واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱ آذر ۱۳۹۴ (۱۵:۲۳ب.ظ)
صندوق بيمه کشاورزي 7 هزار ميليارد ريال خسارت پرداخت کرد موج - قائم مقام صندوق بيمه کشاورزي کشور گفت: صندوق بيمه کشاورزي در سال گذشته 7 هزار ميليارد ريال بايت غرامت خسارت به کشاورزان کشور پرداخت کرده است.
به گزارش خبرگزاري موج، محمد ابراهيم حسننژاد در نشست مشترک صندوق بيمه کشاورزي، بانک کشاورزي و سازمان جهاد کشاورزي که در مجموعه باغستان سازمان اظهار داشت: حدود يک ميليون و 350 هزار بيمهگر در کل کشور وجود دارد که يک ميليون و 280 هزار بيمهگر خسارت ميگيرند.
وي محدود بودن فعاليت بيمه در يک چرخه محدود را يکي از مشکلات مهم بيمه ذکر کرد و اظهار داشت: بيمه کشاورزي در يک چرخه محدود فعاليت دارد و هميشه مشتريان بيمه کشاورزي، مشتريان خاصي هستند.
حسننژاد تصريح کرد: کشاورزان کمريسک و توليد کنندگان خوب در بيمه مشارکت ندارند چون بيمه براي آنها جذابيت ندارد و بايد تلاش کنيم تا آنان نيز به بيمه محصولات کشاورزي راغب شوند تا صندوق بيمه کشاورزي بادوام و پايدار باشد.
قائم مقام صندوق بيمه کشاورزي کشور، قزوين را جزو استانهاي پيشرو در محصولات باغي هم از نظر راندمان توليد و هم از نظر سطح زير کشت باغات ذکر و بيان کرد: يکي از خواستههايي که در اين استان وجود دارد پذيرش تعهدات بالاتر براي باغداران است که با خيال آسوده به کار توليد محصولات کشاورزي ادامه دهند.
وي ادامه داد: يکي از موضوعات مورد بحث در صندوق بيمه کشاورزي افزايش تعهدات در رابطه با محصولات باغي است که روي اين موضوع بايد کار شود تا بتوان بيمهاي را طراحي کرد که براي کشاورزان و باغداران جذاب باشد و بتواند بخش قابل توجهي از خسارت آنان را پوشش دهد که اين موضوعها و پيشنهادها بايد در ستاد بيمه مطرح و به صندوق بيمه کشاورزي گزارش داده شود تا بتوان بيمههاي جديد و بالاتري را طرحريزي کنيم.
حسننژاد به شرايط بيمهگري در بيمه تکميلي طيور تخمگذار اشاره کرد و گفت: يکي از موضوعاتي که واحدهاي مرغداري به خصوص واحدهاي مرغداري تخمگذار که دوره پرورش آنها طولاني است و خطراتي که منجر به حذف کانون و وارد شدن آسيب جدي شده و توليد کننده را نگران ميکرد اين بود که بيمه با يک سطح تعهد بالاتري اين واحدها را تحت پوشش قرار دهد.
وي اضافه کرد: خوشبختانه صندوق بيمه کشاورزي، بيمه تکميلي در واحدهاي مرغدار تخم گذار را هفته گذشته در سراسر کشور اعلام کرده که حدود 85 درصد تعهدات و خسارتها در اين واحدها را بيمه کشاورزي پذيرفته که اميدواريم اين واحدهاي توليدي استقبال خوبي براي بيمه کردن واحدهاي خود داشته باشند.
قائم مقام صندوق بيمه کشاورزي کشور، در خصوص شرايط بيمهپذيري محصول گندم آبي اظهار داشت: در اين محصول نيز در سال جاري نسبت به سال گذشته تعهدات بيمه بيش از 100 درصد افزايش داشته که قبلاً حداکثر تعهدي که بيمه کشاورزي در مورد گندم آبي ميپذيرفت در هکتار 800 هزار تومان بود که در سال جاري به 2 ميليون تومان ارتقا يافته البته با توجه به شرايطي که در دستورالعمل بيمه ابلاغ شده است.
وي تصريح کرد: استان قزوين راندمان بالايي در توليد گندم آبي دارد و ممکن است اين ميزان بيمه کشاورزي براي اين محصول در استان کافي نباشد که تلاش ميشود در آينده تعهدات بيمه را در خصوص اين محصول ارتقا دهيم.
دکتر نيازعلي ابراهيميپاک، رئيس سازمان جهاد کشاورزي استان قزوين، نيز در اين نشست گفت: با به کار بستن بحثهاي علمي، فني و آموزشي در بخش کشاورزي ميتوان با کمک صندوق بيمه کشاورزي گامهاي مثبتي در راستاي توسعه بخش کشاورزي برداريم.
وي افزود: با توجه به اين که استان قزوين جزو مناطق پرخطر است بايد اقليمهاي استان تقسيمبندي شود و صندوق بيمه کشاورزي نظر ويژهاي به استان داشته باشد.
اين مسوول تاکيد کرد: ستاد بيمه با گروه کارشناسي تشکيل شود تا بتواند با برنامهريزي مناسب و طرحهاي جديد جذابيت بيشتري را براي بيمهگر ايجاد کرد.
ابراهيميپاک گفت: بايد اقدامات بيمهاي در راستاي کمک به کشاورزان و جلوگيري از خسارت به آنان باشد.
وي بر لزوم استقرار بيمهگران کشاورزي در مراکز خدمات جهاد کشاورزي استان شد تا با ارائه آموزشهاي لازم به کشاورزان بتوان کشاورزان را به بيمه محصولات کشاورزي خود راغبتر کرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]