تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 27 دی 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):افطارى دادن به برادر روزه دارت از گرفتن روزه (مستحبى) بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1853933911




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کارشناس مسائل استراتژیک تشریح کرد نخستین تقاضای آمریکایی‌ها از ایران در دوره پسابرجام/پاسخ تحقیرآمیز آمریکا به دولت سازندگی/آمریکا «کلید حل مشکلات» در کشور بازیابی شده


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: کارشناس مسائل استراتژیک تشریح کرد
نخستین تقاضای آمریکایی‌ها از ایران در دوره پسابرجام/پاسخ تحقیرآمیز آمریکا به دولت سازندگی/آمریکا «کلید حل مشکلات» در کشور بازیابی شده
کارشناس مسائل استراتژیک گفت: غرب می‌خواهد تکنولوژی از دست رفته خود را به کشور وارد کند، به عنوان مثال بعد از برجام نخستین تقاضای آمریکایی‌ها وارد کردن مک دونالد و کوکاکولا بود، کجای این اقدام تکنولوژی است؟ این مباحث را در دولت سازندگی تجربه کرده‌ایم.

خبرگزاری فارس: نخستین تقاضای آمریکایی‌ها از ایران در دوره پسابرجام/پاسخ تحقیرآمیز آمریکا به دولت سازندگی/آمریکا «کلید حل مشکلات» در کشور بازیابی شده



به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، رضا سراج عصر امروز در همایش «رسالت بسیج و نخبگان در پیشگیری از پروژه نفوذ» که در دانشگاه آزاد مشهد برگزار شد، اظهار کرد: در یک دیدگاه، جریانی آمریکا را کلید حل مشکلات کشور می‌داند و در مقابل آن دیدگاهی دیگر وجود دارد که نه تنها آمریکا را کلید حل مشکل نمی‌داند، بلکه خود آن را نیز مشکل می‌داند.
وی ادامه داد: مبنایی که آمریکا را کلید حل مشکل می‌داند از اوایل جنگ شکل گرفت و در شرایطی که جنگ را به نقطه‌ای مطلوب رسانده بودیم در کشور نگاهی شکل گرفت که مبنایش این بود کمک‌هایی از آمریکا گرفته شود.
این کارشناس مسائل استراتژیک خاطرنشان کرد: آمریکایی‌ها فکر می‌کردند در سال 64 تا 65 رابطه خود را بی‌واسطه کنند، اما حلقه مرتبط نتوانست مجوز لازم را برای ملاقات آمریکایی‌ها با امام بگیرد.
سراج تصریح کرد: در آن مقطع روابط آمریکایی‌ها با کشورهای عربی دچار خدشه شد و آنها برای بازسازی این روابط، اطلاعات عملیات کربلای چهار را به عراقی‌ها دادند؛ در این عملیات در همان ساعت اولیه شکست رخ داد و همچنین غواصان دست بسته که به عنوان پیام مهم در این مقطع حساس به کشور بازگشتند در این عملیات به شهادت رسیدند، بنابراین سهل‌اندیشی معنایش عملیات کربلای چهار شد.
وی تبیین کرد: بعد از جنگ تحمیلی، دولت سازندگی به بهانه ساخت کشور تلاش کرد که ارتباط و تعامل با آمریکایی‌ها را برقرار کند، اما آنها در اقدام تحقیرآمیز به این درخواست‌ها چنین پاسخ دادند که با شلیک ناو «وینسنس» هواپیمای ایران را بر روی دریا منهدم کردند؛ همچنین در مقابل درخواست بعدی شدیدترین تحریم‌ها را اعمال کردند، تعامل‌گرایی یک معنای غلط و عقیم بود و تجربه تاریخی، این را به ما ثابت می‌کند.
این کارشناس مسائل استراتژیک بیان کرد: در دوره اصلاحات درخواستی ارسال شد اما باز پاسخ تحقیرآمیزی دادند که نخست این بود که از تروریسم دست بکشید و اسرائیل را به رسمیت بشناسید؛ همچنین در قانون اساسی خود تغییر ایجاد کنید، بعد از این ماجرا وقایع یازده سپتامبر رخ داد. سراج تأکید کرد: آمریکایی‌ها ایران را به عنوان کانون محور شرارت مطرح کردند؛ حال سئوال اینجاست که کجا این ذات خبیث تغییر می‌کند؟ هم‌اکنون جریان «آمریکا کلید حل مشکل است» در کشور بازیابی شده است.
وی توضیح داد: آیا این مبنای درستی است که با آمریکا تعامل اقتصادی داشته باشیم؟ باید گفت مدل نام برده این افراد از توسعه در غرب به عنوان توسعه وابسته یاد می‌شود و قبل از اینکه کشورهای منطقه بخواهند سرمایه خود را به کشور پیرامون منتقل کنند چالش‌های خود را با کشور مقابل حل و فصل کنند.
این کارشناس مسائل استراتژیک یادآور شد: کشورهایی که این راه را رفتند به جایی نرسیدند و استقلال و هویت خود را زیر پا گذاشتند.
سراج تشریح کرد: تجربه این است که غرب می‌خواهد تکنولوژی از دست رفته خود را به کشور وارد کند، به عنوان مثال بعد از برجام نخستین تقاضای آمریکایی‌ها وارد کردن مک دونالد و کوکاکولا بود، کجای این اقدام تکنولوژی است؟ این مباحث را در دولت سازندگی تجربه کرده‌ایم. سراج با بیان اینکه یک نگاه این است که هزینه زندگی آنقدر بالا است که منشأ نابسامانی‌های گوناگون شده است و در مقابل این تفکر، تفکری وجود دارد که آمریکا را اصل مشکل می‌داند، افزود: این نگاه می‌گوید نباید دچار ساده‌اندیشی شویم و باید از تجربه‌های خود بعد از انقلاب دست بگیریم.
این کارشناس مسائل استراتژیک بیان کرد: در مذاکرات هسته‌ای آمریکایی‌ها نشان دادند قابل مذاکره نیستند؛ به عنوان مثال جان کری در اوایل اعلام کرد اگر ایران وارد مذاکره شود در همان سه ماهه اول تحریم‌ها لغو می‌شود، اما می‌بینیم هم‌اکنون مکانیزم برگشت تحریم‌ها وجود دارد، بنابراین چطور می‌توانیم به این کشور اعتماد کنیم. سراج با بیان اینکه آمریکایی‌ها به این نتیجه رسیده‌اند که در چارچوب دکترین، غرب آسیا را به قدرت‌های منطقه‌ای واگذار کنند، اظهار کرد: براین اساس، آمریکا در ریل تعامل با آنها قرار می‌گیرد و چالشی برای عربستان و ترکیه نیست و بعد از چرخش قدرت آسیایی، ایران خلأ آمریکا را پر نکند، در این راستا به اسم توسعه از فرصت‌های تاریخی خود صرف نظر می‌کنیم. وی با اشاره به اینکه رمز تعامل‌گرایی این است که می‌خواهند قدرت ما و مؤلفه‌هایش را از بین ببرند، اضافه کرد: در این راستا آنها می‌خواهند در چارچوب تعامل با آنها وادار به تغییر رفتار شویم و با خیال راحت به سمت شرق آسیا بروند، بنابراین آمریکایی‌ها به مذاکره نیاز دارند و این فرمول تعامل‌گرایی است که برای ما درست می‌کنند. این کارشناس مسائل استراتژیک متذکر شد: معلوم است که از طریق جریان نفوذ می‌خواهند ما را در چارچوب آمریکا قرار دهند، این جریان تبدیل به اتاق فکر شده است و قصد دارند ما را به جریان همراه با آمریکا تبدیل کنند. سراج در پایان با بیان اینکه امروز ایستادگی در برابر نفوذ، ایستادگی در مقابل یک جریان سیاسی نیست، افزود: تلاش برای حفظ استقلال، عزت و آزادی کشور در کنار جلوگیری از وابستگی است، اما عده‌ای با بزک‌کردن آمریکا چشم‌های خود را بر روی حقیقت بسته‌اند. انتهای پیام/3138/ذ40



94/09/02 - 18:58





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن