تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 12 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):زكات قدرت، انصاف است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1836951558




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عنوان توليت، بدون داشتن اختيارات معني ندارد


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۸ آذر ۱۳۹۴ (۱۳:۴۵ب.ظ)
سخنان صريح وزير بهداشت خطاب به مخالفان تحول؛ عنوان توليت، بدون داشتن اختيارات معني ندارد موج - وزير بهداشت در اظهاراتي مفصل به ارائه پاسخ به مخالفان طرح تحول نظام سلامت و برخي شائبه‌هاي مطرح شده پرداخت و تأکيد کرد: سازمان تأمين اجتماعي براي پرداخت بدهي‌هاي خود به وزارت بهداشت، کمبود منابع و اعتبار ندارد.
به گزارش خبرگزاري موج، سيد حسن هاشمي در بيست و دومين مجمع عمومي انجمن اسلامي جامعه پزشکي کشور با اشاره به بحث سلامت و مطالبي که اين روزها درباره طرح تحول سلامت مطرح است، گفت: بايد هم از مردم به دليل حضور در انتخابات 24 خرداد و انتخابشان و همچنين از منتخب مردم به خاطر وفاداري به آنچه که وعده داده بود که يکي از آن‌ها حمايت از حقوق مردم در حوزه سلامت بود، تشکر کنم.
وي بحران دارو و مشکلات ناشي از آن و همچنين عقب ماندگي وزارت بهداشت در پرداخت‌ها هنگام آغاز به کار دولت يازدهم را مورد اشاره قرار داد و گفت: به عنوان مثال در اول کار دولت عليرغم آنکه مردم بايد دارو را گران‌تر مي‌خريدند، دارو در دسترس هم نبود. بر اين اساس در يکصد روز نخست فعاليت دولت، تيم مربوطه مشغول رفع اين مشکلات شد و تيمي ديگير هم در صدد طراحي طرحي بودند که بتوان بخشي از مطالبات را به انجام رساند.

براي "تحول سلامت" يک شبه فکر نشد
هاشمي با بيان اينکه آن طور نيست که يک شبه درباره طرح تحول سلامت فکر کرده باشيم، افزود: مشکلات مردم در حوزه سلامت بر کسي پوشيده نيست. اين مشکلات پيش از اين هم گفته شده بود، اما گوش شنوايي وجود نداشت. از طرفي کساني که در اين دولت کار را در دست گرفتند، از پشت ميز دانشگاه نيامده بودند و اطلاعات و تجربه دارند. همچنين افراد بين‌المللي به عنوان مشاور انتخاب شدند. در اين راستا طرحي طراحي شد که البته عنوان "تحول" را ما به آن نداديم بلکه اين عنوان در دولت پيشنهاد و تصويب شد و بارها گفته‌ام "تحول" ادعاي زيادي است و به زمان و عزم ملي بسيار زيادي نياز دارد.
وي با اشاره به آغاز اجراي طرح تحول نظام سلامت از 15 ارديبهشت 93 افزود: در ابتداي کار تصور مي‌شد اگر دولت، مجلس و بيمه‌ها حمايت و همکاري نکنند، ابزار و لوازم اين کار معطل خواهد ماند؛ مثل همه طرح‌هايي که در کشور آغاز شد و بعد از مدتي سياستگذاران از آن‌ها حمايت نکردند. به همين دليل تا جايي که ممکن بود تضمين‌هاي لازم را براي طرح تحول سلامت گرفتيم که البته مدارک آن هم موجود است.

هنر برخي دوستان از روز اول مخالفت بود
هاشمي تصريح کرد: شرايط آن زمان مثل يک بيمار تصادفي بود که وقتي روي تخت مي‌آيد، ابتدا مجبوريد طحال و بخشي از معده را برداريد و ممکن است مجبور شويد خون مانده هم تزريق کنيد و از داروهايي استفاده کنيد که در شرايط عادي استفاده نمي‌شوند. بعضي از دوستان از روز اول هنرشان در اين بود که مخالفت کرده تا بلکه کسب رأي کنند، بيشتر ديده شوند يا شايد هم حداقل کم اطلاع‌اند.
وي افزود: برخي‌ها بويژه کساني که مولفه‌ها، پول و اختيار دستشان بود مدام اين حرف‌ها را تکرار مي‌کنند که طرح تحول بي‌مقدمه است و به سرنوشت بقيه طرح‌ها دچار مي‌شود. طبيعي است شما که اختيار داريد و پول دستتان است اگر حمايت نکنيد و سنگ اندازي کنيد، هر طرح ديگري هم که باشد با شکست مواجه خواهد شد.
وزير بهداشت ادامه داد: در هر حال با شرايط حوزه سلامت به نظر مي‌رسيد انجام اقداماتي لازم است ولو اينکه آسيبي هم کنارش باشد؛ مهم اين بود که رضايتمندي مردم به طور نسبي تأمين مي‌شد؛ چراکه ايران جزو معدود کشورهايي است (جزو 35 تا 36 کشور دنيا) که پرداخت از جيب مردم در حوزه سلامت به شدت بالاست. در منطقه خودمان نيز تقريباً بهترين رتبه‌مان از حدود 12 است.
وي افزود: هرچند که در مقايسه با اول انقلاب خيلي اتفاقات افتاده که عمده آن به واسطه باسواد شدن مردم و بخشي هم به دليل فراهم شدن زيرساخت‌ها در شهرها و روستاهاست، اما اکنون شرايط خوبي نداريم و بايد اقدامي شروع مي‌شد؛ چراکه به شرايط بحراني رسيده بوديم. در هر حال اين طرح شروع شد و اکنون اگر بناست حمايت کنند، مشخص است که ادامه مي‌يابد و اگر بناست دولت و مجلس حمايت نکنند باز هم طبيعي است که زمين مي‌خورد. بنابراين کساني که آرزومندند اين طرح شکست بخورد مي‌توانند در اين دو بخش وقت بگذارند.

امکان برگشت به عقب نيست
وزير بهداشت در عين حال تاکيد کرد: آنچه من متوجه آن هستم اين است که امکان برگشت به عقب نيست؛ چراکه تازه بخشي از حقوق مردم محقق شده است. سياستمداراني در دولت و مجلس بودند که فکر مي‌کردند سلامت چه فايده‌اي دارد و هر چه در اين حوزه هزينه شود، پول در چاه ريختن است؛ چراکه در توليد نقشي ندارد. اين در حالي است که امروز کساني که اقتصاد را مي‌فهمند مي‌دانند که انسان سالم، محور توسعه است. طبيعي است که افراد بايد سالم باشند.
هاشمي ادامه داد: امروز مطالبه‌گري مطالبه مردم شده است و ديگر از بيان ما گذشته است. مردم انتظار دارند، راهي هم براي بازگشت به عقب نيست و هر دولت و مجلسي بيايد بايد ادامه دهد. اين زنجيره هنوز در مقدمه است و معتقديم چندين دولت و مجلس بايد بيايند و بروند و مسير را گم نکنند تا سلامت محقق شود.
وزير بهداشت در پاسخ به برخي اظهارات مبني بر اجراي عجولانه طرح تحول نظام سلامت، گفت: برخي از آقايان شبهه‌اي ايجاد مي‌کنند که اين طرح عجولانه شروع شد، منابع آن درست پيش بيني نشد و اکنون به دليل تقاضاي القايي، هزينه‌هاي بيمه‌ها افزايش يافته است. در پاسخ بايد گفت، آن زمان که ما طراحي طرح را انجام مي‌داديم، در مباحث مالي افرادي که سررشته دارند، حضور داشتند؛ هم از داخل وزارت بهداشت و هم خارج از آن و همچنين بيمه‌ها که مي‌خواستند هزينه‌ها را متقبل شوند. امروز يک سال و نيم از اجراي طرح تحول نظام سلامت مي‌گذرد و نسبت به آنچه که پيش بيني مي‌کرديم هزينه‌هايمان کمتر است.

تأمين اجتماعي کمبودي به لحاظ اعتبارات درماني ندارد
وزارت بهداشت هزينه اضافه به بيمه‌ها تحميل نکرد
هاشمي در اين راستا ادامه داد: اولاً تأمين اجتماعي هيچ کمبودي از نظر اعتبارات ندارد؛ پولي که مردم بابت حق بيمه مي‌دهند اگر به بخش درمان بيايد، نه تنها در درمان کسري نخواهد داشت بلکه اضافه هم دارد. مشکل تأمين اجتماعي آن است که بالاخره مستمري‌بگير و صندوق‌هاي بازنشستگي و ... دارد. اما مساله اين است که اين‌چنين مسايلي ربطي به طرح تحول ندارد و مشکلي است از جايي ديگر. بنابراين ما هيچ هزينه‌اي به بيمه تحميل نکرديم.

پول تحول به جيب پزشکان نرفت
وي درباره اعتبارات سازمان بيمه سلامت ايرانيان نيز گفت: بارها گفته‌ام که کتاب تعرفه‌ها حمايت از پزشکان نيست، اما بعضي‌ها مغزشان منجمد است و بنا ندارند باور کنند و مدام مي‌گويند پول طرح تحول در جيب پزشکان رفته است؛ اين ظلم مضاعف است به جامعه پزشکي.
هاشمي در توضيح اجراي کتاب تعرفه‌ها افزود: مشخص بود که بيمارستان‌ها همه ضرر مي‌دهند و همه ورشکسته‌اند. از طرفي بحث دريافت‌هاي غيرقانوني را شاهد بوديم و طبيعي بود که اين دريافت‌ها خارج از قاعده بود و اسمش را مي‌گذاشتند زيرميزي. بنابراين به دو منظور کتاب تعرفه‌ها اصلاح و اجرا شد؛ نخست اينکه بيمارستان‌ها از ورشکستگي نجات يابند؛ به طوري که اگر طرح دقيق اجرا شود و بيمه‌ها و دولت به تعهداتشان عمل کنند بالاي 80 درصد بيمارستان‌ها ترازشان مثبت شده و به عنوان واحد اقتصادي عمل کنند. از طرف ديگر با اجراي اين کتاب پرداخت از جيب مردم کاهش مي‌يافت.

کتاب تعرفه‌ها، بيمه سلامت ايرانيان و 2 اشتباهي که رخ داد
وزير بهداشت افزود: بيمه سلامت ايرانيان براي اجراي اين کتاب، 1000 ميليارد تومان درخواست کرد. به همين منظور سازمان مديريت در سال گذشته اعتباراتشان را 66 درصد افزايش داد. بابت پوشش خدمات در شهرها و روستاها (خدمات بستري در شهرها با فرانشيز شش درصدي و در روستاها با فرانشيز سه درصدي)، نهايتاً مقرر شد 1850 ميليارد تومان از بودجه‌اي که داشتيم در اختيار بيمه سلامت ايرانيان قرار گيرد. همچنين مقرر شد که سالانه 100 ميليارد تومان هم به بيمه نيروهاي مسلح بدهيم.
وي ضمن اشاره به مشکلات دولت در تخصيص اعتبارات، ادامه داد: اکنون بيمه سلامت ايرانيان هم با رقمي که بايد تا کنون هزينه مي‌کرده، بسيار فاصله دارد. در اين ميان دو اشتباه اتفاق افتاد؛ به عقيده من برخي آقايان احساساتي شدند و گفتند دارا و ندار را بيمه کنيد؛ اين در حالي است که پيشنهاد و مصوبه دولت چهار تا پنج دهک اول بود و براي پوشش بيمه‌اي پنج ميليون نفر، 550 ميليارد تومان پيشنهاد شده بود و از طرفي قرار بود اين پوشش بيمه‌اي فقط براي بستري باشد. اما حدود 10.5 ميليون نفر بيمه شدند.
وزير بهداشت افزود: از طرف ديگر سرانه‌اي که ما براي پنج ميليون نفر در نظر گرفته بوديم، 16 هزار تومان به ازاي هر نفر بود و سرانه‌اي که الان بابت هر نفر از اين 10 و نيم ميليون نفر بايد بگيرند، 32 هزار تومان است؛ اين چنين شد که سازمان بيمه سلامت دچار کسري شد که البته قابل پيش بيني بود. در هر حال اين موضوع بايد اصلاح شود؛ يا بايد دولت براي 10 و نيم ميليون نفر اعتبار بگذارد يا بايد بازگرديم به آنچه که از اول پيشنهاد کرديم؛ به طوري که افراد متمول حذف شوند و دفترچه‌ها هم صرفا براي پوشش خدمات بستري باشد.
وي ادامه داد: بي‌ترديد دولت براي اين گرفتاري فعلي راه چاره دارد و براي ادامه آن هم دولت تصميم خواهد گرفت. براي دولت هيچ جاي نگراني درباره ادامه طرح تحول نيست؛ اما اينکه عده‌اي آن هم در فصل بودجه، به دروغ مي‌خواهند مباحثي را القا کنند، جاي سؤال دارد. همواره در فصل بودجه چنين مباحثي را مطرح مي‌کنند و به سلامت مردم که مي‌رسد، نمي‌خواهند هزينه کنند و پول را مي‌برند در دستگاه‌هايي مثل صنعت، راه و جاده و کشاورزي و ... که همه آن‌ها مشکلاتي را براي درمان ايجاد مي‌کنند.
وزير بهداشت افزود: خيلي بي‌انصاف‌اند کساني که لباس سفيد تنشان است، پزشک هستند و حداقل عنوان اصلاح طلبي را يدک مي‌کشند اما با حقوق سلامت مردم اين‌طور رفتار مي‌کنند. بايد مراقبت کنيم تا در برنامه ششم توسعه و بودجه سال 95 تصميم‌گيري درست صورت گيرد. بارها در جلسه دولت هم گفته‌ام که هنوز با حق مردم و مباحث مطرح در قانون اساسي خيلي فاصله داريم. طبق برنامه پنجم توسعه سهم مردم در پرداخت هزينه‌هاي سلامت بايد به زير 30 درصد مي‌رسيد اين در حالي است که به ازاي کاهش هر يک درصد، 790 ميليارد تومان بايد خرج کنيم و زماني که وزارت بهداشت را تحويل گرفتيم سهم مردم در پرداخت هزينه‌ها بالاي 60 درصد بود. از طرفي مگر ما چقدر پول گرفتيم؟ آنچه که روي کاغذ بوده با آنچه که تحويل داده شده، خيلي فاصله دارد. بازرسي کل کشور، ديوان محاسبات، بازرسي رياست جمهوري، وزارت کشور و ... نيز همه نظارت مي‌کنند. اي کاش مخالفان اين طرح، مابقي کارها را هم به همين شفافي گزارش مي‌کردند.

مردم خدمت مي‌خواهند، جا نداريم!
وزير بهداشت در پاسخ به اظهاراتي مبني بر ايجاد تقاضاهاي القايي به دنبال اجراي طرح تحول نظام سلامت گفت: وقتي بيمارستان‌ها صد درصد ضريب اشغال دارند و بيماران در راهروها و... مي‌خوابند و حتي در برخي شهرها 130 درصد ضريب اشغال داريم، مشخص است که "تقاضاي القايي" معني ندارد. بر اساس آمار ما، مجموع بستري‌هاي ما پنج درصد افزايش يافته است. مردم نيازمند خدمت هستند، اما جا نداريم که به آن‌ها سرويس دهيم. به عنوان مثال بيمارستان امام (ره) 1000 تخت دارد، بررسي کنيد ببينيد آيا در طول چند ماه گذشته بيشتر از 10 تخت خالي داشته است؟ ما تقاضاي القايي را پيش بيني مي‌کرديم و براي آن هم راهکار داشتيم، اما نه در شروع اجراي طرح. انتظارمان آن است که گايدلاين‌ها تدوين و اجرا شوند. البته گايدلاين‌ها را کسي که پول دستش است يعني بيمه مي‌تواند اجرا و رفتارسازي کند. اکنون گروهي مشخص شده‌اند که گايدلاين‌ها را بنويسند و از شما مي‌خواهم کمک کنيد.

"نوربخش" دست‌هايي را قطع و تأمين اجتماعي را در اختيار کشور قرار داد
وي درباره مشکلات با بيمه‌ها نيز گفت: در ارتباط با بيمه‌ها چند مشکل وجود داشت؛ يک مورد آن پرداخت‌هاست که توضيح دادم و در اين زمينه هيچ تقصيري متوجه وزارت بهداشت نيست. البته از دکتر نوربخش (مديرعامل سازمان بيمه تأمين اجتماعي) تشکر مي‌کنم و انصافاً تلاش زيادي کرد و موفق شد دست‌هايي را قطع کند و در آينده هم مابقي قطع خواهد شد و مجموعه را در اختيار کشور قرار دادند. البته مشخص است که هيچ فرقي بين مستمري‌بگيران سازمان تأمين اجتماعي و کساني که ما بايد جوابگو باشيم، نيست؛ چراکه به پزشکان گفته‌ايم مطب نزنند و اگر من هم پولشان را ندهم، ديگر آبرويي نخواهم داشت. پرستار و کارگر همين طور. اين چرخه بايد درست شود.

جلسه داشتيم و تا اندازه‌اي صلح و صفا شد
وزير بهداشت با اشاره به برخي کسورات بيمه‌اي و مباحث اين چنيني ادامه داد: مبحث ديگر برخي رويه‌ها در بيمه‌هاست. در اين زمينه هم تابع قانون هستيم. خواسته‌ايم که بر اساس کتاب تعرفه‌ها و آنچه که هيات وزيران و شوراي عالي بيمه مصوب کرده، عمل شود و تبصره روي تبصره نزنند. در اين زمينه دو - سه شب پيش جلسه‌اي داشتيم و تا اندازه‌اي صلح و صفا شد.
هاشمي اصلاح ساختار نظام سلامت را مورد تاکيد قرار داد و افزود: خدمت مقام معظم رهبري و دولت عنوان کرده‌ام که درباره طرح تحول نظام سلامت دو موضوع "پايدار بودن منابع" و "ساختار" بسيار مهم است. نمي‌توان عنوان توليت را داشت اما هيچ کاره باشي و مسووليت را تکه پاره کرد. به عنوان مثال در قوه قضائيه متناسب با جرم صورت گرفته در زمينه سلامت مردم جريمه لحاظ نشود و به همين دليل همان تقلب در غذا و آب و داروي مردم وجود داشته باشد يا در دولت هم يکي سيگار، يکي روغن و لبنيات و مرکبات و... مشکل وجود داشته باشد.

داستان جدايي بيمه‌ها از وزارت بهداشت و تخلفات در تأمين اجتماعي
وزير بهداشت درباره منابع نظام سلامت خطاب به حضار افزود: در منابع هم همين طور است؛ چطور بناست هزينه‌هايم را کنترل کنم؛ در حالي که منابعش در اختيارم نيست؟ متاسفم در دولتي که شما حضور داشتيد و مجلس هم دست شما بوده، با اين تعبير که ارائه دهنده و فروشنده خدمت نبايد يکي باشد، بيمه‌ها از وزارت بهداشت جدا شدند. بيمه‌ها و بهزيستي رفتند جايي ديگر و يک وزارت کار و تعاون هم به آن چسبيد. اگر نمونه همچنين ساختاري را در دنيا داريد، بگوييد.

روايت رودربايستي‌ها، رأي خواستن‌ها و کاري که بر زمين مي‌ماند
وي در اين باره افزود: داستان تأمين اجتماعي قبل از آمدن دکتر نوربخش را هم که همه مي‌دانند؛ چه خلاف‌هايي اتفاق افتاد و هيچ کسي صدايش درنيامد، حتي همان کساني که امروز تريبون در اختيارشان است. بعد هم که تأمين اجتماعي شد بنگاه‌داري و اکنون هم که سهم عمده‌اي از داروي ما دست تأمين اجتماعي است، خدمت هم که مستقيماً مي‌فروشند و بيمارستان دارند. نهايت اتفاقي که افتاد آن بود که منابع را از وزارت بهداشت تحويل جماعتي دادند که تا حرف مي‌زنيم 2000 نفر را جمع مي‌کنند و ما را متهم مي‌کنند. تنها يک کلمه گفتيم آنچه مردم به عنوان حق بيمه مي‌دهند بايد برود در صندوقي شفاف و غير از درمان در جاي ديگري هزينه نشود. وقتي از صندوق فعلي استفاده مي‌شود، کار من روي زمين مي‌ماند و سلامت مردم تحت تأثير قرار مي‌گيرد. کجاي اين خلاف مصلحت و عقل و تجربه است. در مورد ساختار حرف ما کاملاً روشن، علمي و منطقي است. مشکل کشور ما اين است که کسي تصميم نمي‌گيرد و همه چيز در رودربايستي است؛ يکي رأي مي‌خواهد و ديگري چيزي ديگر. خيلي چيزها را اگر تصميم نگيريد نابود مي‌شود و ديگر فايده‌اي ندارد.
وي درباره پرداخت مبتني بر عملکرد نيز گفت: "في‌فور سرويس" را ما ايجاد نکرديم بلکه بيست و چند سال پيش بيمارستان‌ها را خودگردان کردند که البته ما هم صد درصد مخالفيم و معتقديم که بايد مبنا حقوق و البته حقوق عادلانه باشد. اين را يکي از ضعف‌هاي نظام درماني‌مان مي‌دانيم.

امروز نباشم، فردا وضعم بهتر از امروز خواهد بود
وزير بهداشت در ادامه صحبت‌هايش به بازديد از مرز شلمچه و چذابه و مهران و خدمات پزشکان به زائران اربعين حسيني اشاره کرد و در عين حال خطاب به حاضرين گفت: تا عمر داريد از آدم متخلف دفاع نکنيد. هيچ امري درست‌تر از راستي و درستي نيست. خدا موهبتي به ما عطا کرده است و بارها خدا را شکر کرده‌ام؛ مطمئن باشيد امروز به من بگويند نباش، فردا وضعم بهتر از امروز خواهد بود. ولي امروزي که هستم، آن چيزي را مي‌گويم که به آن معتقدم. از آنچه که هست بايد مراقبت و دفاع کرد.
وي درباره تعطيلي مطب‌ها نيز گفت: در روستاها 90 درصد نيروهاي طرحي مطب داشتند؛ چراکه وزارت بهداشت با پولي که مي‌داد، نمي‌توانست آن‌ها را تأمين کند. بر همين اساس تعرفه‌ها را اصلاح کرديم و قرار شد بعد از ظهر مطب نزنند و در کلينيک‌هاي ويژه فعاليت کنند که البته معناي آن هم تقاضاي القايي نيست و مردم آرامش پيدا کردند.

بدگويي از پزشکان به طمع...
وي در بخش ديگري از صحبت‌هايش گفت: اين کاري که شروع شده که البته بخشي از حقوق مردم بوده و مهم‌ترين طرحي است که دولت با تاخيري 30 ساله در حوزه اجتماعي آغاز کرده، نيازمند حمايت و همچنين اصلاح است. در مقابل اظهارات نادرست سکوت نکنيد؛ چراکه وقتي سکوت مي‌کنيد آن را تأييد کرده‌ايد. برخي از همين دوستان شما در 10 – 12 سال گذشته که تريبون دستشان افتاده، بدترين اهانت‌ها را به پزشکان کرده‌اند و از دزدي و خلاف پزشکان به طمع هر آنچه که شما تعبير مي‌کنيد، صحبت کرده‌اند. اينکه يک نفر 80 ميليون و 100 ميليون درآمد دارد راست است يا دروغ؟ اگر دروغ است بايد آن را بگوييد. در مجلس و دولت گفته‌ايم و بارها هم گفته‌ايم هر کسي مي‌خواهد تحقيق کند؛ در دانشگاه علوم پزشکي تهران متوسط درآمد يک پزشک نيمه وقت سه و نيم ميليون بود که با اجراي طرح تحول شده 5.5 ميليون. پزشک تمام وقت نزديک به شش و نيم ميليون درآمد داشت که الان به 13 و نيم ميليون رسيده است. اما متاسفانه مي‌روند انگشت مي‌گذارند روي يک کساني مثل چشم پزشک يا جراح و متخصص قلب؛ چرا از درآمد متخصصان کودکان و عفوني و داخلي صحبت نمي‌کنند؟. جاهايي که لازم است، صحبت کنيد و فکر نکنيد که سکوت مشکلي را حل مي‌کند.
وزير بهداشت در بخش پاياني صحبت‌هايش گفت: ما طرح‌هاي متعددي در حوزه آموزش، پژوهش و بهداشت داريم و معتقديم که درمان بدون شک بخشي از بهداشت است. اگر بيمار به موقع درمان نشود، عوارض متعددي براي فرد خواهد داشت. اگر به درمان کمک کنيد، براي کشوري که زيرساخت‌هايش فراهم نيست، به نوعي کمک به آموزش است.
وي در پايان صحبت‌هايش مديرعامل سازمان تأمين اجتماعي و خدمات و تلاش‌هاي وي را مورد اشاره قرار داد و گفت: اميدوارم خدا به "نوربخش" کمک کند.
وزير بهداشت در اظهاراتي مفصل به ارائه پاسخ به مخالفان طرح تحول نظام سلامت و برخي شائبه‌هاي مطرح شده پرداخت و تأکيد کرد: سازمان تأمين اجتماعي براي پرداخت بدهي‌هاي خود به وزارت بهداشت، کمبود منابع و اعتبار ندارد.














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 13]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن