تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 28 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):زِنا، شش پيامد دارد: سه در دنيا و سه در آخرت. سه پيامد دنيايى‏اش اين است كه: ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816445180




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خرید هواپیماهای مسن ادامه دارد


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: یک مهندس هواپیما با بیان اینکه ورود هواپیما در ایران بدون نیازسنجی و در نظر گرفتن معادلات اقتصادی و مسیرهای پروازی انجام شده است، از ورود هواپیماهای مسن به کشور در شرایط فعلی انتقاد کرد.

به گزارش تراز ، مهدی خالدی با تأکید بر لزوم توسعه آگاهانه و مدیریت شده ناوگان هواپیمایی‌ کشور اظهار داشت: ‌این روزها اغلب‌ در حال شنیدن یا خواندن اخباری در ارتباط با ورود هواپیماهای کارکرده با سن بالا به ناوگان‌ شرکت‌های هواپیمایی کشور‌ هستیم.

وی افزود: ورود این هواپیماها اغلب در سکوت خبری انجام می‌شود و بعد از ثبت رسمی‌ شرکت هواپیمایی و سازمان‌های مرتبط خبر ورود این هواپیماها را با ‌اعلام می‌کنند.

این کارشناس حمل و نقل هوایی با تأکید بر اینکه محرمانه بودن تهیه هواپیما از لحاظ استراتژیک کاملاً منطقی تلقی می‌شود، افزود: البته ‌از نگاهی دیگر می‌توان‌ بر این موضوع تأکید کرد با وجود آنکه ‌کشور ما با محدودیت‌هایی در خرید و ورود هواپیما ‌مواجه است، اما نباید به بهانه تحریم، ورود هر هواپیمایی به کشور را توجیه کرد.

خالدی ادامه داد: با رصد و بررسی ناوگان‌ خطوط هواپیمایی در چند سال اخیر، به جرأت می‌توان گفت سیاست توسعه ناوگان توسط بسیاری از شرکت‌های هواپیمایی داخلی بر اساس نیاز‌سنجی و بررسی ضریب اشغال صندلی با در نظر گرفتن مسیرهای پروازی انجام نشده است.

وی افزود: در واقع اغلب ایرلاین‌های داخلی از نوع چارتری یا منطقه‌ای بوده و به جهت رقابت بسیار نزدیک و تنگاتنگ در مسیر‌های داخلی و حتی در مقاصد کشورهای همسایه، می‌توان گفت نسبت هزینه‌های ثابت و سرمایه‌ای این شرکتها به درآمد به دست آمده (نقطه سر به سری هزینه-درآمد) بالا است.

این مهندس هواپیما بیان کرد: در خرید یا اجاره هواپیمای کارکرده باید عواملی همچون تأمین قطعات یدکی‌، پیشینه هواپیما‌، پیشینه کارخانه سازنده در تأمین خدمات و مدارک فنی‌، خوشنامی یا بدنامی دارنده فعلی و قبلی هواپیما، توانایی آموزش پرسنل فنی و پروازی و هدف از خرید هواپیما (چارتر، وی آی پی‌)، بررسی شود.

وی ادامه داد: همچنین لازم است مسیرهای مورد نظر جهت پرواز این هواپیما‌، توانایی پرسنل فنی جهت انجام تعمیرات جزئی و اساسی و تطابق شرایط هواپیما با منطقه‌ای که قرار است پرواز کند، مورد بررسی قرار گیرد.

این کارشناس حمل و نقل هوایی توضیح داد: تقویت ناوگان را می‌توان در حالتی بررسی کرد که مأموریت شرکت نظیر چارتر، کارگو، بیزینس کلاس، (Cargo‌، business class ،Charter) ‌به روشنی مشخص شده باشد و خریدهای انجام شده اهداف بلند مدت شرکت را توجیه کند.

وی افزود: شرکت‌های معروف دنیا در عرصه هوانوردی، برنامه‌ریزی‌های توسعه ناوگان خود را با در نظر گرفتن شرایط فعلی و آینده از جهت حضور رقبا، تعداد مسافر و مسیر پروازی انجام می‌دهند و به نوعی می‌توان گفت مدیران این شرکت‌ها سعی در تطابق سیاست‌های دیدگاه شرکت خود (Vision)‌ و مأموریت تعریف شده (Mission) دارند.

خالدی اضافه کرد: در کشور ما به دلیل عدم برنامه‌ریزی درست و بدون توجه به موارد ذکر شده ، در مقاطع مشخص زمانی، با سونامی خرید از یک تیپ مشخصی مواجه بوده‌ایم؛ دیرزمانی نیست که بعضی از شرکت‌های هواپیمایی با زمینگیر کردن‌ توپولف‌های خود، به هواپیماهای MD  سپس BAE و متعاقباً هواپیمای A320 روی آوردند، داشتن هر کدام از این هواپیماها به تنهایی یا با یک تیپ دیگر برای یک ناوگان کوچک‌ ایرادی ندارد اما مسأله اصلی اینجاست که اغلب خطوط هواپیمایی داخلی با داشتن ناوگان انگشت‌شمار خود، دارای چهار، پنج تیپ مختلف از هواپیما هستند و این منطقی نیست.

این مهندس هواپیما اظهار داشت: حتی به‌تازگی اخباری مبنی بر ‌روی آوردن شرکت‌های هواپیمایی داخلی به خرید هواپیماهای پهن‌پیکر نظیر A340 شنیده می‌شود بی آنکه ‌مسیر پروازی مشخص باشد و این خود جای تأمل دارد. هواپیمای A340 و مدل‌های مشابه آن‌، توانایی حمل بالغ بر 300 نفر مسافر را تا حداقل 13000 کیلومتر دارند که البته نسبت به نوع هواپیما متغیر است؛ این هواپیما‌ برای خطوط هواپیمایی با مسیرهای بین‌المللیِ فرا‌منطقه‌ای و بین قاره‌ای مناسب است زیرا هزینه عملیاتی هواپیماهای پهن‌ پیکر از این دست نسبت به نوع باریک پیکر در مسافت‌های کوتاه، بسیار بالا خواهد بود.

خالدی با اشاره به اینکه یکی از معایب خرید یا اجاره هواپیمای جدید، آماده سازی شرایط جهت استفاده بهینه از آن است، گفت: ورود هر هواپیمای جدید‌ در ابتدا پر هزینه بوده و نیازمند بستر‌سازی مناسب از طریق تجهیز فرودگاه‌ها، آشیانه‌ها‌، تأمین قطعه‌، آموزش پرسنل زمینی‌، فنی و خدمه پروازی و نیز تهیه و تدارک دستگاهای تست و بررسی هواپیما است که موجب می‌شود در بسیاری از موارد خطوط هواپیمایی دنیا مایل به تغییر ناوگان فعلی خود نباشند‌.

این مهندس هواپیما اضافه کرد: خرید هواپیماهای با تیپ و پیکر‌بندی یکسان‌، دارای مزایایی همچون آشنایی خدمه پروازی‌، پرسنل زمینی و فنی و نیز سهولت استفاده و کاهش هزینه عملیاتی ، هندلینگ و تعمیرات است.

وی افزود: ‌خطوط هوایی کم هزینه (Low Cost Carrier- LCC)  سعی در استفاده از یک مدل هواپیما با ترکیب بندی یکسان دارند؛ این شرکت‌های هواپیمایی‌ دارای ناوگانی عظیم با صدها فروند هواپیما هستند که همه این ‌هواپیماها از یک تایپ و مشابه همدیگر ‌هستند.


منبع: فارس



زمانبندی انتشار: 6 آذر 1394 - 13:44





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 7]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن