واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۸ آذر ۱۳۹۴ (۹:۵۴ق.ظ)
طرح راهآهن اصفهان-ازنا ارتباط ريلي اصفهان و خوزستان را ۲۵۰ کيلومتر کاهش ميدهد موج - معاون وزير راه و شهرسازي در بازديد از پروژههاي استان لرستان گفت: طرح راهآهن اصفهان-ازنا به طول ۳۲۴ کيلومتر است که اگر قطعه حدفاصل ازنا تا اليگودرز به طول ۳۰ کيلومتر تکميل شود ارتباط ريلي دو استان مهم و صنعتي اصفهان و خوزستان نسبت به شبکه موجود ۲۵۰ کيلومتر کاهش خواهد يافت.
به گزارش خبرگزاري موج به نقل از روابط عمومي شرکت ساخت و توسعه زيربناهاي حملونقل کشور، علي نورزاد، معاون وزير راه و شهرسازي، با سفر به استان لرستان از پروژههاي زيرساختي حملونقل در اين استان بازديد کرد.
وي در اين بازديد ضمن با اهميت دانستن استان لرستان در شبکه حملونقل کشور گفت: در راستاي توسعه انواع راهها در اين استان پروژههاي متعددي در دست اجرا قرار دارد که البته بخشي از آنها همچون باند دوم قطعه سوم محور داران-درود به طول ۷۵ کيلومتر تکميل و به بهرهبرداري رسيده است.
وي در اين سفر از قطعه پنجم طرح راهآهن اصفهان-ازنا بازديد کرد و اظهار داشت: اين طرح به طول ۳۲۴ کيلومتر است که حدفاصل ازنا تا اليگودرز به طول ۳۰ کيلومتر اجرايي شده و با تکميل شدن آن ارتباط ريلي دو استان مهم و صنعتي اصفهان و خوزستان نسبت به شبکه موجود ۲۵۰ کيلومتر کاهش خواهد يافت.
نورزاد در رابطه با پروژه کمربندي دورود نيز اظهار داشت: روند اجرايي اين پروژه پس از سالها وقفه از سال گذشته آغاز و تاکنون بر اساس گزارشهاي ارائه شده شاهد پيشرفت خوبي در اين پروژه بودهايم.
وي با اشاره به دستور معاون رئيس جمهور و رئيس سازمان مديريت و برنامهريزي کشور در خصوص تأمين منابع اجرايي اين پروژه از محل خزانه يادآور شد: بنا بر قول دکتر نوبخت در اين خصوص حرکت ميکنيم و اجازه نميدهيم تا مطالبات پيمانکار عقب بي افتد.
مدير عامل شرکت ساخت و توسعه با تأکيد بر اهميت پروژه کمربندي دورود يادآور شد: اين شرکت اجرا و تکميل اين پروژه را در دستور کار قرار داده و تلاش ميکنيم با تخصيص اعتبارات بيشتر تکميل اين پروژه شتاب بيشتري بگيرد.
نورزاد همچنين از آماده بودن برگزاري مناقصه احداث کمربندي بروجرد در محور خرم آباد-چغلوندي-بروجرد به طول ۵ کيلومتر خبر داد تا پس از آن عمليات اجرايي اين محور نيز آغاز شود.
معاون وزير راه و شهرسازي در بازديد خود از استان لرستان در رابطه با راهآهن دورود-خرم آباد-انديمشک گفت: اين خط ريلي به طول ۳۶۷ کيلومتر سبب اتصال مرکز استان لرستان و مراکز اصلي باري و مسافري اين استان به شبکه ريلي خواهد شد که اين امر در برآورد اوليه سبب اشتغالزايي ساليانه حدود ۳۶۵ نفر ميشود.
نورزاد با بيان اينکه در حال حاضر قرارداد EPC اجراي بخش دورود-خرم آباد به طول ۱۱۴ کيلومتر مبادله شده گفت: عمليات اجرايي اين بخش در حال حاضر آغاز شده و به موازات آن مطالعات طراحي پايه و طراحي تفصيلي ادامه محور به سمت انديمشک نيز در دست انجام است.
مدير عامل شرکت ساخت و توسعه رفع محدوديتهاي خط سراسري موجود در منطقه انديمشک-درود، افزايش ظرفيت خط سراسري جنوب براي جا به جايي مسافر و بار و کاهش نياز به ناوگان جادهاي و در نتيجه کاهش مصرف سوخت، ترافيک و سوانح جادهاي را از جمله مزاياي احداث اين خط ريلي عنوان کرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 13]