تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 25 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):خوش‏گمانى، مايه آسايش قلب و سلامت دين است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829555628




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

برنامه‌ريزي براي افزايش مهارت‌هاي فردي، اجتماعي و مديريتي زنان شاغل


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۴ آذر ۱۳۹۴ (۱۵:۵۲ب.ظ)
برنامه‌ريزي براي افزايش مهارت‌هاي فردي، اجتماعي و مديريتي زنان شاغل موج - مشاور وزير در امور زنان وزارت جهاد کشاورزي گفت: مشاورين امور بانوان بايد زمينه لازم براي افزايش توانمندي‌هاي فردي، اجتماعي و مديريتي زنان شاغل در سازمان‌هاي اداري را فراهم کنند.
به گزارش خبرگزاري موج، بني‌هاشم در نخستين نشست دو روزه مشاورين امور بانوان سازمان جهاد کشاورزي استان‌ها گفت: کار در حوزه زنان، کاري فرهنگي است بنابراين بيشترين فعاليت کميسيون امور زنان بايد در حوزه آموزشي باشد؛ زيرا با تغيير نگرش و بينش خود زنان و ساير افراد جامعه نسبت به جايگاه زنان، مي‌توان شرايط بهتري براي حضور اجتماعي، سازماني و حرفه‌اي بانوان را فراهم کرد.
وي افزود: مشاوران بانوان در سازمان جهاد کشاورزي استان‌ها، با انجام دو مسووليت کارشناس مسوول امور زنان و مشاور امور بانوان به طور همزمان و بدون پست و وجود کارشناسان همکار، در اجراي فعاليت‌هايشان با مشکل مواجه شده‌اند. اين مشکل ساختاري و تشکيلاتي اکثر دستگاه‌هاي اجرايي در حوزه زنان است که بايد مورد توجه مسوولان قرار گيرد.
بني‌هاشم با اشاره به اجراي طرح تربيت مديران پايه در وزارت جهاد کشاورزي در راستاي شايسته‌سالاري، گفت: در طرح تربيت مديران پايه، فرصت مناسبي براي استفاده از ظرفيت زنان فعال و نخبه بخش کشاورزي و ارتقاي سطوح مديريتي آنان وجود دارد.
مشاور وزير در امور زنان، استفاده از ظرفيت زنان در برنامه‌ريزي را يکي از اهداف تشکيل کارگروه‌هاي مختلف کميسيون امور زنان برشمرد و تصريح کرد: در کارگروه‌هاي بهداشتي، رفاهي، حقوقي، سايت، برنامه‌ريزي و... علاوه بر اعضاي کميسيون، همه افراد متخصص آن حوزه مي‌توانند در برنامه‌ريزي اين کارگروه‌ها مشارکت داشته باشند.
به گفته وي، برنامه‌ريزي مبتني بر نيازهاي حوزه زنان از ديگر اهداف تشکيل کارگروه‌هاي کميسيون امور زنان است که در اين راستا با شناسايي نيازهاي حوزه زنان، با اجراي برنامه‌ها بتوانيم بخشي از نيازمندي‌هاي زنان را مرتفع کنيم که تا حدودي در اين زمينه موفق عمل کرده‌ايم.
مدير کل دفتر امور زنان روستايي و عشايري تصريح کرد: بخشي از مشکلات حوزه زنان مانند برنامه‌ها و نيازهاي آموزشي، اطلاع‌رساني، ارتقاي سلامت و... در چارچوب وزارتخانه قابل حل است اما بخشي از فعاليت‌هاي زنان در گرو پيگيري‌هاي بخش‌هاي ديگر است زيرا نياز به مفاد قانوني دارد که از طريق معاونت امور زنان و خانواده در حال پيگيري است.
زنان حدود نيمي از ناظرين کشاورزي در استان‌ها هستند
در اين نشست مهندس ورداسبي، مدير مرکز نوسازي و تحول اداري وزارت جهاد کشاورزي، از تدوين سند توسعه منابع انساني در راستاي اصلاح نظام اداري در دولت جديد و ارسال آن به سازمان مديريت و برنامه‌ريزي خبر داد.
وي افزود: طبق بررسي انجام شده در خصوص خروج نيروي انساني به دليل رسيدن به سن بازنشستگي در سال‌هاي 89 تا 94، سالانه حدود 4 تا 5 هزار نيرو از مجموعه وزارت جهاد کشاورزي خارج مي‌شوند که در اين راستا تفاهم‌نامه‌اي با معاونت توسعه مديريت و منابع انساني رياست جمهوري به امضا رسيد که به ازاي خروج نيروي انساني، ناظرين کشاورزي جذب بخش کشاورزي شوند که حدود 50 درصد اين ناظرين را بانوان تشکيل مي‌دهند.
وي افزود: اين تفاهم‌نامه در خصوص جذب 10 هزار ناظر کشاورزي اجرايي شده است و اميدواريم با تأييد سازمان مديريت و برنامه‌ريزي در زمينه جذب 8 هزار نيروي جديد نيز اجرايي شود تا نياز بانوان در بخش کشاورزي نيز مرتفع شود.
رئيس مرکز نوسازي و تحول اداري وزارت جهاد کشاورزي با اشاره به مصوبه شوراي عالي اداري براي کل دستگاه‌هاي اجرايي در خصوص تربيت مديران آينده گفت: طرح تربيت مديران پايه براي دريافت گواهي شايستگي، در چهار استان اصفهان، فارس، خراسان رضوي و زنجان و سازمان تعاون روستايي و امور دام در حال اجراست و از بهمن امسال در ساير استان‌ها نيز اجرايي خواهد شد.
وي افزود: از آنجايي که سياست معاونت توسعه منابع انساني اين است که بتوانيم از همکاران خانم در پست‌هاي مديريتي استفاده بيشتري کنيم، در اين راستا تلاش ما بر اين است که با کمک دفتر امور زنان و مشاورين امور زنان در استان‌ها، بانوان شايسته و نخبه بخش کشاورزي شناسايي و معرفي شوند.
اين مسوول تصريح کرد: بر اساس مصوبه شوراي عالي اداري، در راستاي ارتقاي شايسته‌سالاري از سال 95 مديران پايه و مياني بايد گواهي شايستگي داشته باشند بنابراين درصدد هستيم بانک اطلاعات افراد شايسته را ايجاد کنيم.
ورداسبي در خصوص تفاهم انجام گرفته با مرکز امور زنان وزارتخانه براي جذب نيرو در مراکز جهاد کشاورزي دهستان‌ها، گفت: بر اين اساس، از مراکز جهاد کشاورزي دهستان‌ها درخواست کرده‌ايم تا حداقل يک نفر زن براي همکاري با واحد سازمان امور زنان روستايي و عشايري براي رفع نيازهاي اين قشر از جامعه معرفي شود.
رئيس مرکز نوسازي و تحول اداري وزارت جهاد کشاورزي خاطرنشان کرد: اولين پست و سطح تشکيلاتي در امور زنان روستايي و عشايري، پست کارشناس مسوولي است اما متاسفانه در برخي استان‌ها از اين ظرفيت در جاي ديگري استفاده مي‌شود که درخواست کرده‌ايم با تغيير عنوان پست، به کارشناس مسوول امور زنان روستايي و عشايري تغيير يابد.
وي افزود: با تعامل با سازمان مديريت و برنامه‌ريزي تشکيلات 32 استان در قالب سازمان جهاد کشاورزي استان پيش‌بيني شده است که در صورت تداوم اين تشکيلات، پيشنهاد تشکيل اداره امور زنان روستايي و عشايري در استان‌ها را به سازمان مديريت ارسال کرده‌ايم تا مورد بررسي قرار گيرد.
در اين نشست، مشاوران امور زنان سازمان جهاد کشاورزي استان‌ها به ارائه مشکلات پيش روي بانوان شاغل در استان‌ها و مراکز جهاد کشاورزي دهستان‌ها و... پرداختند.
گفتني است؛ نخستين نشست مشاورين امور بانوان سازمان جهاد کشاورزي استان‌ها با هدف اطلاع‌رساني و تبادل تجربيات بين مشاورين استاني در حوزه برنامه‌ريزي و فعاليت‌هاي مربوط به زنان شاغل به مدت دو روز در وزارت جهاد کشاورزي برگزار شد و در دومين روز اين نشست، کارگاه آموزشي در راستاي ارتقاي توانمندي‌هاي زنان در حوزه‌هاي فردي، اجتماعي و مديريتي برگزار شد.














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 13]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن