واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: رییس ستاد انتخابات کشور: فرمانداران از افراد مساله حل کن استفاده کنند، نه مساله ساز معاون سیاسی وزیر کشور و رییس ستاد انتخابات گفت: هیات های نظارتی و اجرایی حق حمایت یا تبلیغ به نفع یا به ضرر هیچ کاندیدایی را ندارند.
۱۳۹۴ چهارشنبه ۴ آذر ساعت 12:23
به گزارش سرویس سیاسی پانا، محمد حسین مقیمی چهارشنبه در همایش منطقه ای آموزشی – توجیهی اعضای ستاد انتخابات، فرمانداران و بخشداران استان های فارس و بوشهر در شیراز افزود: مردم اگر بی طرفی هیات های نظارتی و اجرایی را در جریان انتخابات ببینند و به آنها باور داشته باشند با اعتماد و انگیزه بیشتری در انتخابات حضور و مشارکت خواهند داشت.
وی ادامه داد: در نظام جمهوری اسلامی انتقال و گردش قدرت توسط مردم و با رای مستقیم آنها انجام می شود و مردم با حضور در پای صندوق های رای نمایندگان خود را انتخاب می کنند که این بیانگر نقش تعیین کننده آنها در اداره کشور است که در انتخابات نمود پیدا می کند.
مقیمی، با اشاره به برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری در هفتم اسفند امسال در کشور تصریح کرد: به دنبال این هستیم که انتخاباتی شکوهمند با حضور حداکثری مردم و با رقابت نزدیک داوطلبان و با رعایت قانون و بی طرفی کامل در کشور برگزار شود.
معاون سیاسی وزیر کشور، با اشاره به امانت بودن صندوق رای و حق الناس بودن آرای مردم و همچنین تاکید رهبر معظم انقلاب بر لزوم صیانت از رای مردم افزود: هم انتخاب کنندگان و انتخاب شوندگان حقوقی دارند که باید رعایت کنیم.
وی اضافه کرد: باید شرایطی فراهم کنیم که تمام کسانی که آمادگی حضور در عرصه رقابت انتخاباتی را دارند وارد میدان شوند.
رییس ستاد انتخابات کشور، بر لزوم معرفی هرچه بیشتر نقش و جایگاه مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری از سوی رسانه ها خصوصا رسانه ملی تاکید کرد و ادامه داد: هرچه مردم نسبت به این نقش و جایگاه آگاهی بیشتری داشته باشند، قطعا حضور پرشورتری در انتخابات خواهند داشت.
مقیمی، ناظران و مجریان انتخابات را مکمل یکدیگر دانست و افزود: باید طوری عمل کنیم که هیات های نظارت و اجرایی در کنار یکدیگر بتوانند زمینه برگزاری و رقم خوردن انتخاباتی خوب را فراهم کنند.
وی گفت: اگر مردم احساس کنند که حقوق آنها در انتخابات کاملا رعایت می شود و مجریان و ناظران نیز کاملا بی طرفانه عمل می کنند با انگیزه بیشتری در انتخابات شرکت خواهند کرد.
او افزود: مجری و مسئول برقراری امنیت انتخابات نیز وزارت کشور است و هیچ مجموعه و دستگاه دیگری حق دخالت در این زمینه را ندارد و همه عوامل اجرایی و نظارتی باید احترام و رعایت قوانین و مقررات انتخاباتی در تمام مراحل انتخابات را نصب العین خود قرار دهند.
وی، بر لزوم رصد انتخابات گذشته از سوی فرمانداران و بخشداران تاکید کرد و گفت: باید مسائل و مشکلات احتمالی که در انتخابات گذشته به وجود آمده را شناسایی کنیم و با استفاده از نظرات بزرگان و افراد موثر نسبت به رفع آنها و پیشگیری از تکرارشان اقدام کنیم.
معاون سیاسی وزیر کشور اضافه کرد: هنر فرمانداران ما باید این باشد که مسائل را قبل از اینکه به مساله سیاسی تبدیل شود حل کنند و در این راه نیز از افرادی استفاده کنند که مساله حل کن هستند نه مساله ساز.
وی، یکی از مهمترین اصول در روند برگزاری انتخابات را بحث آموزش دانست و افزود: تمامی عوامل اجرایی باید بر حسب وظیفه، نقش و جایگاهی که در برگزاری انتخابات دارند آموزش های لازم را پشت سربگذارند.
دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و پنجمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری قرار است هفتم اسفندماه امسال در سراسر کشور برگزار شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 9]