واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: در صورت تصويب بودجه2هزار ميليارد توماني در مجلس وزير نيرو: تمامي استانها براي خسارت ناشي از خشكسالي تحت پوشش قرار ميگيرند
خبرگزاري دانشجويان ايران - ساري
سرويس: انرژي
وزير نيرو گفت: باتوجه به خشكسالي سال جاري فعلا پنج ميليون متر مكعب آب سد لار براي استفاده كشاورزان روانه مازندران شده است.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سيد پرويز فتاح در بازديد از سد انحرافي هزار سنگر به آمل در جمع خبرنگاران بابت پرداخت هزينههاي زياد مطالعاتي احداث سد منگل كه از مصوبات سفر رياست جمهوري بوده است گفت: مهم، احداث اين سد است نه هزينههاي انجام شده و اگر هم براي مطالعات آن هزينههاي زيادي شده جاي دوري نرفته است.
وي افزود: مشكل ما در مواردي است كه براي مطالعات اجراي پروژهها هزينهاي انجام نمي شود و ناچارا اين پروژها به صورت نيمه كاره در دست نظام مي ماند.
فتاح با اشاره به اينكه مطالعات خوبي در مسير هراز براي احداث سد منگل انجام گرفته است خاطرنشان كرد: بند انحرافي هزار سنگر آمل در صورت احداث سد منگل مي تواند توزيع و تنظيم آب تا محدوده90 كيلومتر به سمت شمال از اين شهرستان را تحت پوشش قرار دهد.
وزير نيرو با تاكيد بر اينكه مطالعات احداث سدها و مكان گزيني آنها به تامل نياز دارد گفت: خوشبختانه پس از مطالعه همه گزينهها در مسير هراز منطقه منگل را براي احداث سد انتخاب كرديم.
وي اين انتخاب را براساس نظرات كارشناسي و منطق فني عنوان كرد و افزود: دغدغههاي نهايي زيست محيطي ناشي از احداث اين سد با حضور غير رسمي رييس سازمان محيط زيست در منگل بررسي شد و خوشبختانه يافتههاي قبلي اين سازمان مورد تاييد قرار گرفت.
فتاح با بيان اينكه وزارت نيرو اسنادي را براي انطباق اين سد با شرايط زيست محيطي به سازمان محيط زيست ارائه خواهد كرد، ادامه داد: در رابطه با احداث جاده انحرافي هراز نيز وزير راه نكاتي را به ما ارئه داده كه قطعا رعايت مي كنيم.
وي نهايي شدن احداث اين سد را منوط به طي شدن روال اداري دانست و گفت: سعي مي كنيم با هماهنگي مجلس، وزارت راه و سازمان محيط زيست احداث اين سد هرچه زودتر آغاز شود.
وزير نيرو گفت: توزيع آب براي كشاورزان مازني فقط به اين مقدار محدود نشده و در شرايط نياز آبي آنها به تدريج مقدار بيشتري را روانه زمينهاي زراعي مي كنيم.
وي در پاسخ به اين سوال كه چرا مازندران در ليست 14استان خسارت ديده ناشي از خشكسالي قرار نگرفت گفت: اعلام اين آمار از سوي سازمان هواشناسي كشور و آنهم در ماه فروردين كه افق بارش بهاره مشخص نبود ارائه شد تا براي توزيع 250 ميليارد تومان اعتبار اضطراري مقابله با خشكسالي برنامهاي را در دستور كار خود قرار دهيم.
فتاح با بيان اينكه مازندران هم بزودي در ستاد خشكسالي كشور جزء ليست استانهاي خسارت ديده قرار مي گيرد افزود: اميدوارم با تصويب بودجه دو هزار ميليارد توماني در مجلس هشتم كه قرار بود در مجلس قبلي به تصويب برسد بتوانيم تمامي استانها را براي خسارتهاي ناشي از خشكسالي تحت پوشش قرار دهيم.
وي در پاسخ به خبرنگار ايسنا كه چرا از اعتبار 20 ميليارد توماني وزارت نيرو براي مقابله با خشكسالي، ريالي به مازندران نرسيد؟ گفت: اين قضيه تا آنجائي كه بر عهده من بود بررسي شد تا يك وشش دهم اين اعتبار در اختيار استان قرار گيرد.
انتهاي پيام
شنبه 11 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 182]