تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 9 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مبادا جز حق، با تو اُنس بگيرد و جز باطل، از تو بهراسد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1846774161




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مداخله جويي آمريکا به درياي چين جنوبي هم رسيد


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۵ آذر ۱۳۹۴ (۱۴:۵۱ب.ظ)
مداخله جويي آمريکا به درياي چين جنوبي هم رسيد موج- تحولات اخير درياي چين جنوبي به يکي از مسائل مهم محافل بين المللي تبديل شده و به ويژه روابط پکن- واشنگتن را تحت تأثير قرار داده است.
به گزارش خبرنگار بين الملل خبرگزاري موج، طي ماه هاي اخير به دليل ساخت و سازهاي چين در درياي چين جنوبي اختلافات اين کشور با کشورهاي مختلف از جمله برونئي، مالزي، فيليپين، تايوان و ويتنام افزايش يافت. همچنين ايالات متحده نيز با حمايت از کشورهاي مقابل پکن به اختلافات در اين دريا دامن زد و با اعزام کشتي ها و هواپيماهاي جنگي به مقابله با چين پرداخت. در ادامه سياست هاي مداخله جويانه ايالات متحده در درياي چين جنوبي، اخيراً اوباما از همکاري نزديک با کشورهاي مدعي در اين دريا در مقابل پکن خبر داد.
مواضع واشنگتن در برابر مسائل درياي چين جنوبي ضد و نقيض است و در شرايطي که ايالات متحده اخيراً کشتي ها و هواپيماهاي جنگي خود را به اين دريا اعزام کرد، از کشورهاي درگير خواست که از نظامي گري پرهيز کنند. اوباما در نشست رهبران انجمن جنوب شرق آسيا (آسه آن) توضيح داد: لازم است که کشورهاي درگير در درياي چين جنوبي ضمن توقف ساخت و ساز در اين دريا از نظامي گري در آن جلوگيري کنند.
اظهارات اوباما بي جواب نماند و به سرعت مقامات پکن به خواسته وي پاسخ دادند، ليو ژن مين، معاون وزير امور خارجه چين طي يک کنفرانس خبري در کوالالامپور اعلام کرد؛ پکن حاضر نيست ساخت و ساز در جزاير درياي چين جنوبي را متوقف کند.
معاون وزير امور خارجه چين در پاسخ به درخواست ايالات متحده مبني بر توقف ساخت و سازها در درياي چين جنوبي تصريح کرد: پکن قصد ندارد ساخت تجهيزات نظامي و غير نظامي خود را در جزاير مصنوعي اين کشور در درياي چين جنوبي متوقف کند. وي ادامه داد: ساخت و نگهداري تأسيسات نظامي پکن در درياي چين جنوبي به منظور دفاع از حاکميت ملي چين لازم است.
ژن مين گفت: پکن برنامه ريزي هاي لازم را براي گسترش و ارتقاي امکانات غير نظامي در جزاير مصنوعي اين کشور در درياي چين جنوبي انجام داده است و اقدامات چين در درياي چين جنوبي به منظور ارائه خدمات بهتر به کشتي هاي تجاري و ماهيگيران و ارائه خدمات عمومي با کيفيت بالاتر انجام مي شود.
معاون وزير امور خارجه چين گفت: ايالات متحده کشتي هاي نظامي خود را به داخل محدوده 12 مايل دريايي جزاير و صخره هاي چين اعزام کرده و اين موضوع نقض حاکميت ملي چين در محدوده آب هاي داخلي پکن است.
اقدامات ايالات متحده آمريکا در ارتباط با درياي چين جنوبي به نظامي گري در اين منطقه دامن زده است، به طوري که بنينو آکينو، رئيس جمهور مالزي در ديدار با شينزو آبه، نخست وزير ژاپن اعزام کشتي هاي جنگي بيشتري را به درياي چين جنوبي توسط توکيو خواستار شد.مانيل خواستار اعزام هواپيماهاي TC-90 و زيردريايي هاي P3-C به منظور گشت زني به درياي چين جنوبي است.
وو شنگلي، فرمانده نيروي دريايي ارتش آزادي بخش خلق چين در پاسخ به تحريکات ايالات متحده در درياي مورد بحث اعلام کرد که تا کنون پکن خويشتن داري زيادي در موضوع درياي چين جنوبي نشان داده و احتمال پاسخگويي به نقض مکرر حاکميت چين در اين دريا وجود دارد.
شنگلي ادامه داد:در صورت اعمال اقدامات تحريک آميز از سوي واشنگتن، پکن توانايي لازم براي دفاع از حاکميت ملي و امنيت خود را دارد. همزمان با اظهارات وو، نيروي دريايي ايالات متحده يک رزمايش دريايي را در درياي چين جنوبي با حضور زيردريايي ها، کشتي هاي جنگي و هليکوپترهاي نظامي برگزار کرد.
همان طور که گفته شد، باراک اوباما در ادامه سياست هاي مداخله جويانه در درياي چين جنوبي از کشورهاي مدعي در مقابل پکن حمايت کرد. يکي از نمونه هاي بارز طرفداري واشنگتن از کشورهاي مدعي در درياي چين جنوبي در مقابل پکن، توافقات صورت گرفته ميان باراک اوباما و نخست وزير ژاپن است. شينزو آبه، نخست وزير ژاپن در ديدار با باراک اوباما، رئيس جمهور ايالات متحده آمريکا درباره اعزام نيروهاي نظامي ژاپن به درياي چين جنوبي موافقت کردند.
هنگ لي، سخنگوي وزارت امور خارجه چين اعلام کرد نيروهاي امنيتي چين در درياي چين جنوبي در مقابل تحرکات احتمالي ژاپن به حالت آماده باش درآمده است. موضع چين در شرايطي مطرح شد که لي طي يک کنفرانس مطبوعاتي اعلام کرد: چين به آزادي کشتيراني در درياي چين جنوبي بر اساس قوانين بين المللي احترام مي گذارد، امّا؛ با وجود پذيرش قوانين بين المللي درباره درياها از سوي پکن، چين به شدت در برابر هر کشوري که بخواهد از آزادي کشتيراني و هواپيمايي در اين دريا سوء استفاده کند، مي ايستد.
مسائل مربوط به درياي چين جنوبي به يکي از مسائل مهم شرق آسيا تبديل شده است، به طوريکه نشست کشورهاي جنوب شرق آسيا (آسه آن) به طور کامل تحت تأثير آن بود. همچنين مقامات کشورهاي مختلف نيز در ديدار با يکديگر درباره اين موضوع گفتگو مي کنند، مثلاً؛ فوميو کيشيدا وزير امور خارجه ژاپن با جولي بيشاپ وزير امور خارجه استراليا و ژنرال ناکاتاني وزير دفاع ژاپن با ماريز پين همتاي استراليايي خود در سيدني ديدار و درباره درياي چين جنوبي گفتگو کردند.
مقامات توکيو و کانبرا تصريح کردند در شرايط فعلي و با توجه به تنش هاي رو به رشد موجود در درياي چين جنوبي لازم است که کشورها خويشتن داري بيشتري از خودشان نشان دهند. وزراي امور خارجه و دفاع ژاپن و استراليا طي بيانيه اي پس از مذاکرات در سيدني، نسبت به وضعيت اخير درياي چين جنوبي، ابراز نگراني کردند. مقامات دو کشور از کشورهاي مدعي در اين دريا خواستند که به منظور حفظ صلح و ثبات در آن، به احياي اراضي پايان دهند و خويشتن داري داشته باشند.
بر اساس تمامي آنچه گفته شد مي توان به اين نتيجه منطقي دست يافت که نوعي درگيري صريح اما اعلام نشده ميان پکن و واشنگتن در درياي چين جنوبي در جريان است و بايد ديد، اقدامات مداخله جويانه واشنگتن در درياي چين جنوبي چه آينده اي را براي اين دريا رقم مي زند.

شهربانو علي جمعه پور













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 10]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن