واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲ آذر ۱۳۹۴ (۱۲:۴۷ب.ظ)
بررسي مشکلات و راهکارهاي روند نوسازي بافت فرسوده منطقه 11 موج - دومين نشست کميته خدمات و زيرساخت ستاد بازآفريني کلانشهر تهران به ميزباني شهرداري منطقه 11 با هدف بررسي مشکلات و راهکارهاي روند نوسازي بافت فرسوده منطقه برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري موج به نقل از روابط عمومي شهرداري منطقه 11، در اين نشست که با حضور حسن کريمي، معاون هماهنگي امور عمراني استاندار، عباد اله فتح الهي، مدير عامل سازمان نوسازي شهر تهران، عليرضا جاويد، معاون فني و عمراني شهرداري تهران، رجبعلي خسرو آبادي، رئيس سازمان ميراث فرهنگي، شهردار منطقه 11 و جمعي از مديران ارشد سازمانهاي مرتبط با مديريت شهري برگزار شد؛ ضمن بررسي مشکلات بافت فرسوده هسته مرکزي شهر تهران که با توجه به قدمت تاريخي منطقه 11 و قرار گرفتن بخشي از تهران قديم و حصار ناصري حائز اهميت است؛ در خصوص راهکارهاي اجرايي نوسازي اين بافت با حفظ ابنيه تاريخي تبادلنظر شد.
حسن کريمي، معاون هماهنگي امور عمراني استانداري تهران، وجود اماکن ارزشمند تاريخي که پتانسيل مناسبي براي جذب گردشگر را دارند؛ از جمله ميدان راهآهن و مهمان پذيرهاي اطراف آن، مرمت بازارچه چارسوق و بازارچه چوبي، ساماندهي حصار ناصري، تعيين حريم ساختمانهاي تاريخي و... را ايدههايي براي پرداختن به موضوع حفاظت از ابنيه تاريخي در بافت قديمي شهر تهران مطرح و آمادگي تمامي مجموعهها براي همکاري و هماهنگي در اين بخش را اعلام کرد.
نصراله آباديان، شهردار منطقه 11، با بيان اينکه تمييز بافت تاريخي و بافت فرسوده هسته مرکزي شهر تهران يک ضرورت براي حفظ ارزشهاي تاريخي، فرهنگي، هنري و معماري تهران قديم است؛ بر نوسازي بافت فرسوده اين منطقه براي ارتقاي ايمني شهر تهران و ارتقاي سرانههاي خدماتي تأکيد کرد.
آباديان وجود 355 هکتار بافت فرسوده در محلههاي مرکزي شهر که 10 درصد از بافت فرسوده پايتخت را شامل ميشود برنامه جدي مديريت شهري در اسناد بالادستي عنوان کرد و ضمن اشاره به احياء 33 درصدي اين بافت در سطح منطقه ابراز اميدواري کرد: با تعامل و همکاريهاي فيمابين ادارات و سازمانهاي مرتبط از جمله استانداري و مجموعههاي ذيربط، سازمان نوسازي شهر تهران، آموزشوپرورش و... ضمن تسهيل در روند نوسازي بافت فرسوده، سرانههاي آموزشي، خدماتي، ورزشي، فضاي سبز، حملونقل و... ارتقا يابد.
شهردار منطقه 11 همچنين استفاده از ظرفيت بافت تاريخي منطقه را براي توليد ثروت فرصت بسيار خوبي براي رونق اقتصادي و معيشتي ساکنين اين محلهها دانست و افزود: به کار گيري از اين ظرفيت و توليد ثروت براي ساکنين؛ نياز به سند منسجم دارد تا اثرگذاري فاخر داشته باشد.
وي با توجه به شرايط اقتصادي و معيشتي شهروندان؛ تصميمگيريهاي مديريتي در اعطاي تسهيلات و بستههاي تشويقي و اعمال تخفيفهاي قابلتوجه را عامل مهمي در ترغيب مالکين و بخش خصوصي براي نوسازي بافت فرسوده و تسهيل و تسريع در اين امر دانست و خاطرنشان کرد: در حال حاضر ميزان تقاضا براي صدور مجوز نوسازي نسبت به سال 90 کاهش داشته است و همچنين با بررسي تعداد کل پروانههاي صادره و پروانههاي بافت فرسوده نيز شاهد کاهش معنادار ساختوسازها نسبت به سالهاي گذشته هستيم.
اين نشست با تصميمگيري در خصوص هماهنگي بين ادارات و سازمانها با هدف تعامل و مشارکت در نوسازي بافت فرسوده منطقه 11 به کار خود پايان داد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]