محبوبترینها
آیا میشود فیستول را عمل نکرد و به خودی خود خوب میشود؟
مزایای آستر مدول الیاف سرامیکی یا زد بلوک
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1855028090
کتابگردی مسئولان آذربایجان شرقی/ فضای پائیزی کتاب و کتابخوابی در ایران
واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:
کتابگردی مسئولان آذربایجان شرقی/ فضای پائیزی کتاب و کتابخوابی در ایران استانها > آذربایجان شرقی - پاییز تبریز همیشه بوی کتاب می دهد؛ پاییزی که با نمایشگاه کتاب آغاز می شود، با هفته کتاب و کتابخوانی ادامه می یابد و به هفته پژوهش ختم می گردد.
فرینوش اکبرزاده: به گزارش خبرآنلاین، حس و حال پاییزی کتاب سالهاست فضای مطالعه مردم کشور ما و همشهریان تبریزی را در برگرفته است، به شکلی که با وجود پیشینه بسیار غنی و قابل افتخار در حوزه نشر و نگارش و ترویج مطالعه، امروز شهر تبریز در میان رقبای کتاب دوست خود جایگاه فوق العاده ای ندارد. با این وجود، روزهای برف و بارانی و برگریزان پاییزی، فرصتی بود برای گذراندن ساعتی در میان قفسه های کتابفروشی های شهر، که هفته کتاب هم کمکی به از میان رفتن گرد و خاک غربتشان نکرده است... کتابفروشی دهخدا از آن پاتوق های ویژه کتاب دوستان تبریزی است. بین اهالی کتاب تبریز نقل است کتابی که در دهخدا نباشد، کلن چاپ نشده است!
دیدن این کتابفروشی در عصری پاییزی حس و حال خوبی دارد به خصوص با دیدن کاغذی روی شیشه دهخدا که خبر از تخفیف 15 درصدی به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی به علاقمندان می دهد؛ با این وجود قفسه های طوسی رنگ و خمیده از بار کتاب دهخدا هم در هفته کتاب تکان ویژه ای نخورده است. آقای امین پور، مدیر کهنه کار کتابفروشی، حرف زیادی برای گفتن در این رابطه ندارد؛ اما با کلمات امیدوارانه اش، استمرار تمرکز و فضاسازی مثبت حول و حوش کتاب را اقدامی در جهت رونق مطالعه و جریان آگاهی می داند. این کتابفروش شناخته شده، دعوت روز کتابگردی را گامی در جهت برقراری رابطه بین کتاب و اقشار مختلف علاقمندان به خصوص مسئولین و مدیران شهر می داند و از حضور مسئولین در کتابفروشی برای دیدار حضوری و خرید کتاب و شنیدن درد دلهای کتابفروشان استقبال می کند. به کتابگردی مان ادامه می دهیم... کمی بالاتر از سه راه طالقانی، روبروی مجموعه خانه های تاریخی دانشگده معماری، کتابفروشی کوچکی، دنیایی از دانش و اندیشه را در راهروی باریکی جا داده است. کتابفروشی حامد به عنوان جدیدترین کتابفروشی تخصصی شهر در مساحت نه چندان زیادی، فضایی بسیار غنی از کتابهای ارزشمند در شاخه های مختلف را گردهم آورده تا کتابدوستان تبریزی دست پر از این کتابفروشی خارج شوند. حامد نخجوانی، نواده خاندان فرهنگ پرور نخجوانی که از بانیان کتابخانه مرکزی تبریز هستند، با سختی های موجود در این مسیر، تمام تلاش خود را به کار گرفته و کتابفروشی اش را سرپا نگاه داشته است. جوانترین کتابفروش تبریز، حضور رسانه ها در عرصه معرفی کتاب به شکلی جذاب و اثرگذار را راهکاری برای جلب مشارکت مردم می داند و می گوید: چند وقت قبل هر روز دهها نفر به کتابفروشی می آمدند و کتاب «یک عاشقانه آرام» را می خواستند. این درخواست با تعداد بالا تعجب برانگیز بود و به همین علت در مورد آن از مشتریان پرسیدم. افرادی که دنبال این کتاب بودند، همگی از قشر کتابخوان محسوب نمی شدند اما معرفی و بخشیهایی از این کتاب در برنامه خندوانه موجب شده بود نسبت به خواندن این کتاب علاقمند شوند. به گفته وی، این مثال ساده نشان می دهد رسانه ها با اقدامات درست و دقیق تا چه میزان می توانند بر آشنایی و علاقمندی اقشار مختلف شهروندان با کتاب و مطالعه موثر باشد. نخجوانی، آشتی میان کتاب و مردم و مسئولان را راهکار دیگری برای ترویج کتاب به عنوان چراغ آگاهی جامعه دانسته و از حضور تعدادی از مسئولان شهر در طرح کتابگردی استقبال می کند و می گوید: امیدوارم این اقدام به یک روز در طول سال منحصر نشود و همواره این حضور و گفت و گوها برقرار بماند.
عضو کمسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر تبریز اولین نفری از جمع مسئولان شهر تبریز محسوب می شد که با استقبال از طرح کتابگردی، در یک عصر بارانی به دیدن کتابفروشهای شهر رفت. دکتر اکرم حضرتی در قالب طرح كتابگردي ، در دیدار با چند کتابفروشی تبریز اهمیت کتاب و مطالعه را مورد تاکید قرار داد و افزود: جامعه ما به واسطه سوابق علمی و دینی، دستورات موکدی در خصوص مطالعه و توجه به فرهنگ نوشتاری دارد، به همین جهت لازم است بیش از پیش این مقوله را در برنامه ریزی ها و تعیین سبک و سیاق زندگی مد نظر قرار دهیم. نماينده شوراي اسلامي شهر تبريز هفته كتاب را بهانه اي مغتنم براي توجه بيشتر به مقوله مطالعه معرفي نمود و گفت: لازم است اين توجه و تكريم كتاب نه فقط در مدت هفته كتاب بلكه در تمام طول سال به شكلي نهادينه اجرايي شود. وي در كتابفروشي دهخدا از سالها زحمات فرهنگي آقاي امين پور مدير اين كتابفروشي قدرداني نمود و گفت: كتابفروشي دهخدا همواره يكي از مراكز مهم مراجعه اهالي كتاب و كتابدوستان شهر تبريز است و توجه صورت گرفته در اين كتابفروشي در خصوص تهيه كتابهاي جديد و تخصصي به ويژه در حوزه انديشه و ادبيات بسيار ارزشمند است. حضرتي افزود: كتابدوستان شهر تبريز بازتاب بسيار خوبي از منابع قوي و همكاري كتابفروشي دهخدا ارائه مي دهند و از همكاري مديريت اين كتابفروشي در زمينه تهيه كتاهاي درخواستي از تهران بدون دريافت هزينه اضافي قدرداني مي كنند. حضرتي در ادامه كتابگردي هفته كتاب، در ديدار از كتابفروشي حامد كه جديدترين كتابفروشي شهر محسوب مي شود، گفت: مايه خرسندي است آقاي حامد نخجواني به عنوان يكي از فرزندان خانواده نخجواني به شايستگي راه فرهنگي خاندان خود را در پيش گرفته و اكنون به عنوان جوانترين كتابفروش شهر تبريز مشغول به فعاليت بوده و با خوشفكري و بهره گيري از فضاي مجازي به معرفي هر چه بيشتر كتابها نيز اقدام نموده است. عضو كمسيون فرهنگي شوراي اسلامي تبريز با قدرداني از جوانترين كتابفروش تبريز، تلاش صورت گرفته براي زنده نگاه داشتن نبض كتاب در تبريز را منشا خدمات مهمي به مردم و جوانان شهر دانست و ابراز اميدواري نمود شاهد گسترش كمي و كيفي فعاليتهاي اين حوزه باشيم. وی بزرگترین عامل ایجاد علاقه به کتاب و کتابخوانی را در دسترس بودن کتاب برای خواننده معرفی نمود و گفت: برای کسی که پیوسته به کتابهای خوب و مناسب دسترسی داشته باشد، همواره این فرصت فراهم است که به یکی از بزرگترین گذرگاههای فکری و تفریحی راه پیدا کند به همین جهت فعالیت کتابفروشی ها در ایجاد فضایی مفید و دوست داشتنی برای علاقمندان به ویژه نسل جوان از اهمیت بالایی برخوردار است.
فرماندار تبریز هم با کمی تاخیر به طرح کتابگردی و «کتابفروشی به وسعت ایران» پیوست و در دیدار با کتابفروشی های شهر، ساخت و گسترش کتابخانه های عمومی را از اولویت های سازمان های مردم نهاد، دستگاه های دولتی و مناطق شهرداری ها معرفی نمود. رحیم شهرتی فر با بیان اینکه از طریق مناطق شهرداری پی گیر ساخت قرائت خانه های عمومی در محلات شهر هستیم، گفت: تبریز از جمله شهرهایی است که به لحاظ ایجاد کتابخانه های عمومی سابقه طولانی دارد و اولین کتابخانه کشور در این شهر ساخته شده است به همین جهت شایسته است توجه بیشتری به مساله کتابخوانی در این شهر صورت پذیرد. فرماندار تبریز هفته کتاب را فرصتی مغتنم برای حضور در فضای کتابفروشی های شهر دانست و افزود: مردم تبریز در موضوع کتابخانه و توجه به اهمیت کتاب از پیشقراولان ایران هستند و نخستین چاپخانه نیز در این شهر تاسیس شده است و شایسته است این روند استمرار و گسترش شایسته ای داشته باشد. در این دیدارها همچنین مدیر کل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی هم با تمجید از اختصاص ایامی برای حضور گسترده در کتابفروشی ها گفت: در مدت اخیر برای تشویق مردم به کتابخوانی، رونق بخشیدن به بازار کتاب و ترویج کتابخوانی، همزمان با بیست و سومین دوره هفته کتاب تسهیلاتی را در قالب یارانه خرید کتاب اختصا یافته است. علی اکبر صفی پور همکاری با کتابفروشی هایی که در این طرح شرکت کرده اند را زمینه ساز استمرار این برنامه دانست و بر همکاری خانه کتاب به نمایندگی از طرف معاونت امور فرهنگی با کتابفروشان تاکید کرد. مدیرعامل سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تبریز نیز در این کتابگردی مسئولانه گفت: با پیشرفت تکنولوژی های ارتباطی و رشد فضای مجازی میل و اقبال عمومی نسبت به کتاب کاهش یافته است که ضررهای آن در دهه های آینده خود را نشان خواهد داد به همین جهت از همین امروز باید جلوی گسترش بی علاقگی و بی توجهی به کتاب و مطالعه گرفته شود. حسین آذرنیا اهمیت کتاب را به عنوان رسانه ای مستدل و دقیق مورد تاکید قرار داد و گفت: معتبر بودن کتاب به علت صدور مجوز چاپ و صحت اطلاعات آن است و این امر کتاب را از رسانه های مجازی متمایز می کند؛ این مساله با عنایت به مطالبی که مکرر در فضای مجازی منتشر می شود و نمی توان به درستی آنها اعتماد کرد ملموس تر است. وی همچنین تلاش سازمان فرهنگی هنری شهرداری تبریز در جهت توسعه و رونق فضای نشر به خصوص در شهر تبریز را مورد تاکید قرار داد و از برگزاری جایزه کتاب سال به عنوان جایزه ای معتبر در این زمینه در بهمن ماه امسال خبر داد. آذرنیا همچنین خواستار ترویج فرهنگ هدیه و کادو دادن کتاب به همدیگر در جامعه برای نهادینه شدن فرهنگ توجه به کتاب، این یار مهربان شد.
خاطرات هفته کتاب و کتابگردی و خریدن کتابهای مختلف به چند روز و چند نفر ختم نمی شود. نویسنده ها، ناشران و خوانندگان هم همواره حرفهای قابل تاملی در این زمینه دارند... عبدالمجید نجفی، نویسنده نام آشنایی برای کودکان است. وی که تا کنون دهها جلد کتاب با موضوعات مختلف و با رویکرد داستانی را برای کودکان و نوجوانان به رشته تحریر در آورده، علاقه به کتاب را موضوعی قابل آموزش می داند. این نویسنده برجسته کتابهای کودک و نوجوان، پیش از این در گفتگویی در رابطه با راههای افزایش علاقمندی کودکان و نوجوانان به مطالعه گفته بود که می توان در مدارس از روشهایی مختلفی برای افزایش علاقمندی به کتاب و مطالعه بهره برد. روشهایی مثل جشن های کتاب، پرورش استعدادهای نوشتاری و همچنین حضور نویسندگان در مدارس برای ایجاد حس نزدیکی در میان کودکان. نویسنده کتاب «دختری به نام پریا» معتقد است باید نگاه ارج و اهمیت به کتاب و کتابخوانی را نهادینه کنیم و نشان دهیم ارزش مسابقات کتابخوانی کمتر از مسابقات ورزشی نیست و باید همانطور که برگزیدگان ورزشی در مدارس مورد توجه هستند، برگزیدگان فرهنگی و کتابخوانی هم مورد توجه و تشویق باشند. این نویسنده سرشناس تبریزی تاکید می کند که می توان با اختصاص ساعات فعالیتهای فوق برنامه به کتابخوانی، به مرور زمان کودکان را با کتاب دوست نموده و در پایان سال تحصیلی دانش آموزانی را داشت که تعداد زیادی کتاب به جز کتابهای درسی شان خوانده اند. همچنین شاعر کتاب «هامی یاتیب جیرتدان اویاق» با تمجید از برگزاری و استمرار طرح هایی مانند کتابگردی که موجب ارتباط بیشتر اهالی کتاب و مسئولان و علاقمندان می شود، هنرمند، مخاطب و اثر هنری را سه ضلع یک چرخه فرهنگی می داند که تعامل و ارتباط سازنده آنها به خصوص هنرمند و مخاطب با یکدیگر می تواند به تولید آثار موثر و مورد توجه یاری رساند. به گفته محمد قضایی، در حوزه کتاب نیز می توان با توجه به این مقوله و توجه به نیاز مخاطبان به تولید آثار مختلف و با ارزشی اقدام نمود که هم موجب سربلندی نگارنده اش خواهد بود و هم مخاطب آنرا به عنوان یک خاطره خوب همیشه همراه خواهد داشت. نگارنده کتاب «تانی منی» همچنین به ایجاد جذابیت های بصری برای کتابهای گوره سنی کودکان اشاره می کند و می افزاید: کودکان امروز با گسترش وسایل ارتباط جمعی، سلیقه متفاوتی نسبت به نسلهای قبل دارند و اگر کتابی به لحاظ بصری و تصویری توجهشان را جلب کند، متن آن را نیز با علاقه و دقت بیشتر می خوانند و به آن می اندیشند. این شاعر ابراز امیدواری می کند با توجه بیشتر بخشهای فرهنگی به مقوله کتابخوانی و مطالعه، شاهد حمایت از نویسندگان و شاعران برای شکل گرفتن دنیای آرام و سرشار از مفاهیم آموزشی برای آینده سازان کشور باشیم. جواد کریم نژاد، پژوهشگر و مدیر انتشارات ریتم هم توجه به نیازهای مخاطب در انتشار کتاب را اقدامی بسیار مهم ارزیابی می کند و می گوید: با تمام سختی های موجود و موانع مالی فراوان، در تلاش هستیم تا کتابهای مفید و ارزشمندی را برای ماندگاری در سپهر اندیشه مردمان کشورمان منتشر کنیم. به گفته وی، حمایت از ناشران از سوی نهادهای فرهنگی دولتی، در طرح ها و اقدامات مختلف حتی در دیدارهای دوره ای، اقدامی هزینه بر و بی نتیجه نیست، بلکه سرمایه گذاری برای ساختن نسلهای آینده است و باید به این مقوله توجه جدی داشت چون ناشران به خصوص ناشران شهرستانی بدون حمایتهای منطقی و موثر نمی توانند به شکلی شایسته اثرگذاری داشته باشند و رسالت خود را به انجام برسانند.
دانش اساس توسعه است، و توجه به کتاب و گسترش مطالعه کلید دست یابی به دانش است؛ و تا هنگامی که به شکل اصولی ایجاد سوال نکرده و زمینه های تفکر را فراهم نکنیم و به دنبال این روند به این سوالها پاسخ ندهیم، دست یابی به دانش و تلاش برای توسعه راه دور و درازی خواهد داشت. کتاب در عصر حاضر با توجه به وضعیت مالی افراد، هزینه بالای تهیه کتابهای مختلف، افزایش رسانه های جمعی، جذابیت های انکار نشدنی ابزارهای ارتباطی جدید و کاهش فرصت پدران و مادران برای طرح و تبیین این مسائل در جمع خانواده، وضعیتی غریب را سپری می کند. تجربه ثابت کرده ظهور رسانه های جدید و مشکلات دیگر، می تواند بر کمیت مطالعه اثر بگذارد اما کیفیت و عمق آن هنوز هم به جذابیت کتابها، تلاش نویسندگان و مضامین کتابها مرتبط است. این مساله وقتی چهره خود را به زیباترین شکل نشان می دهد که در نمایشگاههای کتاب از همان روزهای نخست، برخی کتابها تمام می شوند و جایشان روی پیشخوان غرفه ها خالی می ماند... و این یعنی هنوز کتاب را دوست داریم! با این احوال، کلمه و قلم، همسال انسان در این جهان نفس کشیده اند و با تمام ضعفی که بر بنیه نگارش مستولی شده، هنوز هم دود از کنده کتاب بلند می شود. هنوز هم نگارندگان و نویسندگان و تصویرگران منزلت و ارج و قرب دارند و همچنان آرزوی بسیاری از کودکان سرزمین ما، دیدن روزی است که نامشان به عنوان نویسنده یا مترجم یا تصویرگر کتابی بر جلد و عطف آن خودنمایی کند. هنوز هم کودکان هم آهنگ و هم نوا، نام زنده یاد عباس یمینی شریف را و نام هر چه سطر در سطر نگاشته شده است را با زمزمه کردن «من يار مهربانم دانا و خوش زبانم / گويم سخن فراوان با آنكه بي زبانم» زنده می کنند تا یادمان نرود کتاب، همراه بی ادعا و خموش ما از دیرباز تا کنون بوده و تا فرداها هم خواهد بود و دیر و دور نیست زمانی که این دوست پند دان و هنرمند و با سود و بی زیان بازهم قوت سالهای نه چندان دور خود را بازیابد و به همسفر و آموزگار فرزندان ایران زمین تبدیل شود.
کلید واژه ها: استان آذربایجان شرقی - کتابفروشی - نهاد کتابخانههای عمومی - کتابخانه - بازار کتاب - نمایشگاه کتاب -
پنجشنبه 5 آذر 1394 - 12:11:52
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]
صفحات پیشنهادی
معاون سیاسی امنیتی استاندار آذربایجانشرقی: ضعف فرهنگ کتابخوانی در کشور تاسفبار است
معاون سیاسی امنیتی استاندار آذربایجانشرقی ضعف فرهنگ کتابخوانی در کشور تاسفبار استمعاون سیاسی امنیتی استاندار آذربایجانشرقی با انتقاد از کاهش سرانه مطالعه در کشور گفت یکی از محورهای توسعه یافتگی در جهان کتابخوانی است که متاسفانه در کشور ما این فرهنگ ضعیف است به گزارش خبرگزاریگزارش فارس از وضعیت کتابخوانی در سرایران آذربایجانیها چقدر کتاب میخوانند!
گزارش فارس از وضعیت کتابخوانی در سرایرانآذربایجانیها چقدر کتاب میخوانند طبق آمار مطالعات و تحقیقات سازمان ملی جوانان درباره کتابخوانی 76 درصد از جوانان روزانه کمتر از 30 دقیقه مطالعه میکنند که از این میان بیشتر از 70 درصد به مطالعه کتابهای روانشناسی و بازاری میپردازند بهمیانگین فضای ورزشی مدارس آذربایجان شرقی پایین تر از میانگین کشوری
میانگین فضای ورزشی مدارس آذربایجان شرقی پایین تر از میانگین کشوری معاون تربیت بدنی وسلامت اداره کل آموزش وپرورش استان آذربایجان غربی گفت در حالیکه استاندار میانگین فضای ورزشی برای هر دانش آموز باید 1متر باشد این مقدار در استان 28صدم مترمربع است به گزارش گروه استان های باشسرپرست کتابخانههای عمومی آذربایجانشرقی: کتابخانهها با محوریت دانشگاهها به روز رسانی شود
سرپرست کتابخانههای عمومی آذربایجانشرقی کتابخانهها با محوریت دانشگاهها به روز رسانی شودسرپرست کتابخانههای عمومی آذربایجانشرقی گفت ضروری است تا کتابخانهها با محوریت دانشگاهها به روز رسانی شود تا شاهد ارتقای بار علمی کتب باشیم به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز منوچهر جعفریصله رحم کتابفروشان در«روزکتابگردی» مسئولان
جواد نوائیان رودسری info khorasannews com در پنجمین روز هفته کتاب امسال نیز کتابفروشیها میزبان مسئولان بودند مسئولانی که با عنوان کتابگردی و برای ارج نهادن و ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی به کتابفروشیها سری میزنند با این حال این کتابگردی مسئولانه فواید دیگری هم دارد اینکه مدر مراسم تقدیر از برترینهای حوزه کتاب و کتابخوانی فارس در آذربایجانشرقی خبرگزاری برتر در حوزه کتاب شد
در مراسم تقدیر از برترینهای حوزه کتاب و کتابخوانیفارس در آذربایجانشرقی خبرگزاری برتر در حوزه کتاب شدخبرگزاری فارس خبرگزاری نمونه و برتر کتاب و ترویج کتابخوانی استان در هفته کتاب انتخاب شد به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز همزمان با هفته کتاب از کتابداران و فعالان عرصه کتاب و کتکتابگردی مسئولان آموزش وپرورش ناحیه 1بهارستان
کتابگردی مسئولان آموزش وپرورش ناحیه 1بهارستان مسئولان آموزش وپرورش ناحیه 1بهارستان وهنری از نمایشگاه های کتاب وکتابخانه های مدارس بازدید کردند ۱۳۹۴ چهارشنبه ۴ آذر ساعت 16 51 به گزارش خبرنگار پانا ازشهرستان های استان تهران ملازمانی معاونت پرورشی وتربیت بدنی ناحیه یکمدیرکل اداره ارشاد آذربایجانشرقی مطرح کرد رشد 25 درصدی صدور مجوز کتاب در آذربایجانشرقی/ کار جدی در حوزه کتاب
مدیرکل اداره ارشاد آذربایجانشرقی مطرح کردرشد 25 درصدی صدور مجوز کتاب در آذربایجانشرقی کار جدی در حوزه کتاب الکترونیک نشدهمدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجانشرقی از رشد 25 درصدی صدور مجوز کتاب در استان خبر داد و گفت کار جدی در حوزه کتاب الکترونیک انجام نشده و همین امر موجبتالیف 200 عنوان کتاب توسط فرهنگیان آذربایجانشرقی
تالیف 200 عنوان کتاب توسط فرهنگیان آذربایجانشرقی مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجانشرقی گفت 200 عنوان کتاب توسط فرهنگیان استان در سال گذشته تالیف شده شده است جعفر پاشایی در جمع دانشآموزان دبیرستان مردانی آذر ناحیه 2 تبریز اظهار داشت ارزش و منزلت کتاب در تعالیم اسلامی بسیار رفیعرشد 25 درصدی صدور مجوز کتاب در آذربایجانشرقی
رشد 25 درصدی صدور مجوز کتاب در آذربایجانشرقی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجانشرقی از رشد 25 درصدی صدور مجوز کتاب در استان خبر داد و گفت کار جدی در حوزه کتاب الکترونیک انجام نشده و همین امر موجب میشود تا مخاطبان خود را از دست بدهد علیاکبر صفیپور در مراسم تقدیر از-
گوناگون
پربازدیدترینها