تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):يا على دانشمند سه نشانه دارد: راستگويى، حرام‏گريزى و فروتنى در برابر همه مردم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826639067




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

دكتر ناصر فكوهي در مراسم اختتاميه معرفي وبلاگ هاي اجتماعي ايران گفت: خطرات شكننده وبلاگ نويسي درايران


واضح آرشیو وب فارسی:آفتاب: دكتر ناصر فكوهي در مراسم اختتاميه معرفي وبلاگ هاي اجتماعي ايران گفت: خطرات شكننده وبلاگ نويسي درايران
وبلاگ نسبت به رسانه‌هاي ديگر فضاي دموكراتيك‌تري دارد، زيرا اين رسانه ارزان قيمت‌تر از رسانه‌هاي كاغذي مي‌باشد و سريع‌تر توزيع مي‌شود.
آفتاب: وبلاگ‌نويسي خطرات شكننده اي را ايجاد مي‌كند بطور مثال وبلاگ نويس مطالب خودش را كنترل مي كند و در عين حال مي‌توان آن متن را در طول مدت طولاني عليه آن وبلاگ نويس استفاده نمود.

دكتر ناصرفكوهي در مراسم اختتاميه معرفي وبلاگ‌هاي اجتماعي با موضوع بررسي مسائل اجتماعي ايران در تالار ابن خلدون دانشكده علوم اجتماعي تهران با بررسي مساله جامعه شبكه‌اي و امتيازات وبلاگ نويسي در جامعه ايران گفت:‌«به نظر من پديده وبلاگ‌ نويسي در جامه ايران را از دو بعد مثبت و منفي بايد نگاه كرد، جنبه مثبت در اين است كه آزادي بيان را افزايش داده است».

وي در ادامه افزود:‌«وبلاگ نسبت به رسانه‌هاي ديگر فضاي دموكراتيك‌تري دارد، زيرا اين رسانه ارزان قيمت‌تر از رسانه‌هاي كاغذي مي‌باشد و سريع‌تر توزيع مي‌شود».

فكوهي در تحليل بعد منفي وبلاگ‌نويسي گفت:‌ «وبلاگ‌نويسي خطرات شكننده اي را ايجاد مي‌كند بطور مثال وبلاگ نويس مطالب خودش را كنترل مي كند و در عين حال مي‌توان يك نوشته‌اي را بر عليه آن وبلاگ‌نويس در طول تاريخ استفاده كرد».

اين انسان شناس برجسته ايراني اعتقاد دارد عبور از انتشار كاغذي به انتشار الكترونيك اين احساس را ايجاد مي كند كه آزادي بيان بيشتر شده است چون همه مي‌توانند ما را بخوانند اما در شكل كاغذي برعكس است ولي در عين حال مي‌تواند در ما يك توهمي ايجاد كند چون حضور ما را در اينترنت مهم قلمداد مي شود.

وي در ادامه افزود: «ممكن است يك وبلاگي نصف بيشتر شمارنده‌هاي آن به خود نويسنده برگردد و اين مي تواند براي يك وبلاگ نويسي توهم‌زا باشد ».

دكتر ناصر فكوهي اعتقاد دارد كه از تجربيات جامعه شبكه‌اي و اطلاعاتي استفاده نكرديم و دليل رونق وبلاگ‌نويسي در ايران به اتفاقات حوزه مطبوعات در سال‌هاي گذشته برمي‌گردد.

فكوهي افزود: «تعداد زيادي افراد به دليل فضاي محدود مطبوعات به شبكه اينترنت روي آوردند در حالي كه اگر اين اتفاقات نمي افتاد و روزنامه‌ها تا سال‌ها مي‌توانستند فعاليت كنند ديگر ما شاهد رونق وبلاگ‌نويسي نبوديم».

وي درباره تفاوت وضعيت مطبوعات با وبلاگ‌نويسي در ايران گفت: «ما الان جزو برترين كشورهاي فعال در حوزه اينترنت هستيم و وضعيت وبلاگ‌نويسي در ايران درخشان است.ولي از لحاظ حوزه مطبوعات و انتشارات وضعيتي اسفبار داريم و اين نشان‌دهنده اين است كه سيستم هاي اطلاع‌رساني خود را جبران مي‌كنند».

دكتر فكوهي اعتقاد دارد مطبوعات ما بي‌هويت و زرد هستند و افزود: «دو دسته مطبوعات هستند يكي ازآنها كه مي‌دانند زرد هستند و دسته ديگر آنهايي كه نمي‌دانند زرد هستند».

وي درباره وضعيت انتشارات در ايران گفت: «وضعيت انتشارات بخصوص انتشارات دانشگاهي در ايران خيلي اسفبار است در ايران انتشارات دانشگاهي بي‌اعتبارترين كتابها و مجلات را منتشر مي‌كنند و اين خود نشان دهنده اين وضعيت بد مي‌باشد ».

دكتر ناصر فكوهي اظهار داشت: «رشد وبلاگ‌نويسي در اين يك شكل پاتولوژيك دارد و اين شكل پاتولوژيك مي‌تواند هم خوب باشد و هم بد، مي‌توان در كل گفت پديده وبلاگ‌نويسي شكلي از آسيب‌شناسي اجتماعي ايران باشد».

وي در ادامه افزود: «اين نگاه آسيب شناسايي اجتماعي از اين لحاظ بد است كه وقتي وضعيت به حالت عادي برگردد ديگر اين تعداد وبلاگ ها وجود نخواهد داشت».
 پنجشنبه 9 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 239]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن