تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):منزلت مردم را در نزد ما، از اندازه روايتشان از ما بشناسيد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860850096




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

روسیه پروازهای چارتر به ترکیه را ممنوع کرد


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
روسیه پروازهای چارتر به ترکیه را ممنوع کرد




معاون اول نخست‌وزیر روسیه اعلام کرد که مسکو، گردشگری و پروازهای چارتر به ترکیه را متعاقب حمله جنگنده ترکیه به جنگنده روس، ممنوع اعلام می‌کند.





خبرگزاری افرس: «ایگور شووالوف» معاون اول نخست‌وزیر روسیه روز دوشنبه (امروز) اعلام کرد که روسیه فروش بسته‌‌های تور به ترکیه را ممنوع کرده است و همچنین تمامی پروازهای چارتری به ترکیه نیز ممنوع شده است.

بنا به گزارش اسپوتنیک، شووالوف در اینباره گفت: «فروش تمامی بسته‌های گردشگری به ترکیه خیلی فوری به طور کارآمدی متوقف می‌شود. پروازهای چارتر به ترکیه به جز آندسته از پروازهایی که برای بازگرداندن گردشگران روس از ترکیه مورد استفاده قرار می‌گیرند، ممنوع می‌شود».

وی در ادامه افزود: «کنترل‌های بیشتر بر پروازهای معمول بین دو کشور صورت می گیرد تا از اقدامات امنیتی لازم اطمینان حاصل شود».

معاون نخست‌وزیر روسیه ادامه داد که تحریم‌های روسیه علیه ترکیه بر قراردادهایی که قبل از ۳۱ دسامبر ۲۰۱۵ به امضا رسیده و همچنین محصولات صنعتی تأثیر نخواهد گذاشت.

وی به «دیمیتر مدودف» نخست‌وزیر ترکیه در حین نشست کابینه گفت: «این قراردادهای ساخت که در حال حاضر در دست اجرا است و قراردادهایی که قبل از ۳۱ دسامبر سال جاری میلادی به امضا درآمده است شامل تحریم‌ها نمی‌شود و کارگران ترکیه احتمالاً به فعالیت‌های خود بر روی این پروژه‌های ساخت ادامه خواهند داد. برای قراردادهای جدید که برای بعد از اول ژانویه ۲۰۱۶ است، چنین آزادی‌هایی وجود ندارد و می‌بایست دولت برای آنها مجوز خاص صادر کند».

شووالوف ادامه داد: «ما احتمال استفاده از اتباع ترکیه در پروژه های ساخت که در روسیه در حال اجرا است، نادیده نمی‌گیریم اما این افراد تحت کنترل بسیار شدید هستند».

ارائه نظام روادید با ترکیه به مفهوم محدود شدن ورود اتباع ترکیه به روسیه نمی‌باشد و ایگور شووالوف در اینباره گفت: «طبق دستور رئیس‌جمهور، نظام روادید با اتباع ترکیه به مفهوم لزوم دریافت روادید برای بازدید از روسیه است».

روز ۲۴ نوامبر سال جاری میلادی، یک جنگنده سوخو ۲۴ در سوریه در حین یک عملیات ضدتروریستی علیه داعش توسط یک جنگنده اف ۱۶ ترکیه سرنگون شد. ترکیه مدعی است که جنگنده روسیه حریم هوایی کشورش را نقض کرده است اما روسیه تأکید دارد که حریم هوایی ترکیه را نقض نکرده است.

«دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین روز شنبه هفته جاری گفت که سرنگون شدن جنگنده سوخو ۲۴، خسارات سنگینی را به روابط دو جانبه مسکو و آنکارا وارد آورده است و اواخر همان روز مسکو یک سری تحریم‌های اقتصادی علیه ترکیه تحمیل کرد.






تاریخ انتشار: ۰۹ آذر ۱۳۹۴ - ۱۶:۱۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن