تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):من پيامبر نشده ام كه لعن و نفرين كنم، بلكه مبعوث شده ام تا مايه رحمت باشم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870434162




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پوتین: روسیه با همکاری کشورهای عضو بورس گاز را فعال ‌می‌کند


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: پوتین: روسیه با همکاری کشورهای عضو بورس گاز را فعال ‌می‌کند
رئیس‌جمهور روسیه گفت: درصدد هستیم بورس گاز را با همکاری کشورهای عضو مجمع فعال کنیم.

پوتین: روسیه با همکاری کشورهای عضو بورس گاز را فعال ‌می‌کند
به گزارش خبرنگار حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان ، "ویلادیمیر پوتین" رئیس جمهور روسیه در اجلاس سران مجمع کشورهای صادرکننده گاز که عصر امروز(دوشنبه) در سالن اجلاس سران برگزار شد، اظهار داشت: همکاری‌های تولیدکنندگان و صادکنندگان گاز یکی از فاکتورهای توسعه پایدار است.

وی در ادامه افزود: در مدت 14 سال کشورهای صادرکننده گاز توانستند مجموعه خود را به یک سازمان بین‌المللی تبدیل کنند که همین امر به کشورهای تولیدکننده گاز کمک می‌کند تا منافع خود را در بازارهای بین‌المللی تامین کنند.

رئیس‌جمهور روسیه تصریح کرد: کشورهای عضو این مجمع 79 درصد گاز کل جهان را تولید می‌کنند و نیمی از تجارت این نوع انرژی به کشورهای این مجمع اختصاص دارد.

پوتین افزود: روسیه سرمایه‌گذاری بسیاری در زمینه اکتشاف، تولید و پالایش گاز و همچنین پروژه‌های بلندمدت انجام داده است.

رئیس‌جمهور روسیه با بیان اینکه ما سهم بسزایی در تامین امنیت ارائه گاز ایفا می‌کنیم، اظهارداشت: در اجلاس گاز در مسکو توافقات خوبی صورت گرفت که  به کشورهای عضو کمک کرد  تا بتوانند به اهداف استراتژیک و راهبردی خود برسند و بستر مناسبی برای پیشبرد اهداف مهیا شود.

وی همچنین افزود: مطمئن هستم که این اجلاس بسیار مهم خواهد بود و تصمیمات و توافقاتی که در آن صورت می‌گیرد در سند نهایی گنجاده می‌شود، اهداف مشترک ما را هر چه بیشتر به نتیجه برساند.

رئیس جمهور روسیه اضافه کرد: گاز یکی از فاکتورهای اصلی توسعه پایدار و از انواع انرژی است که بسیار بصرفه است.

پوتین در ادامه تصریح کرد: گاز یکی از انرژی‌های پاک  است که مصرف آن سال به سال افزایش پیدا می کند و بر اساس پیش‌بینی‌ها  تا سال 2040، شاهد افزایش 32 درصدی تقاضا تا 5 تریلیون متر مکعب خواهیم بود و این مسئله باعث می‌شود تا بتوانیم فعالیت گسترده‌ای در زمینه صادرات گاز طبیعی داشته باشیم .

رئیس جمهور روسیه  با اشاره به چالش‌های پیش رو در این زمینه تصریح کرد: البته چالش‌های زیادی وجود دارد ولی باید بتوانیم حوزه های گاز را سریعتر به بهره برداری برسانیم و زیرساختهای انتقال گاز طبیعی را احیا کنیم.

وی اضافه کرد: همچنین بتوانیم مسیرهای امنی را برای صادرات گاز فشرده مهیا کنیم  والبته باید سرمایه گذاری های کلانی به وجود آید و البته در کنار این مسئله باید ریسک سرمایه گذاری را کاهش داد  تا برای تامین امنیت ارائه گاز همه اعضا چه مصرف کنندگان و چه تولیدکنندگان نقش خود را ایفا کنند.

پوتین تصریح کرد: ما به خوبی درک می‌کنیم که تکنولوژی‌های جدید و ساختارهای جدید در حوزه گاز در حال تغییر و تحول است  و متدهای جدیدی برای تجارت گاز به وجود آمده است، در سال گذشته ما در سن‌پترزبورگ بورسی را افتتاح کردیم که توانستیم گازمان را به فروش برسانیم و قصد داریم  در هر سال 35 میلیارد مترمکعب گاز را در این بورس به فروش برسانیم که 8 درصد فروش کل کشور ما را تشکیل می‌دهد.

رئیس جمهور روسیه در ادامه افزود: در راستای جلب سرمایه گذاری نباید از تجربیات گذشته صرف نظر کنیم یعنی قراردادهای دراز مدت که میان کشورها وجود داشته نباید نادیده گرفته شود.

پوتین گفت: پروژه استراتژیک ملی روسیه که تا سال 2025 در حال تدوین است افزایش چشمگیری برای تولید گاز در نظر گرفته و تا سال 2035  ،855میلیارد مترمکعب گاز تولید خواهیم کرد و با همکاران و شرکا در اتحادیه اروپا در نظر داریم که کارهای زیرساختی زیادی را انجام دهیم و با ترکیه در حال بررسی مسیر جنوب هستیم و در صددیم در سمت شرق  صادرات داشته باشیم و اقدامات مثبتی با چین و سایر کشورهای آسیایی تا 128 میلیارد مترمکعب افزایش داشته باشیم.


وی افزود: در زمینه گاز فشرده را در نظر داریم تولید را تا 60 میلیون تن افزایش دهیم یعنی تا 13 درصد حجم کل بازار این محصول و درصدد هستیم این مسئله را در سمت شرق و غرب گسترش دهیم و مطمئن هستیم که روسیه می تواند این مشکلات را با همکاری با شرکا در این مجمع برای تامین تقاضای گاز طبیعی در بازارهای بین المللی برطرف سازد.

شایان ذکر است؛ سومین اجلاس سران کشورهای صادرکننده گاز بعدازظهر امروز در تهران آغاز به کار کرد.

انتهای پیام/

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید






اشتراک گذاری




مطالب مرتبط

مادورو بر نقش موثر کشورهای عضو GECF در تعیین قیمت گاز تاکید کرد
"بوهاری" بر نقش GECF در برقراری امنیت انرژی در سطح جهان تاکید کرد
سران 9 کشور صادر کننده گاز عکس یادگاری گرفتند+تصاویر
روحانی: اجلاس سران مجمع کشورهای صادرکننده گاز یکی از مهمترین رویدادهای مربوط به انرژی است





۰۲ آذر ۱۳۹۴ - ۱۸:۲۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن