واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱ آذر ۱۳۹۴ (۱۵:۲۲ب.ظ)
مدير مرکز سلامت محيط و کار وزارت بهداشت: دستورالعمل هايي براي ميزان مواجهه پارازيت ها در وزارت بهداشت نوشته شد موج- مدير مرکز سلامت محيط و کار وزارت بهداشت با تاکيد بر اينکه پرتوها به طور کلي مي توانند خطرناک باشند و بايد از مواجهه با هر گونه پرتو اجتناب شود گفت: به همين منظور دستورالعمل هايي براي ميزان مواجهه با پارازيت ها نوشته شده است.
خسرو صادق نيت با اعلام اين خبر در خصوص اقدامات و برنامه هاي اين اداره براي مقابله با آثار آلودگي هوا، آب و پارازيت ها در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري موج اظهار کرد: در وزارت بهداشت برنامه هاي مفصلي براي رسيدگي به سلامت آب در دست داريم.
وي با بيان اينکه با توجه به نوع آلودگي ها بر آن ها نظارت خواهيم داشت، از مردم خواست مواردي که احساس مي کنند از چشم ناظران آنها دور مانده است را با تماس به سامانه ۱۴۹۰ تذکر داده و تا حل مشکل پيگيري آن باشند.
مدير مرکز سلامت محيط و کار وزارت بهداشت از برنامه ايمني آب براي بهبود کيفيت آب آشاميدني موجود در اختيار شهروندان خبر داد و گفت: با همکاري ارگان هاي مختلف در حال ساماندهي برنامه ايمني آب هستيم تا بر اساس آن، از منبع تا مصرف سلامت آب را تضمين کند.
به گفته وي اين طرح سال گذشته در 3 شهر بزرگ اجرا شده و امسال در 11 شهر در حال اجرا است.
صادق نيت تاکيد کرد: با اجراي اين برنامه در سراسر کشور بر روي سلامت آب آشاميدني نظارت شود.
اين مقام مسوول رسيدگي به سنجش و کاهش آلودگي هوا را از وظايف سازمان محيط زيست خواند و تصريح کرد: وزارت بهداشت هم به عنوان ارگاني که صدمات عدم توجه به آلودگي هوا را بايد دنبال کند، سعي بر انجام اقدامات پيشگيرانه در مقابل آلودگي هوا دارد.
مدير مرکز سلامت محيط و کار وزارت بهداشت بابيان اينکه قانون تعيين ميزان بار بيماري را به عهده وزارت بهداشت گذاشته است گفت: برنامه ريزي و اقدام براي درمان بيماريهايي که افراد در جامعه به علت آلودگي هوا به آن دچار ميشوند و همچنين ارائه خدمات درماني ناشي از آلودگي هوا به عهده وزارت بهداشت است، همچنين آموزش و اطلاعرساني به مردم از ديگر خدمات گستردهاي است که اين دستگاه در قبال آلودگي هوا انجام ميدهد.
وي در خصوص رسيدگي به وضعيت پارازيتها و زيانهايي که براي سلامت دارند تصريح کرد: عوارض اين مسأله مشخص نشده است، اما بر اساس قانون بايد تا آنجايي که امکان دارد از مواجهه با آن پرهيز شود.
صادق نيت ادامه داد: پرتوها بهطورکلي ميتوانند خطرناک باشند، و هرگونه مواجهه با پرتو بايد اجتناب شود. اينکه در توجيه شناخت و مقابله با آن گفته شود عارضهاي اثبات نشده را تائيد نميکنيم به همين منظور دستورالعملهايي براي ميزان مواجهه با پارازيتها نوشتهشده است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 10]