تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 27 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دلى كه در آن حكمتى نيست، مانند خانه ويران است، پس بياموزيد و آموزش دهيد، بفهميد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

خرید نهال سیب سبز

خرید اقساطی خودرو

امداد خودرو ارومیه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1806651151




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مجله همسایگان/ کاهش قیمت گاز مهمترین دغدغه کشورهای صادرکننده گاز


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: مجله همسایگان/ کاهش قیمت گاز مهمترین دغدغه کشورهای صادرکننده گاز


مهمترین دغدغه کشورهای صادرکننده گاز در نشست عمومی سران کشورهای صادرکننده گاز کاهش قیمت گاز بودکه اگر این کاهش قیمت گاز ادامه داشته باشد سرمایه گذاری ها در هاله ای از ابهام قرار می گیرد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، امروز نشست مجمع عمومی سران کشورهای صادرکننده گاز در تهران برگزار شد. کشورهایی که بیش از 67 درصد ذخائر گاز دنیا را در اختیار دارند. این کشورها به گونه ای می توانند غول های بزرگ دنیا لقب داشته باشند. مهمترین دغدغه ای که کشورهای صادرکننده گاز در اجلاس مطرح کردند بیشتر در خصوص قیمت گاز بود، این موضوع با حضور خطیبی کارشناس ارشد انرژی در استودیو شبکه خبر در برنامه مجله همسایگان بحث و بررسی شد. خطیبی گفت: اجلاس موفق بوده و به اعتبار کشورها در دنیا می افزاید. مدتی است که قیمت نفت و گاز کاهش یافته و باعث نگرانی کشورها شده است دراین اجلاس هم سخنران ها به همین وضع نابسامان قیمت نفت اشاره و اظهار نگرانی کردند که اگر همین روال ادامه یابد سرمایه گذاری ها در هاله ای از ابهام قرار می گیرد. چنین توانی در مجمع وجود دارد  و چون بزرگ ترین تولید کنندگان وجود دارند ولی اینکه مجمع از این پتانسیل استفاده می کند به آینده بر می گردد.
خطیبی کارشناس ارشد انرژی
خطیبی در باره  اینکه چرا قیمت گاز در بین کشورها متفاوت است گفت: در بازار cng فرق دارد زیرا بر خلاف بازار نفت به هم پیوسته  نیست و بازار ساختار و ویژگی های خودش را دارد. بازار گاز با زار خاصی است که متفاوت از نفت است و قراردادهای آن هم بلند مدت است و بالای 20 سال است. البته هراز چنداهی تعدیل می شود.  تاسال 2040 ، سی و دو درصد به تقاضای گاز اضافه می شود و درصد رشد سالیانه آن هم 2/4 درصد است که بالاترین ضریب رشد در میان حامل های انرژی است که پاک بودن، ارزان بودن و سازگاری با محیط زیست از ویژگی های آن است. اقبال به گاز در کنار پایین بودن قیمت آن، سرمایه گذاری را با مشکل مواجه کرده است که باعث کند شدن سرمایه گذاری شده است. هم کشورهای سرمایه گذار و هم شرکت های بین المللی نگران بازگشت سرمایه خود با یک سود منطقی هستند.وی گفت: انتظار داریم امنیت عرضه، امنیت بازار و تقاضا را ایجاد کند. این کارشناس ارشد انرژی درباره نقش ایران برای تقویت سازمان نیز گفت: ایده تشکیل این مجمع از طریق ایران بود که رهبری نقش داشتند. با توجه به لغو تحریم ها و افزایش سریع تولید گاز در ایران بارهای صادراتی است که یکی پس از دیگری به روی ایران گشوده خواهد شد که باید با تعیین قیمت دقیق، صادرات سودآور باشد. باید قیمت ها اصلاح شود وبازار مستحکمی داشته باشیم تا عرضه را به بازار هدیه کنند.   ترکمنستان به عنوان یکی از مهمانان ویژه اجلاس صادرکنندگان گاز در سطح عالی حضور پیدا کرد. این هیات بلندپایه به ریاست رئیس جمهور ترکمنستان در تهران هستند که روز گذشته نیز 9 سند همکاری با این کشور امضاء شده است. برای بررسی ظرفیت ها و چشم اندازهای روابط ایران و ترکمنستان مجله آسیا و آفریقای شبکه خبر گفتگویی با سفیر سابق ایران در ترکمنستان انجام داده است، که در ادامه با هم می خوانیم.

تیتر امشب/ فرقانی سفیر ایران در ترکمنستان

فرقانی، سفیر سابق جمهوری اسلامی ایران در ترکمنستان در خصوص مفاد تفاهم نامه هایی که این کشور با مقامات کشورمان امضاء کردند، گفت: رئیس جمهور ترکمنستان و هیات همراه امروز هم به عنوان عضو مهمان در اجلاس کشورهای صادر کننده گاز در تهران شرکت کردند. روز گذشته 9 یادداشت تفاهم توسط مسئولین کشور به امضاء رسید. این تفاهم نامه ها در زمینه های بهداشت و درمان ، حمل و نقل و ترانزیت ریلی و دریایی در دریاچه خزر، راه آهن سه جانبه، همکاری ها در حوزه ورزش، همکاری در زمینه استاندارد بین دو کشور، همچنین خط انتقال برق از ترکمنستان به ایران، همکاری در زمینه و احداث جاده عشق آباد به تهران، و همکاری در زمینه رادیو و تلویزیون بودند  که به امضاء مسئولین ذیربط دو طرف رسید.

فرقانی در خصوص حجم روابط تجاری و اقتصادی دو طرف گفت: در حال حاضر حجم روابط دو کشور ایران و ترکمنستان حدود 4 میلیارد دلار است که این رقم به ویژه برای ایران قانع کننده نیست. اما با توجه به مذاکراتی که روسای دو جمهور داشتند قرار شد ظرف ده سال این عدد به  مبلغ 60 میلیارد دلار برسانند. اگرچه این رقم خیلی بالاست، اما امیدواریم که به بخشی از این رقم برسیم. علت پایین بودن این حجم روابط تجاری نیز، مشکلاتی است که هم در ترکمنستان و هم در ایران داریم که به ویژه در ترکمنستان بیشتر است که امیدواریم که این مشکلات هر چه زودتر برطرف شود.

سفیر سابق ایران در ترکمنستان در خصوص چشم انداز روابط با ترکمنستان نیز افزود: ما روابط سیاسی بسیار خوبی با این کشور داریم. از نظر سیاسی هیچ مشکلی نداریم. مرز طولانی 920 کیلومتر مرز صلح شناخته می شود. اما این انتظار است که همکاری سیاسی موجود ارتقاء پیدا کند. به ویژه در ارتباط با دریای خزر که  نیاز به دیپلماسی فعال برای دسترسی به یک تفاهم نهایی در مباحث حقوقی است.

این دیپلمات با سابقه کشورمان در خصوص ظرفیت های کریدور شمال به جنوب که تنها راه دسترسی کشورهای آسیای میانه به آبهای گرم است برای توسعه همکاری های دو جانبه گفت: ایران امکانات لازم برای این کشورها را فراهم کرده و با توجه به مشکلات امنیتی که در افغانستان و پاکستان است، ایران تنها راه دسترسی به آبهای آزاد است. تفاهم خوبی بین 5 کشور، ایران، ترکمنستان و ازبکستان و دو کشور عربی حاشیه جنوب خلیج فارس صورت گرفته است که احتمالا سایر کشورهای آسیای مرکزی به این تفاهم خواهند پیوست. این کشورها اهمیت زیادی به ترانزیت قائل هستند و امیدواریم که در آینده شاهد گسترش روزافزون این همکاری ها باشیم.

فرقانی در خصوص رژیم حقوقی دریای خزر نیز گفت: در زمینه تعیین رژیم حقوقی دریای خزر نزدیک ترین روابط را ایران و ترکمنستان دارند. اختلافاتی وجود دارد که اختلافات فنی و تخصصی است. در این اختلافات نیز ما کمترین تنش را با این کشور داریم. این کشور از طرح ایران که تقسیم 20 درصدی حمایت می کند. در آن صورت قطعا به حل نهایی رژیم حقوقی دریای خزر خواهند رسید. به رغم اختلافات در حال حاضر، هیچ گونه مشکلی برای مسایل فنی، تجاری و انرژی وجود ندارد.  
دانلود

لینک را کپی کنید


دوشنبه ۲ آذر ۱۳۹۴ - ۲۲:۲۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 12]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن