تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 9 اسفند 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر گاه بنده‏اى هنگام خوابش، بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم بگويد، خداوند به فرشتگان م...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1862405862




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کمانه تیر غربی‌ها به خودشان در حادثه فرانسه


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: کمانه تیر غربی‌ها به خودشان در حادثه فرانسه
اگر غربی ها روش دو گانه ی خود را در قبال تروریسم تغییر ندهند، احتمال حملات بزرگ تر در شهر های دیگر زیاد است.

کمانه ی تیر غربی ها به خودشان در حادثه ی فرانسه
 به گزارش خبرنگار سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان بعد از حادثه ی اخیر فرانسه مردم جهان فهمیدند که پدیده شوم داعش تنها در سوریه و عراق و خاور میانه متمرکز نیست و امروز  به یک مشکل جهانی تبدیل شده و حال اهداف آن ها پایتخت کشور های بزرگ دنیاست.
برخورد دو گانه ی غرب با تروریسم 


جلال فیاضی کارشناس مسایل منطقه و اروپا در همین خصوص گفت: اولین نکته‌ای که باید توجه کرد برخورد دوگانه غرب با پدیده تروریسم و تقسیم آن به خوب و بد است، به این مفهوم که هرکجا یک حادثه‌ی تروریستی در جهت منافع غرب و آمریکا اتفاق می افتاد یا در برابر آن سکوت می کردند یا شاهد حمایت‌های غربی ها از آن بودیم و هرجا که برخلاف منافع آنها بود با بزرگ‌نمایی فراوان با آن برخورد کردند و آنچه که درابتدای جنگ سوریه شاهد آن بودیم حمایت از تروریست‌ها توسط غرب به منظور حذف بشاراسد از سوریه و حفظ منافعشان بود.


دلایل حمله ی تروریست ها به خواستگاه خودشان
 
وی در ادامه گفت: با توجه به حادثه ی تروریستی دو سال قبل شهر بستون آمریکا که در خلال دو ماراتن رخ داد و باعث کشته شدن 3 تن وزخمی شدن بیش از 100 نفر شد، در واقع اسلحه‌های غربی ها به سمت خودشان کمانه کرد حادثه فرانسه هم درواقع کمانه همین سلاح‌ها و امکاناتی است که به تروریست‌ها داده شد.
همچنین وی خاطر نشان کرد: حال اینکه چرا آمریکا و فرانسه هدف اصلی تروریست‌ها قرار گرفته اند این است که از یک سو این کشورها حامی گروه های تروریستی می شوند و بعد وقتی منافعشان تأمین نشد، با جدا کردن گروههای تروریستی، آن ها را  مورد حمله قرار می دهند، بنابراین هدف قرار دادن آمریکا و فرانسه بخاطر حمایت گسترده این کشور ها در آغاز و تغییر رویه ی 180 درجه ای آن ها در قبال گروه های تروریستی است.تفکیک گروه ها از جمله دلایل حمله ی تروریست ها به غربجلالی افزود:درصورتی که آمریکا و غرب روش خود را در ارتباط با برخورد دوگانه با تروریست اصلاح نکنند و از تقسیم تروریست به تروریست خوب و بد دست بر ندارند، ممکن است هیچ کشور اروپایی از حملات تروریست‌ها مصون نباشد و به تدریج تروریست گریبان بقیه کشورهای اروپایی را نیز بگیرد مگر اینکه آنها رفتار دوگانه خود را تغییر دهند و با تعریف درست از تروریست همه کشورها به طور مؤثر و جدی با پدیده تروریست مقابله کنند.همچنین این کارشناس گفت: در مرحله دوم حوادث سوریه غربی‌ها گروههای تروریستی‌ را به دو گروه تفکیک کردند، از گروهی حمایت و با گروهی مقابله کردند اینکه در آینده چه تغییری در رویکردی آنها برقرار خواهد شد، بستگی به این دارد که این کشور ها از تقسیم تروریست خوب و بد دست بردارند و با تعریف درست از تروریست به طور واقعی با تروریست مقابله کنند اما اگر شیوه‌های دوگانه ادامه پیدا کند به نظر همچنان باید منتظر اقدامات گروههای تروریستی در آینده باشیم.داعش گروهی که دیگر هدایت آن ممکن نیستجلالی در بخش پایانی صحبت های خود گفت: ویژگی گروههای تروریستی بویژه گروه تروریستی داعش این است که به هیچ اصلی پایبند نیستند درواقع وقتی چنین گروههایی ایجاد و مسلح شدند قطعا هدایت آنها دیگر ممکن نیست و ممکن است دیگر به خواستگاه خودشان نیز حمله کنند ومسئله‌ای که وجود دارد این است که از ابتدا تشکیل و حمایت از این گروهها اشتباه بود و غرب باید بداند که امروز تاوان اشتباهات گذشته خود را می‌دهد.در روز جمعه 22 آبان حملات تروریستی در پایتخت فرانسه باعث کشته شدن بیش از 150 نفر از شهروندان فرانسه شد . چندی قبل نیز درخلال حمله به روزنامه ی فکاهی شارلی ابدو 12 نفر کشته شدند . اگر بخواهیم به حملات اروپا نگاهی عمیق تر کنیم، می توان به بمب گذاری یک فرد افراط گرا به ساختمان دولتی در اسلو در ساب 2011 اشاره کرد که باعث کشته شدن 8 تن شد. مرگبار ترین حمله ی تروریستی دراروپا در قرن جاری، بمب گذاری در قطار مسافربری در مادرید بود که در جریان این بمب گذاری 190 نفر کشته شدند. این اقدامات خود گویای این است که شاید گروه های تروریستی در خاور میانه شکل می گیرند و یا به عبارت بهتر شکل داده می شوند اما بعد از قدرت مند شدن آن ها دیگر قضاوت در نوع عملکرد آن ها در آینده و دایره ی وسعت اقدامات آن ها امری غیر قابل پیشبینی می شود.  

انتهای پیام/




اشتراک گذاری




مطالب مرتبط

"حقوق بشر" فقط برای غرب و متحدینش تعریف شده است
غرب، لباس نارنجی، داعش!/ «مشکی‌پوشان» چه بلایی سر دوستان خود می‌آورند؟
بازیکن بارسا در میان حملات تروریستی پاریس/ شکایت عروس‌های داعشی از کیفیت نازل سالن‌های زیبایی! + تصاویر
نشست وین آغاز شد/ سکوت یک دقیقه‌ای کری برای همدردی با فرانسوی‌ها
ظریف: ایران در صف مقدم مبارزه با تروریسم است +فیلم





۰۴ آذر ۱۳۹۴ - ۰۳:۳۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن