تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر كس زياد شوخى كند، نادان شمرده مى شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868512096




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کمیسیون ویژه بررسی برجام به تاریخ پیوست


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: کمیسیون ویژه بررسی برجام به تاریخ پیوست
عضو شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت مجلس با تاکید بر اینکه گزارش برجام در مجلس قرائت شده است، اظهار داشت: کار این کمیسیون تمام شده و به تاریخ پیوسته است.
کد خبر: ۵۴۹۳۸۰
تاریخ انتشار: ۰۲ آذر ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۱ - 23 November 2015


عضو شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت مجلس با تاکید بر اینکه گزارش برجام در مجلس قرائت شده است، اظهار داشت: کار این کمیسیون تمام شده و به تاریخ پیوسته است.


به گزارش خبرگزاری خانه ملت، بهروز نعمتی در نشست علنی امروز (دوشنبه 2 آذرماه) مجلس شورای اسلامی در نطق میان‌دستور خود ضمن تسلیت به مناسبت اربعین حسینی، هفته بسیج را به دلاورمردان بسیجی سراسر عالم به‌خصوص مقام معظم رهبری و خانواده شهدا تبریک گفت و ادامه داد: خوشبختانه موضوع برجام با همه حواشی ریز و درشت و برخی بداخلاقی‌ها و هتک‌حرمت‌ها و همچنین تجمعات غیرقانونی مقابل مجلس شورای اسلامی با اکثریت آرا به تصویب رسید.


نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در واقع از گردنه سختی عبور کرده‌ایم، با این حال عده‌ای به دنبال این بودند که ثابت کنند مجلس محل تضارب آزاد افکار نیست و با اتخاذ رفتارهای دیکتاتورمآبانه و هتاکانه در پی اثبات این بودند که حسینیان زمان هستند.


وی گفت: این افراد در مقابل تلاش داشتند کسانی که با اندیشه آنها مخالف بودند و این اندیشه را برنمی‌تابیدند، یزیدی معرفی کنند؛ اما سوال این است که کجای این تفکر با رفتار و گفتار چراغ روشن انقلاب و سفینه نجات نظام و خلف شایسته برحق ایشان یعنی مقام معظم رهبری همراهی و همخوانی دارد؟


نعمتی تصریح کرد: این افراد از چه آسمانی الهام می‌گرفتند که خود را چکیده گفتمان دقیق اصولگرایی می‌دانستند؟ آیا دروغ، هتاکی، اتهام‌زنی و افراطی‌گری جزو رفتار انقلابی است؟ آنها غافلند از اینکه مجلس بیدار و عصاره فضائل ملت است.


عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس به هیات رئیسه مجلس تذکر داد و گفت: کار کمیسیون برجام با ارائه گزارشی به صحن علنی به اتمام رسیده و در واقع این کمیسیون به تاریخ پیوسته است؛ باید مشخص شود جلسات بعدی آنها با چه مجوزی تشکیل می‌شود.


این نماینده همچنین به دولت تذکر داد تا با تمام وجود، نگرانی‌های رهبری، مردم و نمایندگان مجلس در اجرای برجام را رفع کند.


نعمتی تاکید کرد: با اجرای دقیق قانون، دولت باید به دنبال این باشد که بهانه‌ای به دست بهانه‌گیران ندهد و از این فرصت استفاده کرده و با تمام توان اقتصاد مقاومتی را دنبال کند. دولت باید از ظرفیت‌های فراوان و گوناگون کشور مانند نیروی انسانی تحصیل‌کرده، انرژی‌های فراوان خدادادی، گستره بی‌نظیر کشور، بازار مصرف داخلی 70 میلیونی و 350 میلیون نفری کشورهای همسایه بهره گیرد.


وی با تاکید بر اینکه باید کارها را با عقلانیت و به دور از احساس پیش برد، اظهار کرد: نباید از کینه دشمنان قسم‌خورده انقلاب اسلامی غافل شد؛ آمریکا بداند هنوز دشمن شماره یک ما است و هنوز زخم‌های عمیق ما از رفتار استکباری و ستیزه‌جویانه آن التیام نیافته است. همچنین استعمار پیر انگلیس را طراح و صحنه‌گردان درشت‌گویان می‌دانیم.


عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس به سران سلطه از جمله آمریکا، انگلیس و فرانسه تذکر داد و گفت: عملکرد شما درخصوص تروریسم دامن خود شما را گرفت. ملت‌های آزاده دنیا دیدند که گروه‌های تروریستی که این 3 کشور به وجود آوردند، بالاخره دامن آنها را گرفتند؛ بنابراین باید تفسیرشان را از تروریست خوب و بد تغییر دهند و بدانند،‌ تروریست خوب و بد نداریم، بلکه تروریست شر است.


نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی خطاب به روحانی گفت: ضمن تشکر از کاهش تورم باید تاکید کنم که رکود مانند موریانه به ارکان تولید راه یافته است. از رئیس جمهور می‌خواهم فکری برای رکود و عدم نقدینگی بخش‌های مختلف تولید از جمله مسکن، صنعت و معدن داشته باشد و نسبت به جلوگیری از بحران در مسیر تولید اقدامی انجام دهد.


وی همچنین خطاب به نوبخت گفت: برخلاف دولت گذشته این دولت در زمان مقرر لایحه بودجه را تقدیم مجلس می‌کند، اما متاسفانه شاهد تاخیر در ارائه لایحه برنامه توسعه هستیم، تاخیرهای 6 ماهه موجب نگرانی جدی در کشور شده؛ همچنانکه تاخیر در تخصیص بودجه سم مهلکی برای مناطق سردسیر است.


نعمتی با اشاره به جلسات غیرعلنی با نوبخت و وزیر آموزش و پرورش درخصوص رفع مشکلات معیشت فرهنگیان عنوان کرد: با وجود برگزاری کمیته مشترک بین دولت و فرهنگیان،‌ مشکلی از قشر فرهنگی کشور رفع نشده است، سوال این است که چرا نوبت فرهنگیان که می‌رسد تصمیمات نافرجام و بی‌نتیجه می‌ماند؟


وی همچنین خطاب به فانی گفت: لازم است رفع مشکلات آموزشی به‌خصوص معلمان پیش دبستانی را در دستور کار قرار دهید.


نماینده مردم اسدآباد از آخوندی وزیر راه و شهرسازی خواست تا بودجه لازم برای عملیات اجرای کنارگذر اسدآباد را تامین کند، چرا که پیمانکار این پروژه 7 میلیارد تومان صورت وضعیت ارائه کرده اما مبلغی از وزارتخانه دریافت نکرده است.


عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در تذکری به حجتی وزیر جهاد کشاورزی گفت: یکصد هزار تن چغندر اسدآباد در گل و لای مانده و دریغ از رسیدگی از سوی وزارتخانه؛ همچنین یکصد هزار تن سیب‌زمینی نیز روی دست کشاورزان مانده است، چرا نباید وزارت جهاد کشاورزی فکری به حال خرید و صادرات این محصولات کند؟/


















این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن