تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 9 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):برترين [مرتبه] ايمان آن است كه بدانى هركجا باشى خدا با تو است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1846227386




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آرژانتینِ بعد از فرناندز/ رئیس جمهور جدید چه سیاستی را در قبال ایران در پیش می‌گیرد؟


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:


آرژانتینِ بعد از فرناندز/ رئیس جمهور جدید چه سیاستی را در قبال ایران در پیش می‌گیرد؟ بین الملل > آمریکا - رئیس جمهوری جدید آرژانتین در نطق‌های انتخاباتی خود از سیاست تازه اش در قبال ایران گفته بود.

زهره نوروزپور: چندی از صحبت های جنجالی خانم کریستینا فرناندز در سازمان ملل نمی گذرد که این کشور وارد انتخابات ریاست جمهوری شد و طی آن رقیب خانم رئیس جمهور پیروز شد.(اینجا) خانم فرناندز که دوره ریاست جمهوری جنجالی را سپری کرد در حالی این کرسی را به رقیب خود واگذار کرد که مقامات قضایی همچنان درگیر پرونده آمیا هستند. پرونده ای که از لحاظ داخلی به شدت رئیس جمهور سابق آرژانتین را تحت فشار قرار داده بود. این در حالی است که مخالفین فرناندز از این اهرم علیه او در انتخابات استفاده کردند و برگ برنده ای برای پیروزی رو کردند. حال با توجه به شرایطی که فرناندز در دیپلماسی کشورش با ایران و کشورهای منطقه  برقرار کرده بود تحلیلگران معتقد هستند که آرژانتین جدید دیپلماسی جدیدی در پیش گرفته است، هادی اعلمی فریمان در گفتگو با خبرآنلاین می گوید: « رئیس جمهوری جدید آرژانتین به صراحت اعلام کرده است که از ونزوئلای پوپولیست و ایران فاصله خواهد گرفت.» مشروح این گفتگو را از نظر می گذرانید: ارزیابی شما از شکست  دانیل سیولی از حزب هوادار دولت چیست،آیا به معنی شکست سیاست های جاری دولت است؟ خستگی و بازگشت مردم از سیاست ریاضت اقتصادی، جدال کریستینا کرچنر با صندوق بین المللی پول و وام دهندگان واشینگتنی و مهمترین واقعۀ امنیتی اخیر که قتل قاضی پروندۀ آمیا بود وضعیت دولت را کمی پیچیده و تنش داخلی را طولانی و پیچیده کرد.

طرح فرضیه خودکشی وسپس قتل قاضی پرونده، بازسازی ساختار سرویس اطلاعاتی  همگی سایه ی سنگینی بر دولت کریستینا کرچنر شده بود که گاهی ایشان را تا مرز استیصال و ناآرامی پیش می بردو منتقدان هم از این فضا حداکثر استفاده را برای اعلام ناتوانی مدیریتی ایشان کردند،به ویژه در حوزه قضایی. این وضع را در دوسخنرانی اخیر ایشان در سازمان ملل می توان دید که انتقادی شدید از وضعیت جاری نظام بین الملل داشتندکه به فرافکنی مشکلات داخلی هم تعبیرشد. البته دوره ی طولانی دولت کرچنرها نیز مردم را خسته کرد.آرژانتین در شرایط مستعدی برای تغییر قرار داشت.پوپولیسم پرونیستی با شعاردرمانی مردم را خسته کرد.  مشکلات اقتصادی آیا تاثیری برکاهش  آرای مردمی  در حمایت از دولت داشته است؟
قطعا. دولت فرناندز کرچنر در منازعه ای دائم با نهادهای چندجانبه بین المللی به سر می برد و تقریبا تمام انرژی دولت را می گرفت. مقابله با شرایط نابرابر صندوق های وام دهنده کرکس  و نداشتن موفقیت جدی در تغییرات اقتصادی همگی به شکست دولت کمک کرده است. سابقۀ شکست ها در دولت های آرژانتین بیشتر مسائل ناموفق اقتصادی بوده است.حتی فراخوان حمایت از اقدامات رییس جمهور در ماه های اخیر نیز نتوانست حمایت اکثر مردم را جلب کند.برابر اعلام بیزنس اینسایدر شاخص فلاکت 44.1 درصد،تورم: 36.4 درصد،
بیکاری: 7.7 درصد است واقتصاد با ضعف رشد مالی و عدم ثبات، رکود، تورم فوق العاده، و افزایش خشونت‌های مربوط به مواد مخدر مواجه است؛ اینها علایم خوبی نیستند و مردم همواره نگران فروپاشی اقتصادی سال های 2001 و 2002 هستند. مائوریسیو ماکری فرد شناخته شده ای نیست،برنامه های و گرایش سیاسی ایشان چیست؟ ماکری مهنرس-بازرگان و شهردار بوئنوس آیرس و پایه گذار حزب راست میانه برای تغییر است که همه فعالیت های حزبیش و پیروزی در مجلس نمایندگان حول فعالیت هایش درجناح محافظه کار بوده است. 
جدیدترین مواضع او در برنامه های آینده از درون مناظرات انتخاباتی قابل ارزیابی است از جمله مخالفت با سقط جنین و حمایت از نظام خانواده، در اقتصاد معتقد به پایان دادن به کنترل انتشار پول که از 2011 وضع شده،پیگیری سیاست کاهش تورم، طرفدار بهبود کسب و کار و به گفته خودش احتمال تغییر در هر چیزی و البته به گفته خودش پس از پیروزی این تغییر بر مبنای تسویه حساب یا انتقام نخواهدبود که در مجال این مصاحبه نیست،اما جایگاه پرونیست ها در آرژانتین بسیار تاریخی است و در آینده هم اگر کسی با تکیه بر میراث پرونیسم خود را بازسازی کند احتمال موفقیت خواهدداشت. و در سیاست خارجی چه تغییراتی را می شود انتظار داشت؟
مهمترین تغییرات استراتژیک در این بخش است. ایشان به صراحت اعلام کرده از ونزوئلای پوپولیست و ایران فاصله خواهد گرفت و ارتباطات با کشورهای اتحادیه اقیانوس آرام را –ازجمله پرو، مکزیک، کلمبیا، شیلی-تقویت خواهد کرد،با واشیگتن روابط را به ویژه در زمینه مبارزه با مواد مخدر تقویت خواهدکرد و مهمتر با برزیل روابط استراتژیک ایجاد خواهدکرد. اینها به ویژه تجدیدنظر با ونزوئلا تاثیر جدی در منطقه دارد. این تغییرات به معنی تضعیف پیمان تجاری مرکوسور و اتحادیه سنتی چپ های لاتین  خواهد بود؟ حتما این گونه است. تغییرات دموکراتیک در کشورهای آمریکای جنوبی با توجه به پیشینه انتخابات صحیح و چرخش قدرت بین جناح ها و احزاب کاملا قابل پیش بینی است و لذا  این انتخابات  را می توان پایان یک دوره طولانی سیاست های پوپولیستی نستور فقید و کریسینا کرچنرو تغییر به معنای واقعی تلقی کرد. در سیاست جدید احتمالا دیدگاه دولت جدید تلفیقی از تمایلات راست و چپ و برنامه هایی محافظه کارانه و منطبق با توسعه خواهد بود شبیه شیلی و پرو،بدون تعارض های سخت با واشیگتن .دیدگاه های تند دولت قبلی جای خود را به همکاری در همه ی سطوح خواهد داد،اما دیدگاه انتقادی در برخی مسائل مثل اختلافات با بریتانیا درباره ی جزایر مالویناس که موضوعی ملی  تلقی می شود همچنان حفظ می شود،اما با چالش کمتر.
درباره پرونده آمیا و نگرش به حل و فصل آن با جمهوری اسلامی جه مسائلی پیش بینی می کنید؟
با تغییر جهت گیری در سیاست خارجی و پیوند بیشتر ماکری با واشیگتن به احتمال قوی پرونده ی آمیا همچنان بلاتکلیف و به عنوان اهرم علیه ایران خواهد ماند،خانم کرچنر تلاش بسیار زیادی برای حل و فصل آن انجام داد که به جز یک تفاهم نامه و یک سری گفت و گوهای دیپلماتیک به نتیجه ای نرسید و بعید است در دولت ایشان هم مدیریت شود،البته  در یک استثنا مدیریت  حل و فصل آن بستگی به تغییر شرایط پس از برجام در ایران و روابط جمهوری اسلامی با کشورهای غربی و ایالات متحده خواهد داشت. 52310

کلید واژه ها: ایران و آرژانتین - آرژانتین -




سه شنبه 3 آذر 1394 - 10:51:31





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن