كار مفيد به ناوگان جنوب نداجا ملحق شده است.
در روند تعميرات اين شناور 13 هزار و 750 قطعه حساس و مهم بوميسازي، 7 هزار و 800 قطعه معيوب تعويض، 232 سامانه تعميرات اساسي، 8 هزار و 541 متر كابلهاي الكتريكي و الكترونيكي و 3 هزار و 750 متر خطوط لولهكشي در سايزهاي مختلف تعويض و بيش از 96 سامانه بهينهسازي شده است. مأموريت اصلي بالگرد SH- 3D انجام عمليات ضدزيردريايي است. توانايي حمل موشك و اژدر را داراست و معروف به سلطان درياست و داراي قابليت نقل و انتقال نفرات، مراقبت از خطوط دريايي ريزش و پرش چترباز و غواص، آمبولانس هوايي، گارد ساحلي، امداد و نجات و شناسايي زيردريايي است.
همچنين مأموريت اصلي هواپيماي F- 27 انجام عمليات ترابري است. هواپيماي F- 27 ملقب به دوستي داراي قابليتهاي نقل و انتقال نفرات، گشت دريايي، ريزش چترباز، آمبولانس هوايي، گارد ساحلي، امداد و نجات و حمل بار و تجهيزات است. اين هواپيما در سال 71 به ناوگان بالثابت نداجا ملحق و پس از پنج مرحله تعميرات اساسي در سال 76 بهعلت اتمام ساعت پرواز در شركت هواپيمايي آسمان زمينگير شد.
امير دريادار حبيبالله سياري فرمانده نيروي دريايي ارتش جمهوري اسلامي ايران در مراسم الحاق سه دستاورد جديد اين نيرو به ناوگان جنوب نداجا، با اشاره به ديدار فرماندهان نيروي دريايي با حضرت آيتالله خامنهاي فرمانده معظم كل قوا، گفت: حضرت آقا در اين ديدار يك جمله كليدي فرمودند و نقشه راه ما نيز همان خواهد بود. ايشان فرمودند دسترسي به جايگاه متناسب با شأن تاريخي ملت ايران و جمهوري اسلامي ايران از وظايف و مأموريتهاي نيروي دريايي است و بر همين اساس آينده و چشمانداز ما همين بيان معظمله خواهد بود.
وي افزود: ما تمام هدف و تلاش خود را بر اين هدف معطوف كرده و خواهيم كرد و بايد متوجه باشيم كه مسئوليت سنگيني در اين راستا بر دوش ما قرار دارد. دريادار سياري با اشاره به مأموريت تجهيزات محور نداجا گفت: ما براساس اين چشمانداز مأموريت خود را تا مدار 10 درجه امتداد دادهايم و قطعاً براي ادامه اين راه بايد تجهيزات مورد نياز را فراهم كنيم.
فرمانده نيروي دريايي ارتش عمردهي انقلابي به تجهيزات و ساخت تجهيزات جديد را دو هدف اساسي نيروي دريايي دانست و گفت: بايد پس از صرف عمر قانوني تجهيزات تلاش مجددي كنيم تا به تجهيزاتي كه فرسوده شدهاند عمر انقلابي بدهيم. اينكه يك هواپيما يا بالگرد ما پس از 18 سال عملياتي ميشود، يعني اينكه يك عمر انقلابي به آن داده شده است. دريادار سياري با بيان اينكه نيروي دريايي ارتش تمام تحركات دشمنان را در شمال اقيانوس هند رصد ميكند، گفت: اشراف اطلاعاتي ما در مناطق گشتزني صددرصدي است و به جرئت ادعا ميكنيم كه به جايگاهي رسيدهايم كه آمادگي داريم در برابر هر تهديدي بايستيم و به هيچكس اجازه ندهيم كه با زيادهخواهي به منافع جمهوري اسلامي ايران تعرضي داشته باشد.
منبع : روزنامه جوان
تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۳۹۴ - ۱۷:۱۸
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 9]