محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1846758158
قراردادهاي جديد نفتي و گازي ايران، داراي زمينه جذابي براي سرمايه گذاري است / وقوع تغييرات با توافقات ايران با کشورهاي 1+5
واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲ آذر ۱۳۹۴ (۱۶:۴۴ب.ظ)
رييس جمهوري کشورمان: قراردادهاي جديد نفتي و گازي ايران، داراي زمينه جذابي براي سرمايه گذاري است / وقوع تغييرات با توافقات ايران با کشورهاي 1+5 موج - رييس جمهوري کشورمان با بيان اينکه توافق هاي اخير ايران در مورد برنامه صلح آميز انرژي هسته اي خود با کشورهاي 1+5 شرايط به سرعت تغيير خواهد کرد، گفت: چارچوب قراردادهاي نفتي و گازي جديد ايران، زمينه جذابي را براي سرمايه گذاري در صنعت نفت و گاز ايران فراهم مي سازد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج مستقر در محل برگزاري سومين اجلاس سران کشورهاي صادرکننده گاز، حسن روحاني رييس جمهوري کشورمان در سخنان افتتاحيه سومين اجلاس GECF در تهران گفت: بدون شک اجلاس سران مجمع کشورهاي صادرکنندگان گاز يکي از مهمترين رويدادهاي مربوط به انرژي، بويژه صنعت گاز محسوب مي شود و هدف از اين اجلاس، همکاري براي يافتن راهکارهايي جهت حمايت از منافع جمعي کشورهاي عضو مجمع، توسعه همکاري ميان کشورها در زمينه هاي مختلف از جمله اکتشاف، توليد و تجارت گاز طبيعي، هماهنگي سياست ها در راستاي افزايش سهم گاز طبيعي در ترکيب انرژي مصرفي جهان و ارتقاي جايگاه مجمع در عرصه بين المللي انرژي است.
وي: اميدوارم اين اجلاس بتواند فرصت مغتنمي را براي بحث و تبادل نظر پيرامون اهداف و ديدگاههاي مجمع، فراهم سازد.
روحاني با بيان اينکه عليرغم اهميت و ضرورت استفاده از انرژي فسيلي، بهره برداري ناپايدار از اين منابع انرژي، باعث بروز برخي آسيب هاي اجتماعي شده، اظهار کرد: بهره برداري ناپايدار از انرژي آثار منفي بر محيط زيست داشته است و جهان را با مساله خطير موازنه، ميان استفاده از انرژي براي توسعه اقتصادي، و حفظ محيط زيست مواجه ساخته است.
رييس جمهوري با تاکيد بر اين که لازم است به موضوع انرژي در قالب توسعه پايدار توجه شود، افزود: به همين دليل پيشنهاد کرده ايم، در پيامي از اين اجلاس، به کنفرانس کاپ 21 (Cop21) که در صدد دسترسي به توافقي بين المللي در مسايل و سياست هاي مربوط به تغيير اقليم است و در هفته آينده در پاريس برگزار خواهد شد، مراتب آمادگي و علاقه مجمع کشورهاي صادر کننده گاز براي همکاري و هماهنگي سياست هاي اعضاي مجمع با توافق هاي بين المللي در مسايل محيط زيست را اعلام نماييم.
روحاني ادامه داد: علاوه بر اين خوشبختانه، اخيرا طي اجلاس سران توسعه پايدار ملل متحد که در نيويورک تشکيل و منجر به تصويب اهداف هفده گانه توسعه پايدار و دستور کار توسعه 2030 گرديد، انرژي نيز به عنوان يکي از چالش هاي جامعه بين المللي مورد توجه قرار گرفت.
وي اضافه کرد: در پاسخ به دو چالش تغييرات نامطلوب اقليمي و امنيت دسترسي به منابع اوليه انرژي، بسياري از جوامع پيشرفته مصرف کننده انرژي، در صدد توسعه و استفاده از منابع انرژي هاي تجديدپذير برآمده اند.
رييس جمهوري اظهار کرد: گرچه براساس چشم اندازهاي معتبر انرژي، سهم انرژي هاي تجديدپذير، در تامين انرژي مورد نياز جهان، تا آينده قابل پيش بيني، محدود خواهد بود و براي گذار از دوران سوخت هاي فسيلي به انرژي هاي تجديدپذير، راهي طولاني در پيش است.
روحاني گفت: بنابراين، اين سؤال مطرح است که، براي تامين انرژي با آلايندگي کمتر و هزينه قابل قبول، در اين دوران گذار، چه بايد کرد؟
وي خطاب به حضار افزود: تصور مي کنم بخش مهمي از راه حل اين معضل، در دسترس ما است و اين موضوعي است که مجمع کشورهاي صادر کننده گاز و اين اجلاس را اهميت جهاني مي بخشد.
رييس جمهوري ادامه داد: گاز طبيعي به عنوان سوختي پاک با منابع غني قابل استحصال براي دهه هاي آينده، سهم قابل توجهي از ترکيب انرژي مصرفي جهان را به خود اختصاص داده است و مزيت هاي اقتصادي، فني و زيست محيطي گاز طبيعي، در مقايسه با ساير سوخت ها باعث شده تا اهميت آن به عنوان يک منبع مهم انرژي افزايش يابد.
روحاني با اشاره به اين که انتظار مي رود مصرف گاز طبيعي طي دهه هاي آتي نيز افزايش چشم گيري داشته باشد، گفت: همه کشورها بويژه کشورهاي در حال توسعه بر اين باورند که گاز طبيعي مي تواند به عنوان پلي مطلوب، براي گذار از دوران سنتي استفاده از سوخت هاي فسيلي، به دوران بهره برداري بيشتر از انرژي هاي تجديدپذير تبديل شود.
رييس جمهوري گفت: علاوه بر اين، افزايش تجارت گاز طبيعي باعث افزايش همبستگي ميان جوامع شده و به ثبات، امنيت و يکپارچگي در روابط بين المللي کشورها کمک مي کند.
روحاني در بخش ديگري از سخنانش گفت: بازارهاي انرژي، پديده اي ماهيتا پويا است و بازار گاز طبيعي از اين موضوع مستثني نيست. اين تحرک هم از طريق پيشرفت فناوري ها و نوآوري هاي عرضه گاز، مانند افزايش توليد گازهاي غيرمتعارف، شيل گاز و توسعه توليد سوخت هاي جايگزين و هم از جانب تغييرات تقاضا مانند نوآوري ها در استفاده از گاز طبيعي در توليد برق، حمل و نقل، صنايع پتروشيمي و غيره ايجاد مي شود.
وي اظهار کرد: به همين دليل ارتقاي جايگاه جهاني مجمع کشورهاي صادرکننده گاز در بازارهاي انرژي، مستلزم ايجاد نگاهي فراگيرتر از گذشته به موضوع است تا مجمع، نقشه راه آينده خود را به درستي تنظيم کرده و زمينه را براي افزايش نقش خود در تامين امنيت انرژي جهاني فراهم کند.
روحاني اضافه کرد: تقويت همکاري کشورهاي عضو، نهادينه سازي تبادل تجربيات و دانش فني ميان آنها و اتخاذ سياست هاي هماهنگ در عرصه توليد و بازار، تدابيري است که براي تحقق اين هدف لازم داريم.
رييس جمهوري ادامه داد که همکاري هاي سازمان يافته و مبتني بر تفاهم کشورهاي توليدکننده گاز در بازارهاي منطقه اي از ارکان تعامل بلندمدت کشورهاي عضو محسوب مي شود و مي تواند موجبات بهره گيري اقتصادي و بهينه سازي انتفاع از منابع محدود و تجديدناپذير را فراهم آورد.
روحاني گفت:در فضاي تعامل بين کشورهاي دوست که داراي منافعي همسو هستند و در يک مجمع بين الدولي که با همدلي اعضاي آن 15 سال پيش در تهران پايه گذاري شد، افزايش منافع يک کشور، ضرورتا با زيان عضو ديگر تامين نمي شود؛ بلکه منافع هر يک از کشورهاي عضو مي تواند در قالب يک استراتژي واحد جمعي با افزايش منافع جمعي و تسهيم آن به صورت بهتري ميسر و تامين شود.
وي در بخش ديگري از سخنانش گفت: هنر و درايت مجمع کشورهاي صادرکننده گاز، اين است که ضمن رعايت اصل بديهي حق مالکيت و حاکميت کشورهاي عضو بر منابع گازي، و نحوه بهره برداري از آن، که طبعا به مصرف، و تجارت اين منبع مهم انرژي نيز تسري مي يابد، مستمرا زمينه هاي هماهنگي و سازگاري بيشتر سياست هاي انرژي و همکاري و تشريک مساعي اعضاي مجمع را امکان پذير سازد.
رييس جمهوري اظهار کرد: ايران به عنوان يکي از بزرگترين دارندگان ذخاير گاز طبيعي جهان، از ظرفيت بسيار بالايي براي توليد و صادرات گاز طبيعي و مشارکت بيشتر در تامين امنيت عرضه انرژي جهاني برخوردار است.
روحاني گفت: کشور من طي سال هاي گذشته سياست جايگزيني گاز بجاي ساير سوخت هاي فسيلي را به کار بسته و در حال حاضر حدود 70 درصد ترکيب انرژي ايران را گاز تشکيل مي دهد.
وي يادآور شد: حدود 90 درصد خانوارهاي شهري و روستايي ايران به شبکه سرتاسري توزيع گاز دسترسي دارند و ظرفيت توليد گاز ايران تا 2 سال آينده به بيش از 1000 ميليون متر مکعب در روز خواهد رسيد، اما مقايسه نسبت ميزان توليد با حجم ذخاير و بويژه نسبت صادرات گاز طبيعي اين کشور به حجم ذخاير آن نشان مي دهد که محدوديت هاي تحميلي سياست هاي بين المللي در گذشته مانع بهره برداري مطلوب ايران از اين ظرفيت ها شده است.
رييس جمهوري افزود: البته ما معتقديم اين وضعيت با توافق هاي اخير ايران در مورد برنامه صلح آميز انرژي هسته اي خود با کشورهاي 1+5 به سرعت تغيير خواهد کرد و مقدمات اين تغييرات وسيع و همه جانبه نيز در سرمايه گذاري ها و تصميماتي که از بدو شروع به کار اين دولت صورت گرفته، آماده شده است.
روحاني خاطرنشان کرد: تداوم افزايش سريع ظرفيتهاي توليد گاز ايران در دو سال گذشته اين امکان را به ايران مي دهد که صادرات گاز را به کشورهاي همسايه از طريق خط لوله و ساير نقاط دنيا از طريق LNG افزايش دهد.
وي گفت: راهبرد ما بر افزايش توليد و صادرات گاز طبيعي از طريق سرمايه گذاري در ميادين نفت و گاز استوار شده است.
رييس دولت يازدهم افزود: طبعا اولويت همکاري هاي بين المللي ما در اين فعاليت هاي کشورهاي عضو مجمع صادرکننده گاز است و من هم اينجا از روساي محترم کشورها و دولت هاي دوست عضو مجمع که در اين اجلاس حضور يافته اند دعوت مي کنم، براي ارتقاي همکاري ها و با حفظ منافع متقابل در سرمايه گذاري هاي ايران براي توسعه منابع عظيم گاز اين کشور، که در راستاي افزايش سهم مجمع در توليد و تجارت گاز طبيعي در جهان است، مشارکت کنند.
روحاني گفت: بي مناسبت نيست يادآوري کنم که چارچوب قراردادهاي نفتي و گازي جديد ايران، زمينه جذابي را براي سرمايه گذاري در صنعت نفت و گاز ايران فراهم مي سازد و اين دولت حمايت خود را از سرمايه گذاري هاي بين المللي در صنعت نفت و گاز اعلام مي دارد.
وي تاکيد کرد: البته ايران علاوه بر افزايش ظرفيت هاي توليد، برنامه هاي گسترش مصرف گاز در داخل و درعين حال افزايش کارايي انرژي و صرفه جويي و بهينه سازي در مصرف را در دستور کار دارد تا بتواند ضمن بهره گيري داخلي از اين انرژي پاک، ظرفيت صادراتي خود را ارتقا بخشد.
رييس جمهوري در پايان اين سخنراني گفت: در پايان بار ديگر از همه عاليجناباني که با حضور خود شکوه لازم را به اين اجلاس تاريخي دادند سپاسگزاري کرده، موفقيت کامل اجلاس و اقامت خوشي را براي همه عزيزان در تهران آرزو مي کنم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]
صفحات پیشنهادی
زمینه سرمایه گذاری در شهرستان دشتی فراهم شده است
فرماندار دشتی گفت زمینه سرمایه گذاری در شهرستان دشتی فراهم شده است به گزارش روابط عمومی فرمانداری دشتی فرماندار دشتی در آئین تودیع و معارفه رئیس اداره صنعت معدن و تجارت شهرستان دشتی گفت علی رغم وجود 25درصد معادن استان بوشهر در شهرستان دشتی ولی سهم اشتغال این شهرستان در بخش صسرمایهگذاری جدید برای ساخت موتورهای دیزلی
یکشنبه ۱ آذر ۱۳۹۴ - ۰۵ ۴۴ واحد کامیون سازی دایملر به رویترز اعلام کرد این شرکت 375 میلیون دلار برای ساخت موتورهای دیزلی برای کامیونهای سنگین در مجتمعی نزدیک دیترویت سرمایه گذاری خواهد کرد به گزارش ایسنا ولفگانگ برنهارد مدیر واحد کامیون سازی جهانی دایملر پیش از اینکه در دیترویتاصول ده گانه وزارت نفت برای قراردادهای جدید نفتی
سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی از مقایسه قراردادهای جدید نفتی با قراردادهای پیشین در این زمینه در جلسه امروز این کمیسیون خبر داد به نقل از ایسنا حسین امیری خامکانی اظهار کرد عمده بحث در جلسه امروز کمیسیون انرژی گزارش مسئولین وزارت نفت از قراردادهای جدید نفتی بود که گفتاکید زنگنه بر لزوم افزایش همکاری و سرمایهگذاریهای گازی توسط کشورهای GECF
تاکید زنگنه بر لزوم افزایش همکاری و سرمایهگذاریهای گازی توسط کشورهای GECFوزیر نفت کشورمان در سخنرانی افتتاحیه نشست سران و وزرای کشورهای عضو مجمع صادر کننده گاز تاکید کرد که در بیانیه تبیین شده در اجلاس کارشناسان سطح بالای کشورهای عضو تاکید شده است که سرمایهگذاریها و همکاریههیات سرمایه گذاری خارجی 9 طرح جدید را تصویب کرد
9 طرح جدید سرمایه گذاری خارجی به همراه 6 موضوع مربوط به طرح های فرعی سرمایه گذاری خارجی به تصویب هیات سرمایه گذاری خارجی رسید به نقل از سازمان سرمایه گذاری و کمک های فنی و اقتصادی ایران در جلسه هیات سرمایه گذاری خارجی با حضور محمد خزاعی معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی بعنوان ردر دانشگاه امام صادق(ع) پنل تخصصی نقد مدل جدید قراردادهای نفتی ایران برگزار میشود
در دانشگاه امام صادق ع پنل تخصصی نقد مدل جدید قراردادهای نفتی ایران برگزار میشودهسته مطالعات انرژی مرکز رشد دانشگاه امام صادق ع در نظر دارد طی نشستی تخصصی با حضور اساتید دانشگاه مانند مسعود درخشان و سید نصرالله ابراهیمی در پنج شنبه هفته جاری به بررسی و آسیب شناسی مدل جدید قرااصول دهگانه وزارت نفت برای قراردادهای جدید نفتی
اصول دهگانه وزارت نفت برای قراردادهای جدید نفتی سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی از مقایسه قراردادهای جدید نفتی با قراردادهای پیشین در این زمینه در جلسه امروز این کمیسیون خبر داد آفتاب حسین امیری خامکانی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد عمده بحث در جلسه امروز کمیسیون انراختلافنظر درباره قراردادهای جدید نفتی
اختلافنظر درباره قراردادهای جدید نفتی بعد از قانون نفت در سال ۹۱ مجلس شورای اسلامی اجازه انعقاد شیوه جدیدی از قراردادهای نفتی را صادر کرد قراردادهای مشارکتی تا سال ۹۱ ممنوع بود و از سال ۹۱ به بعد اجازه این نوع قراردادها داده شد به گزارش نامه نیوز حسین امیری خامکانی با اشارهسرمایه گذاری روی خوانندگان جدید
مدیرعامل مجمع صنفی تولیدکنندگان آثار شنیداری و تهیه کننده چندین اثر موسیقایی ضمن تشریح وضعیت موسیقی کشور از تربیت چند خواننده جدید در گروه های سنی مختلف خبر داد محسن رجب پور در تشریح تازه ترین فعالیت های خود گفت از سال ۶۸ که وارد جریان موسیقی شدم به واژه گوش شنیداری جامعه توجهمعاون وزیر بازرگانی تایلند مطرح کرد برنامهریزی تایلندیها برای سرمایهگذاری در ۱۰ صنعت جدید
معاون وزیر بازرگانی تایلند مطرح کردبرنامهریزی تایلندیها برای سرمایهگذاری در ۱۰ صنعت جدیدمعاون وزیر بازرگانی تایلند گفت اولویت کشور ما سرمایهگذاری برونمرزی در حوزههای جدید به ویژه بنگاههای کوچک است که ایران میتواند در حوزههایی همچون صنایع غذایی و خدمات رفاهی و درمانی و ص-
گوناگون
پربازدیدترینها